QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 11:55)

- baigiau
Tegu bus ji gera knyga
Nors joje nera nieko, griebancio uz sirdies, nera nieko, kas verstu nepaleisti jos is ranku, bet yra nedidele doze humoro, maloni istorija, lengvai skaitoma. Kaip rasiau - labai truko santykiu su seima, autorius raso tik apie pavaldinius, to miesto gyventojus ir dzinus. Zmona ir vaikai tarsi tik detale. Zmones isvis visi ten keisti, viskas kitaip nei bet kurioj normalioj saly. Knyga suzavejo tiek, kad pati noreciau ten nuvaziuoti ir savo akimis pamatyti ir ta sali, ir pacius rumus.. bet gyventi- ne
kantrybes tiek as neturiu.
Zodziu kam patinka kitu saliu kultura- tai puiki knyga. Bet adrenalino megejoms - joje nera visiskai nieko.
Knyga tikrai nebanali, bet...daugiau nieko. Cia tik mano nuomone.
Pritariu, kad adrenalino ten nė lašo

, na bet aš jo ten ir neieškojau, jau prieš skaitydama numaniau, kokia knyga bus. Na ir jumoras ne juodas, palyginus, subtilus. Nei tai , kaip kad kokioje knygoje "Kauliukų žmogus"
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 11:58)
Kad ten tas dramblys ant virselio tai jokia cirko dekoracija. Tiesiog virselis rudas nykus ir slegiantis. Jokio grozio. Cirka galima buvo pavaizduoti ir kitaip. Gyvenime neatkreipciau demesio i tokia knyga, nors ir ieskociau cirko. Pati knyga grazi, ir pagal ta grazia istorija galima buvo ir atitinkamai virseli grazu padaryti, o ne ruda baisu
Tai kad berods bordo ten spalva, o ne ruda

Jeigu neklystu. Pvz. manęs ruda spalva šiaip ir neslegia. O bordo bei tamsiai raudonos spalvos mano supratimu labai dera su sąvoka cirkas, ir cirke jų yra gausu (kiek pamenu, nes cirke tikrai retai lankausi).
Na bet jau nebeoftopinkim