Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 32 namučiai

Sveikos bigsmile.gif trumpam prisijungiau.
Labai ačiū už "Valgyk, melskis ir mylėk" ir "Meilės maistą" 4u.gif wub.gif wub.gif
Ingėnai, mačiau su mano mama susirašinėji dėl vaikiškų rūbelių bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 11:04)
Ingėnai, mačiau su mano mama susirašinėji dėl vaikiškų rūbelių  bigsmile.gif  lotuliukas.gif 

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip, kol dar nieko nežinojau apie "Vanduo drambliams", tai irgi viršelis visai nedomino. Net nebūčiau skaičiusi. Nėra man jis baisus ar šlykštus, bet tiesiog netraukė. O kai perskaičiau, tai dabar visai kitaip į jį žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 11:07)
Šiaip, kol dar nieko nežinojau apie "Vanduo drambliams", tai irgi viršelis visai nedomino. Net nebūčiau skaičiusi. Nėra man jis baisus ar šlykštus, bet tiesiog netraukė. O kai perskaičiau, tai dabar visai kitaip į jį žiūriu  ax.gif

Manęs jis irgi netraukė. Bet aš juk ir cirko nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 10:12)
Ar nė viena dar nematėt filmo "Valgyk. Melskis. Mylėk"?
Rezgu mintį, gal reikia jau susiruošti į jį.

Man patiko ax.gif dar skaitau knyga
Atsakyti
user posted image

Kaip ir minėjau anksčiau, knygą dovanoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 11:03)
Specialiai per googlę suradau, pasižiūrėjau. Baisus jis tai nėra. Gražus irgi. Vidutinybė. Bet kiču irgi nepavadinsi. Manyčiau, kad jis visai tinkamas prie cirko temos.
O ir pats šios knygos turinys juk manęs nesužavėjo.

Nezinau, man kas ruda- tas baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 11:40)
Nezinau, man kas ruda- tas baisu  lotuliukas.gif

Va dėl spalvų tai tikrai nesiginčijama tongue.gif mirksiukas.gif
Vienam balta patinka, kitam juoda ar žalia.
Šiaip aš niekada cirko dekoracijose aš neįžvelgiau nieko skoningo ir gražaus.
Atsakyti
user posted image - baigiau pioneer.gif
Tegu bus ji gera knyga tongue.gif Nors joje nera nieko, griebancio uz sirdies, nera nieko, kas verstu nepaleisti jos is ranku, bet yra nedidele doze humoro, maloni istorija, lengvai skaitoma. Kaip rasiau - labai truko santykiu su seima, autorius raso tik apie pavaldinius, to miesto gyventojus ir dzinus. Zmona ir vaikai tarsi tik detale. Zmones isvis visi ten keisti, viskas kitaip nei bet kurioj normalioj saly. Knyga suzavejo tiek, kad pati noreciau ten nuvaziuoti ir savo akimis pamatyti ir ta sali, ir pacius rumus.. bet gyventi- ne lotuliukas.gif kantrybes tiek as neturiu.
Zodziu kam patinka kitu saliu kultura- tai puiki knyga. Bet adrenalino megejoms - joje nera visiskai nieko. unsure.gif Knyga tikrai nebanali, bet...daugiau nieko. Cia tik mano nuomone. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 11:51)
Va dėl spalvų tai tikrai nesiginčijama tongue.gif  mirksiukas.gif
Vienam balta patinka, kitam juoda ar žalia.
Šiaip aš niekada cirko dekoracijose aš neįžvelgiau nieko skoningo ir gražaus.

Kad ten tas dramblys ant virselio tai jokia cirko dekoracija. Tiesiog virselis rudas nykus ir slegiantis. Jokio grozio. Cirka galima buvo pavaizduoti ir kitaip. Gyvenime neatkreipciau demesio i tokia knyga, nors ir ieskociau cirko. Pati knyga grazi, ir pagal ta grazia istorija galima buvo ir atitinkamai virseli grazu padaryti, o ne ruda baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 11:55)
user posted image - baigiau  pioneer.gif
Tegu bus ji gera knyga  tongue.gif Nors joje nera nieko, griebancio uz sirdies, nera nieko, kas verstu nepaleisti jos is ranku, bet yra nedidele doze humoro, maloni istorija, lengvai skaitoma. Kaip rasiau - labai truko santykiu su seima, autorius raso tik apie pavaldinius, to miesto gyventojus ir dzinus. Zmona ir vaikai tarsi tik detale. Zmones isvis visi ten keisti, viskas kitaip nei bet kurioj normalioj saly. Knyga suzavejo tiek, kad pati noreciau ten nuvaziuoti ir savo akimis pamatyti ir ta sali, ir pacius rumus.. bet gyventi- ne  lotuliukas.gif kantrybes tiek as neturiu.
Zodziu kam patinka kitu saliu kultura- tai puiki knyga. Bet adrenalino megejoms - joje nera visiskai nieko. unsure.gif Knyga tikrai nebanali, bet...daugiau nieko. Cia tik mano nuomone. rolleyes.gif

Pritariu, kad adrenalino ten nė lašo drinks_cheers.gif , na bet aš jo ten ir neieškojau, jau prieš skaitydama numaniau, kokia knyga bus. Na ir jumoras ne juodas, palyginus, subtilus. Nei tai , kaip kad kokioje knygoje "Kauliukų žmogus" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 11:58)
Kad ten tas dramblys ant virselio tai jokia cirko dekoracija. Tiesiog virselis rudas nykus ir slegiantis. Jokio grozio. Cirka galima buvo pavaizduoti ir kitaip. Gyvenime neatkreipciau demesio i tokia knyga, nors ir ieskociau cirko. Pati knyga grazi, ir pagal ta grazia istorija galima buvo ir atitinkamai virseli grazu padaryti, o ne ruda baisu  verysad.gif

Tai kad berods bordo ten spalva, o ne ruda g.gif Jeigu neklystu. Pvz. manęs ruda spalva šiaip ir neslegia. O bordo bei tamsiai raudonos spalvos mano supratimu labai dera su sąvoka cirkas, ir cirke jų yra gausu (kiek pamenu, nes cirke tikrai retai lankausi).
Na bet jau nebeoftopinkim tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 13, 11:58)
Pritariu, kad adrenalino ten nė lašo drinks_cheers.gif , na bet aš jo ten ir neieškojau, jau prieš skaitydama numaniau, kokia knyga bus. Na ir jumoras ne juodas, palyginus, subtilus. Nei tai , kaip kad kokioje knygoje "Kauliukų žmogus" biggrin.gif

Kauliuku zmogus tai buvo knyga, kur balsu juokiausi, o cia tiesiog nusisypsodavau vietom. Bet va labai didelio och knyga nepaliko, o parduot gaila blush2.gif
Papildyta:
Ten ruda su trupuciu bordo ir ryzi rutuliukai lotuliukas.gif ok, baigiam smile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Dabar niekaip nzn ka skaityt. Paskaiciau atsiliepimus apie Irvingo VIDUTINIO SVORIO SANTUOKA ir bijau imt, kad isvis nenusivilciau. Reikejo man ja iskart skaityt kai tik nupirkau. ax.gif
Nera ka skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kur tavo 10 dar neskaitytų knygų? tongue.gif
Atsakyti