QUOTE(rimmuske @ 2011 02 03, 23:35)
as irgi gymdziau mazylij gymdimo namuose,su nieko nebuvau susitarius,kaip kvetem greitaja kad laikas gymdit,klause kur norim sakiau kad klinikose noreciau ,sake nera vietu tik tai mazylij yra,tai ir vaziavom i mazyli. siaip labai patiko palatoi buvau viena su dukryte tik po ryciai atejo dar viena pana su dukryte. man ten labai patiko kad labai priziuri ir rupinasi net nakti ateina paziuret ar viskas tvarkoi ar kuo netruksta. Siaip kas nori gymdit mazylij tikrai verta.
viskas gerai tame Mazylyje, taciau atkreipkite demesi, kad jei greituskei pasakai, kad nori i klinikas, tai jie visada sako,
kad ten nera vietu 
mano draugei prasidejo prieslaikinis gimdymas 33 savaiciu, issikviete greitaja, ji sako vezkit i klinikas, o jie sako - nea, ten vietu nera

vaziuojam i mazyli, tai ka jie ***** nezino, kad mazylis nepriima neisnesiotuku? Tai po to drauges vyras paskambino pazystamam ginekologui i klinikas, tas sako tegul nenusisneka jie ir greiciau veza, vyras uzriaumojo gerai ant greituskes darbuotoju, tada staigiai nuveze i klinikas, leliukui ten dar 2 dienas pas mama pilvelyje plauciukus brandino, o po cezario ji ten su lelyte dar menesi gulejo

as manau, kad greituskes kazkokius atkatus gauna is GN, kad veztu jiems pacientes, ipatingai gimdyves, nes cia juk apie didelius pinigus kalbama, kurios atsilygina daktarams. Taip kad manau geriausia susizinoti kur ir kokie GN nuo kiek laiko priima, o jei neisnesiotukas, tai reikalauti, kad veztu i klinikas, o jei neveza, tai pati vaziuociau.