Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Kampure, Samilas, Gabe, aciu uz patarimus :l4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 05 lapkričio 2010 - 09:10
QUOTE(Piranija @ 2010 11 05, 08:03)
nu jau kur vėliau blink.gif  neklaidinkite žmonių schmoll.gif Jeigu pas mus 8 val., tai pas juos 7 val.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif geriausia tokia info susigooglinti, tada tikrai niekas nesuklaidins ir atsakymas bus kur kas greiciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 11 05, 09:03)
nu jau kur vėliau blink.gif  neklaidinkite žmonių schmoll.gif Jeigu pas mus 8 val., tai pas juos 7 val.  mirksiukas.gif

Aš tai ir turiu omenyje, nesupratau jūsų pastabos.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 11 05, 11:48)
Aš tai ir turiu omenyje, nesupratau jūsų pastabos.

Gal omenyje ir turėjote , bet raštu klaidingai išreiškėte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 11 05, 11:50)

Atsiprašau, jei ką suklaidinau.
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2010 11 04, 20:01)
Vieną vietą lyg radau  g.gif Na, vis gi, gal kas nors patars dar  bigsmile.gif

Tik viena vieta ir yra, tai centre, už arkadiaus, melyna triju aukštu parduotuve, ten rusyje, yra bartek batu. Daugiau Suvalkuose, niekur ir nera, o čia pasirinkimas menkas, senu kolekciju keletas batuku guli.
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2010 11 04, 20:38)
Kažin ji tik lietuvius apsukinėja ar ir savus ?????

Dažniausiai tik lietuvius manau g.gif Nes dauguma gi nemoka kalbos, tai apsižiurejus, dar reikia sugebet ir išaiškinti kame reikalas.Apgaudineja ne tik turguj bet ir Kauflande, reikia ir š... akis tureti. Kažkada pirkom brangiu akmens mases plyteliu, tai parsiveže, apsižiurejom kad vienas pakas suskaldytas..tai vyras paskambino išdejo i šuns dienas, tai pakeite naujom. Nu jie viena gera savybe turi, kad jei preke nekokybiška, tai visada priima atgal. Beje ir Bartek batai man suplyšo po 2 menesiu nešiojimo, tai nuvežem atgal, tai buvo pataisyti nemokamai thumbup.gif pas mus taip nebuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 05 lapkričio 2010 - 13:45
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 11 05, 14:44)
Nu jie viena gera savybe turi, kad jei preke nekokybiška, tai visada priima atgal. Beje ir Bartek batai man suplyšo po 2 menesiu nešiojimo, tai nuvežem atgal, tai buvo pataisyti nemokamai thumbup.gif  pas mus taip nebuna.

As labai stebejausi, kai Baltstogej turguj atejo moteriske su dukra, sako va dzinsus pirkom pas jus pries kelis menesius, tai viena pora gerai nesiojasi, o kita suplyso . Tai vyriskis paklause ar nores kitu, ar pinigus grazint. As isivaizduoju, kad pas mus taip i turguj ateitum. ax.gif
O del tu pardaveju tai tikrai visur reikia ziuret, visur buna nesaziningu, teko ir pas mus ant tokios sauniosios pardavejos uzsiraut mesos parduotuveje. blink.gif
Atsakyti
merginos, toks klausimas. Ar suvalkuose dirba sekmadieni turgus ir ar galima vaziuot su kelioniniu pasu i Lenkija, nes kortele mano pavoge? labai aciu
Atsakyti
QUOTE(gelyte2010 @ 2010 11 05, 15:49)
merginos, toks klausimas. Ar suvalkuose dirba sekmadieni turgus ir ar galima vaziuot su kelioniniu pasu i Lenkija, nes kortele mano pavoge? labai aciu

Sekmadienį joks turgus nedirba, tik prekybcentriai smile.gif
Su pasu važiuoti galite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranija: 05 lapkričio 2010 - 14:51
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 11 05, 14:06)
Atsiprašau, jei ką suklaidinau.

Viskas gerai, supratau, pas juos valanda anksčiau smile.gif, nors ir parašei atvirkščikai, bet kažkodėl supratau gerai lotuliukas.gif ir pastebėjau, kad kažkas ne taip tik kai pataisė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 11 05, 14:44)
Tik viena vieta ir yra, tai centre, už arkadiaus, melyna triju aukštu parduotuve, ten rusyje, yra bartek batu. Daugiau Suvalkuose, niekur ir nera, o čia pasirinkimas menkas, senu kolekciju keletas batuku guli.

Ačiukas už atsakymą 4u.gif Na, gal ka nors užmatysiu toj paqrduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti