QUOTE(žostautė @ 2010 11 25, 21:45)
Sveikos, mergaitės,
Šiaip gal turėčiau rašyt į sausainių temą, bet kad vis tiek klausimas Kalėdinis, tai prašysiu patarimo čia. Žodžiu, sugalvojau visiems namiškiams ir ne tik jiems prie kuklių (krizė

) kalėdinių dovanėlių dar pridėt po rinkinuką sausainių

Tai tiems jaunesniems viskas aišku - aštroki imbieriniai sausainiai, avižiniai sausainiai be miltų, bet su visokiom sėklom ir riešutais, vidutiniems - kokosiniai sausainiai ir kokie meduoliai, o va ką daryt su tais vyriausiais, na na tais, kuriems nelabai tinka kieti sunkiai kramtomi daiktai...

Kol kas į galvą šauna tik plikyti sausainiai (nelabai Kalėdiška...) ir Sonatinos sausainiukai
http://www.sonatinos...i-viennese.html 
Bet gal kas turit geresnių idėjų? Reiktų minkštų, trapokų, burnoj tirpstančių kalėdiškų sausainiukų

Misija įmanoma?...
Cia minksti meduoliai, tokie kaip mugese pirkti buna. labai skanus
http://forellesreceptai.lt/meduoliukai
Tikrai tiks
Papildyta:
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 25, 23:08)
Nesulaukiau atsaymo, tai dar karta paklausiu

kaip su ta soda Cipciuko meduoliuose, ar galiu keisti i epimo miltelius ir koki kieki?
As tai viska kepu su kepimo milteliais.
Nezinau kaip turi buti bet dedu tiek pat kiek ir sodos nurodyta
O prieskoniu meduoliams radau, bazej, ka domina, 5 sandelyke arbatu, kavu skyriuje. 100 g virs penkiu lt kainuoja. Nusipirkau 50 g. Dar nieko nekepiau, bet ten daug primaisyta prieskoniu, cinamono, kardamono, pankolio.....Daug pardaveja vardino. Tik atidarau prieskoniu spintele, tai tuoj ju kvapa jauciu