Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

As tai pas Goberio zmona lankausi poliklinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 20, 23:17)
Galvoju is kur as eglieska prisimenu  g.gif nugi tavo suknele vestuvine buvau uzsidegus matuotis, bet paskui visai kitokia nusipirkau. As saviske jau pardavus ja esu  ax.gif

O tu pas Tumelioniene gimdei? kaip tau ji patiko?

man ji labai labai patiko thumbup.gif visa nestuma lankiausi pas ja. man sukilo kraujospudis 39 savaites pradzioje, skatino gimdyma (veiklos dar visai jokios nebuvo), eme kristi mazylio sirdutes tonai ir staigiai nuveze i operacine ir po CP gime mano maziukas. graziai randa susiuvo, sugijo lygiai, po operacijos per diena po 2 kart ateidavo. as tariausi su ja is anksto, kad ji dalyvautu gimdyme. cia biskuti ne i tema- manoji suknele vis dar kabo spintoje ax.gif pasiziuriu i ja ir uzsimanau vestuviu diena pakartot wub.gif
Atsakyti
eglieska, mano leliukas irgi sausi ateis smile.gif sausio vidury.

O del tu sukniu, tai mistika. Mano sesuo irgi labai grazia pardavineja, bet neatsiranda pirkejas. O manaja greit nuciupo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 22, 09:51)
eglieska, mano leliukas irgi sausi ateis  smile.gif sausio vidury.

O del tu sukniu, tai mistika. Mano sesuo irgi labai grazia pardavineja, bet neatsiranda pirkejas. O manaja greit nuciupo.

Tina, o ko laukies-berniuko ar mergaites? gal man marcia pagimdysi? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaip apie siuos gimdymo namus tik geri atsiliepimai, nors gimdziau pries du metus biggrin.gif Personalas superinis,palatos, o svarbiausia gimdyklos, siuolaikiskos,jaukios.

As gimdziau pas pati direktoriu p. VALASEVICIU.Gyd.tikrai matosi rupestingas,ismanantis darba, viska gerai paaiskinantis, patarentis.Zodziu likau patenkinta.
O kas del gimdymo pas vyra, tai gal kita karta noreciau gimdyti pas moteri ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,esamos ir busimos smile.gif
As pati gimdziau Mazylyje pries pusmeti. Ir neturiu siai istaigai visiskai jokiu priekaistu! Atvaziavome paryciais, gal apie 4val. Ir nors po apziuros paaiskejo, kad tikrai per anksti atvaziavom rolleyes.gif niekas manes namo nebesiunte, dave tuscia palata ir likau laukti ryto su nedideliais saremiukais. na o ryte jau buvo 4cm. ir krausciausi i gimdykla smile.gif gimdykla jauki ir sviesi, salia kambarelyje burbuline vonia ir wc. kadangi gimdziau be jokiu nuskausminamuju, tai prileido akusere vonia ir iki galo saremiuku, kai jau uzsimaniau stumti biggrin.gif prabuvau toje vonioje - labai labai liuks dalykas!!! thumbup.gif visoms tai rekomenduoju - puikiai nuskausmina saremiu metu vonioje besiregu;iuojancios vandens sroveles, kaklelis atsidarineja greitai. zodziu ta vonia man buvo isganymas.
na o vaikeliui gimus buvom apgyvendinti vienvieteje palatoje, vyras gavo papildoma lova, uz kuria parai mokejom 30lt.
personalas buvo malonus ir demesingas. i man kilusius klausimus visad sulaukdavau atsakymu, pamokymu. tiek del mano sveikatos, tiek del maziuko, buvau pamokyta ir kaip zindyti.
siaip su niekuo nesitariau asmeniskai ir niekam nemokejau. isvaziuojant namo nupirkau po torta i naujagimiu skyriu ir i akuserini smile.gif
jei kada gimdysiu antra leliu, tai tik Mazylyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 10 22, 14:45)
Tina, o ko laukies-berniuko ar mergaites? gal man marcia pagimdysi? lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nesirodo biesiukas biggrin.gif daugiau itarimu, kad mergaite.
Atsakyti
Tina, ot idomiai, manasis irgi pasirode tik pries pat Kaledas, kas toks bus biggrin.gif o iki to irgi itarinejo, kad bus mergaite... lotuliukas.gif kartoji mano istorija... mirksiukas.gif pas kokia gydytoja lankaisi?
Atsakyti
Lankausi Dainavos poliklinikoj pas L.Goberiene.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 25, 10:13)
Lankausi Dainavos poliklinikoj pas L.Goberiene.

aaa, galvojau, kad Mazylyje tave kas nors priziuri ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot kokios ketvirtadieniais gyditojos konsultuoja Mažylije?
Gal kuri turite Rimaitienės mob.nr? Būčiau dėkinga už info.
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 10 25, 16:17)
Merginos, gal žinot kokios ketvirtadieniais gyditojos konsultuoja Mažylije?
Gal kuri turite Rimaitienės mob.nr? Būčiau dėkinga už info.

Ketvirtadieniais tikrai konsultuoja gyd.Šakalienė 4u.gif
Atsakyti