Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 08, 23:50)
Sutinku, daug ką tada garsiai mamai skaičiau prisimenu biggrin.gif
Visos miegat  rolleyes.gif

Jau nebemiegam 4u.gif Labas rytas visoms smile.gif Meskute5 kaip ten jums tie raktai,as nebuciau matyt nei pati rakint bandzius,buciau vyrui skambijus,kad lektu namo su nauja pyna... g.gif Na ka,paskaiciau jusu paplepejimus,galvoju isirasyt Kelioniu alchemija i saraseli,bet Aistulia,tau tik 30psl. ir tepatiko,toliau nea? g.gif gerai,lekiu blyniuku kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 09, 09:00)
Jau nebemiegam 4u.gif Labas rytas visoms smile.gif Meskute5 kaip ten jums tie raktai,as nebuciau matyt nei pati rakint bandzius,buciau vyrui skambijus,kad lektu namo su nauja pyna... g.gif Na ka,paskaiciau jusu paplepejimus,galvoju isirasyt Kelioniu alchemija i saraseli,bet Aistulia,tau tik 30psl. ir tepatiko,toliau nea? g.gif gerai,lekiu blyniuku kepti  mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif mmm, blynai biggrin.gif aš tai prisirinkau receptų ir gaminsiu irgi šiandien pietus du patiekalus, labai užsimaniau pašeimininkaut lotuliukas.gif
Na tiksliai negaliu sakyti, kad 30 psl., nepamenu, bet tikrai aš jos nebaigiau skaityti, kažkaip paskui pabodo smile.gif
"Auklės dienoraštis" lyg pradeda šiek tiek patikt. Stebina mane. O ta auklė tai ne kaip auklė, o kažkokia mamos pagalbininkė biggrin.gif bent aš taip nei vienoje šeimoje nedirbau biggrin.gif čia man priminė jos lakstymas į "Ir velnias dėvi Pradą", kai ta mergaitė įsidarbinus visur lakstė biggrin.gif
Atsakyti
Labas,rytas smile.gif Skaitau trapuma kuo toliau tuo labiau man patinka. smile.gif
AisteZ ir man blynuku iskepk? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kur čia blynai? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 09, 08:49)
Labas,rytas  smile.gif Skaitau trapuma kuo toliau tuo labiau man patinka. smile.gif
AisteZ ir man blynuku iskepk?  bigsmile.gif

Prasom,paskutine keptuve kepa,lek greiciau pas mane mirksiukas.gif tikrai pavaisinsiu 4u.gif

Aistulia,ka gaminsi pietum? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sphinx @ 2010 10 09, 08:53)
Labas rytas

Kur čia blynai? essen.gif

Panevezy lotuliukas.gif
Aistulia, o as zinok,tos knygos "Ir velnias devi prada" kazkaip nebaigiau skaityti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 09, 09:59)
Prasom,paskutine keptuve kepa,lek greiciau pas mane mirksiukas.gif tikrai pavaisinsiu 4u.gif

Gerai,uz valandos busiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 09, 09:03)
Gerai,uz valandos busiu.  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aistulia,ka gaminsi pietum? ax.gif

Dešros, alaus ir sūrio sriuba
Iš Beatos virtuvės, norėjau kažkokios įdomios nebandytos.
saldžiarūgštė vištiena
Šią jau dariau kažkada, labai labai skanu, tik aš su ryžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 spalio 2010 - 09:15
Labas rytas 4u.gif

As vis paskaitau,knygu sarasiuka pasididinu,o pasisakyt ,kazkaip ir nesigauna biggrin.gif nemoku aprasinet knygu blush2.gif

Perskaiciau "Berniukas lagamine"-knyga,apie pagrobta is Lietuvos ir i Danija atvezta berniuka,veiksmas vyksta ir Lietuvoje ir Danijoje,veiksmo nemazai,skaityt tikrai nenuobodu,gal tik liudnoka siek tiek knyga...
Beje,pardavineju ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 09:15)
Dešros, alaus ir sūrio sriuba
Iš Beatos virtuvės, norėjau kažkokios įdomios nebandytos.
saldžiarūgštė vištiena
Šią jau dariau kažkada, labai labai skanu, tik aš su ryžiais.

Mmmm...niam niam... wub.gif
Atsakyti

Aistulia, o as zinok,tos knygos "Ir velnias devi prada" kazkaip nebaigiau skaityti... g.gif

Nepatiko? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 09, 10:18)
Mmmm...niam niam... wub.gif

Tikiuosi, kad niam niam bus unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 09:24)
Nepatiko?  rolleyes.gif
Papildyta:
Tikiuosi, kad niam niam bus  unsure.gif  biggrin.gif

Kazkaip man atsidobo... g.gif Zinoma,kad bus mirksiukas.gif
Atsakyti