Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

kur vaziuojat suvalkuose rubu pirkt? butent i kokias parduotuves tiksliausia vaziuot g.gif
Atsakyti
Mamytes, ar niekas neatkreipet demesio i vaikisku kailiniu vokeliu ir kombinezonu su kailiu kainas? I bazes reikia eiti? Pigiau?
Atsakyti
Gal kas vaziuojat sia savaite is Vilniaus pas lenkus ir galetumet bendrakeleive paimt? Del kainos sutartume smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot ar yra lenkuose kokia pieno produktų bazė (hurtownia), gal yra kur pigiau nei parduotuvėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2010 11 29, 22:58)
Gal kas vaziuojat sia savaite is Vilniaus pas lenkus ir galetumet bendrakeleive paimt? Del kainos sutartume smile.gif

galvoju kokia diena vaziuoti pasivezinti iki suwalku galeciau ka nors paimti is suvalkijos...
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2010 11 29, 21:58)

Lyg ir galvojame, tik gal jums kitur reikia nei mums 4u.gif
Dar noriu paklausti, gal kas pirkote ten koloidu mineralus, kokia kaina ?
Papildyta:
ir dar ar galima kur rasti cielu kalakutu ? smile.gif
Atsakyti
Net nebandykit vaziuoti i PL,bent iki Bialystoko,Augustovo,ka tik vyras grizo,neimano pravaziuoti,kamsciai,sniego iki kaklo smile.gif Isvaziave galite ir pusny pernakvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalailala @ 2010 11 30, 19:38)
Net nebandykit vaziuoti i PL,bent iki Bialystoko,Augustovo,ka tik vyras grizo,neimano pravaziuoti,kamsciai,sniego iki kaklo smile.gif Isvaziave galite ir pusny pernakvoti biggrin.gif

na jo... itariu reiks atideti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTINACH @ 2010 11 29, 21:22)
kur vaziuojat suvalkuose rubu pirkt? butent i kokias parduotuves tiksliausia vaziuot g.gif

Plaza prekybos centras, ten daug parduotuviu, gal jau ir nuolaidos kokios dabar yra g.gif Turgus ir Arkadia tai man nepatinka, nes jau skuduru kokybe tai tragiška doh.gif Nu bet čia tik mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2010 11 30, 13:03)
Lyg ir galvojame, tik gal jums kitur reikia nei mums  4u.gif
Dar noriu paklausti, gal kas pirkote ten koloidu mineralus, kokia kaina ?
Papildyta:
ir dar ar galima kur rasti cielu kalakutu ? smile.gif

Šaldytu cielu kalakutu dažniausiai kauflande esu mačius, buna ir Biedronkoj, bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 12 01, 08:57)
Papildyta:

Šaldytu cielu kalakutu dažniausiai kauflande esu mačius, buna ir Biedronkoj, bet ne visada.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 12 01, 10:31)

Vaziuju kas menesi-kalakutu tikrai nemaciau-anciu,zasu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Is Vilniaus vaziuociau iki Suvalku ar pan, uztektu kauflando, bet prisitaikyciau prie vezanciuju. Jei kas planuoja artimiausiu metu vaziuoti ir gali paimti dar viena zmogu, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti