Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

Baigiau skaityti "Žaidimas su laiku"

Nors girdėjau daug gerų atsiliepimų, bet mane ši knyga neypatingai sužavėjo. Tiesiog detektyvas ir nieko daugiau. Aišku siužetas gana įdomus, tačiau bent jau man nebuvo taip, kad norėčiau perskaityt vienu prisėdimu. Ir labai jau ištęsta man pasirodė. blush2.gif

Dabar einu kepti obuolių pyrago, o tada pulsiu prie kitos knygos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 09, 13:27)
Tai vat bėda dėl to siuntimo doh.gif  Nemažai dar už jį  prisideda. O ji turbūt svertų daugiau už 0,5 kg?
Reiks pažiūrėti, kokia jos kaina pardavimo vietose. Leidykloje 20 Lt, taip?
Kokioje Maximoje, jeigu kada bus 30 proc. nuolaida, matyt panašiai ir gautųsi g.gif
Aš dar tiesa, turiu 5 Lt nuolaidos kuponą Pegase, berods, kad visam šiam mėn. Tai jei ji kainuotų apie 25 Lt ten, tai man geriau iš ten apsimokėtų pirkti.

Bet kad skaitysiu ją, tai jau tikrai biggrin.gif

Leidykloj nepilni 20 lt. Pirmadieni siusiu savo Jovitutei ir parasysiu kiek svere. Jei iki 500 gr. tai neregistruotu puikiai galima nusiusti. Butu 22 lt. Jei daugiau - aisku geriau palaukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 09, 14:27)
Aš dar tiesa, turiu 5 Lt nuolaidos kuponą Pegase, berods, kad visam šiam mėn. Tai jei ji kainuotų apie 25 Lt ten, tai man geriau iš ten apsimokėtų pirkti.

Aš irgi du kuponus turiu, tai niekaip neapsisprendžiu, ką pirkti.
O šiandien irgi neblogai apsiprekinau turguj:
Emile Zola "Rugonų- Makarų ciklo" 3 knygos (noriu perskaityt visą seriją)
Graham Greene "Garbės konsulas"
Hansas Falada "Anuomet mūsų namuose"
(šitą esu skaičiusi, bet seniai norėjau perskaityti dar kartą, nes labai patiko)
Jurgis Kunčinas "Glisono kilpa" (jo skaitau visas, kokias gaunu).

Atsakyti
Aš šiandien tikrai kulinarė, dar obuolių pyragą kepu flirt.gif
Į temą, vakar parsitempiau iš draugės "Mažąjį princą", kažkaip norisi man jį paskaityti, nors vaikystėj skaičiau.
Atsakyti
as irgi turiu kupona, bet Baltose lankose. Bet taip pat turiu 10 procentu nuolaida. Tai perkant knyga uz 50 lt- gaunasi tas pats. Reikia pikrt uz 30 lt, bet kur rasi tokia knyga lotuliukas.gif Tai ir galvoju ar cia verta ta kupona isnaudot..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 09, 13:34)
Leidykloj nepilni 20 lt. Pirmadieni siusiu savo Jovitutei ir parasysiu kiek svere. Jei iki 500 gr. tai neregistruotu puikiai galima nusiusti. Butu 22 lt. Jei daugiau - aisku geriau palaukti.  smile.gif

Ok, žvilgtelk, kiek svers mirksiukas.gif Jei svers iki 0,5 kg, tada norėčiaus siųstis neregistruotu blush2.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 09, 13:47)
Aš irgi du kuponus turiu, tai niekaip neapsisprendžiu, ką pirkti.

Tarp kitko googlinau ieškodama "Pameistrio" kainos knygynuose, tai taip ir neradau jos, tik "Jotemoje". Tai gal knygynuose jos dar net ir nėra g.gif
Šiaip tokių kuponų (kuriuos irgi du turiu) aš dažniausiai nepanaudoju.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 14:50)
Aš šiandien tikrai kulinarė, dar obuolių pyragą kepu  flirt.gif

Mama privertė prisižadėt,kad obulinių tešlainių iškepsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar vakar kokį filmą mačiau wub.gif
Becoming Jane
Apie Džeinę Ostin wub.gif
Atsakyti
Kas čia per obuoliadienis? bigsmile.gif

Aš irgi eisiu kepti pyragą su obuoliais biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 09, 14:55)
Mama privertė prisižadėt,kad obulinių tešlainių iškepsiu  lotuliukas.gif

Pati kalta biggrin.gif
Maniškai tai patenkinti, padariau tą sriubą, dabar pyragas kepas, vakarienei vištiena, sako galėsi kas antrą dieną gaminti. bet sutikau kas antrą savaitgalį (geriausiu atveju) lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 09, 14:58)
Kas čia per obuoliadienisbigsmile.gif

Ruduo cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na ką .. po 6 mokslo dienų sunkių kurias vainikavo šeštadienio du atsiskaitymai.. pagaliau prisėsiu paskaityti knygą.. vis dar strigus su "Virpėjimu" vis laiko nelieka iš paros.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 09, 14:58)
Pati kalta  biggrin.gif

čia buvo mainai hihihi.gif

Aij,dar per šitą sceną iš vis išsilydžiau
wub.gif wub.gif
Nemačiusios filmo gal ir nesupras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 09, 13:57)
Dar vakar kokį filmą mačiau  wub.gif
Becoming Jane
Apie Džeinę Ostin  wub.gif

Man kažkaip atrodo, kad aš jį būsiu mačiusi. Nors nesu tuo tikra. Jei tas pats, apie kurį galvoju, tai jis man irgi labai patiko.
Atsakyti