QUOTE(Ice Princess @ 2010 10 08, 20:41)
Aš irgi naudoju tą laką, bet man skilimas buvo normalus

. Tik aš tepiau su teptuku. Lakavau į vieną kryptį, dažiau į kitą kryptį
Čia mano pirmo darbo fotkė. Dirbau su tuo pačiu laku kaip ir juos ir skledėjimas tok gavosi:
Saunuole,kaip graziai gavosi

Aisku man dabar,kad butinai tepsiu teptuku,nors idomu yra tai,kad vietomis gavosi laaabai grazus ir smulkus skeldejimas

Bet va ten toj vietoje kur parodziau,gal sakau lako per daug,gal su kempine sukamais judesiais jo padauginau.
Niu bandau dabar su ta pacia piemone ir eiliskumu kita darbeli tai ziuresiu kas gausis.
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2010 10 08, 22:55)
Pati nebandzius as sios priemones, bet temose daug apie tai buvo rasyta kad reikia tepti vienkomponenti viena kriptimi su teptuku o dazus kita kriptimi irgi su teptuku. Su kempine gaunasi ne visada ir ne su visom priemonem

Je rezultatas visiskai taves netenkina paimk svitrini koki 60 ar 80-tuka ir perdaryk. Ir dar patarimas pries tai pabadyti visa eiliskuma kad ir ant senos batu dezes bet zinosi ko laukti ir nereikes sveisti
Niu ir jums dekui dideliausias

Nusveiciau kazkiek ir man labai graziai apatine alyvuogiu spalva islindo ,tai dar vietomis kitur taip pasveitinejau ir rezultate- kiti mano ,kad cia tokis sumanymas,o as ir...... taip sakant

vis tik pirmas darbas.

(i aplinka nekreipiame demesio,kambarys remontiniam stovy)