Man tai visai patiko, ir veikia. Tik reikia naudoti taip kaip rekomenduoja, kasdien ryte ir vakare na o jeigu tik karta i savaite naudosit tai tikrai jokio efekto nepajusit
Laba ryta mamytes as irgi konsultante,domina mane si rankineė,ta sviesesne,tik man idomu kaip jos spalva cia jinai labai sviesi,kokia jos reali spalva gal kuri turit ar turejotidetumet gal realia spalva,ar nors pasakytumet
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)
Man tai visai patiko, ir veikia. Tik reikia naudoti taip kaip rekomenduoja, kasdien ryte ir vakare na o jeigu tik karta i savaite naudosit tai tikrai jokio efekto nepajusit
Sveikos, gal kas turite SOLUTIONS TOTAL RADIANCE kremuka? Skirtas veidui, su rudinanciom mazom granulytem Naujame kataloge jo nera, o praeitam buvo uz 18.90., bet nespejau uzsisakyti
Sveikos, gal kas turite SOLUTIONS TOTAL RADIANCE kremuka? Skirtas veidui, su rudinanciom mazom granulytem Naujame kataloge jo nera, o praeitam buvo uz 18.90., bet nespejau uzsisakyti
Gal kas esate bande blakstienu tuso pagrinda? Ar tikrai storina/ilgina blakstienas? Ieskau "Maybelline mascara xxl" pakaitalo, kadangi pastarojo gauti LT nebeimanoma, tai sakau gal sis pagrinda duos panasu efekta