kur vaziuojat suvalkuose rubu pirkt? butent i kokias parduotuves tiksliausia vaziuot

Mamytes, ar niekas neatkreipet demesio i vaikisku kailiniu vokeliu ir kombinezonu su kailiu kainas? I bazes reikia eiti? Pigiau?
Merginos, gal kuri žinot ar yra lenkuose kokia pieno produktų bazė (hurtownia), gal yra kur pigiau nei parduotuvėse

QUOTE(Šeima @ 2010 11 29, 22:58)
Gal kas vaziuojat sia savaite is Vilniaus pas lenkus ir galetumet bendrakeleive paimt? Del kainos sutartume 

galvoju kokia diena vaziuoti pasivezinti iki suwalku galeciau ka nors paimti is suvalkijos...
QUOTE(Šeima @ 2010 11 29, 21:58)
Gal kas vaziuojat sia savaite is Vilniaus pas lenkus ir galetumet bendrakeleive paimt? Del kainos sutartume 

Lyg ir galvojame, tik gal jums kitur reikia nei mums

Dar noriu paklausti, gal kas pirkote ten koloidu mineralus, kokia kaina ?
Papildyta:
ir dar ar galima kur rasti cielu kalakutu ?

QUOTE(lalailala @ 2010 11 30, 19:38)
Net nebandykit vaziuoti i PL,bent iki Bialystoko,Augustovo,ka tik vyras grizo,neimano pravaziuoti,kamsciai,sniego iki kaklo
Isvaziave galite ir pusny pernakvoti 

na jo... itariu reiks atideti...

QUOTE(KRISTINACH @ 2010 11 29, 21:22)
kur vaziuojat suvalkuose rubu pirkt? butent i kokias parduotuves tiksliausia vaziuot 

Plaza prekybos centras, ten daug parduotuviu, gal jau ir nuolaidos kokios dabar yra

Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2010 11 30, 13:03)
Lyg ir galvojame, tik gal jums kitur reikia nei mums
Papildyta:

Papildyta:

Šaldytu cielu kalakutu dažniausiai kauflande esu mačius, buna ir Biedronkoj, bet ne visada.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 01, 08:57)
Papildyta:
Šaldytu cielu kalakutu dažniausiai kauflande esu mačius, buna ir Biedronkoj, bet ne visada.
aciu

QUOTE(Adade @ 2010 12 01, 10:31)
Vaziuju kas menesi-kalakutu tikrai nemaciau-anciu,zasu buna