Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos busimos mamytes , atejau cia su dideliu nerimu pasiguosti, buvau pas ginekologe, dariausi leliaus sprando rauksles matavimus, yra 3mm, taip pat dariausi PRISCA I tyrimus , rezultatas po savaites , labai pergyvenu , nerandu sau vietos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaskaite69 @ 2010 11 24, 13:23)
Sveikos busimos mamytes , atejau cia su dideliu nerimu pasiguosti, buvau pas ginekologe, dariausi leliaus sprando rauksles matavimus, yra 3mm, taip pat dariausi PRISCA I tyrimus , rezultatas po savaites , labai pergyvenu , nerandu sau vietos...  verysad.gif

Suprantu jusu nerima... Kiek siekia mano zinios, 3 mm yra maksimali leidziama riba. Mano skaicius buvo zenklesnis, baigesi viskas blogai, bet kol dar nera kraujo tyrimu rezultatu, kol neatliktas vaisiaus vandenu tyrimas, pasiduoti nevalia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2010 11 24, 12:37)
sito nezinau, nes niekas tyrimo nedare  verysad.gif

Kaip tai nedare? Juk tai vienas is pagrindiniu rodikliu itariant DS. Ir kokio tada tikslumo Prisca tyrimas, jei nera sprando rauksles ismatavimu? Keista.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 24, 15:31)
Kaip tai nedare? Juk tai vienas is pagrindiniu rodikliu itariant DS. Ir kokio tada tikslumo Prisca tyrimas, jei nera sprando rauksles ismatavimu? Keista.

nezinau, bent jau man apie tai nieko neminejo, as turiu lapa kur surasyti visi kudikio ismatavimai bet apie sprando rauksles persvieciamuma nieko nerandu, nebent jie kazkaip kitaip vadina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 11 24, 16:39)
nezinau, bent jau man apie tai nieko neminejo, as turiu lapa kur surasyti visi kudikio ismatavimai bet apie sprando rauksles persvieciamuma nieko nerandu, nebent jie kazkaip kitaip vadina  4u.gif

NT raidem zymi.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 24, 17:51)
NT raidem zymi.

nu nezinau kai kur sudeti pliusiukai o kitur N suzymeta ir parasyta kad anomaliju nerasta
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 11 24, 16:56)
nu nezinau kai kur sudeti pliusiukai o kitur N suzymeta ir parasyta kad anomaliju nerasta

Sunku ka ir komentuoti, kai nematau popieriuko smile.gif Nera niekur parasyta skaiciuku su milimetrais?
Tiesa sakant, Prisca tyrimo rezultatai labai susije su tuo kaip tiksliai ismatuojama sprando rauksle, o jeigu jums isvis jos nematavo, tai nezinau kaip gydytoja gali apskritai komentuoti nepilna tyrima.
O pas kokia genetike ir kur jus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 24, 18:02)
Sunku ka ir komentuoti, kai nematau popieriuko smile.gif  Nera niekur parasyta skaiciuku su milimetrais? 
Tiesa sakant, Prisca tyrimo rezultatai labai susije su tuo kaip tiksliai ismatuojama sprando rauksle, o jeigu jums isvis jos nematavo, tai nezinau kaip gydytoja gali apskritai komentuoti nepilna tyrima.
O pas kokia genetike ir kur jus lankotes?

santariskese pas Krasovskaja
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 11 24, 17:03)
santariskese pas Krasovskaja

Gydytoja puiki, nera pagrindo abejoti jos kompetencija smile.gif
Jeigu rizika rodo tik kraujas, tai tikrai tikimybe, kad leliukas sveikas, didziule. Laikau kumscius, kad tyrimu atsakymas butu vienintelis - mazylis sveikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 11 24, 18:10)
Gydytoja puiki, nera pagrindo abejoti jos kompetencija smile.gif 
Jeigu rizika rodo tik kraujas, tai tikrai tikimybe, kad leliukas sveikas, didziule. Laikau kumscius, kad tyrimu atsakymas butu vienintelis - mazylis sveikas 4u.gif

na man irgi atrodo jei butu echo metu ka nors blogo maciusi tai jau butu pasakiusi ax.gif
Atsakyti
Teks darytis genetinius tyrimus doh.gif Kaip manote kur geriau registruotis : Vilniuje - pas Krasovskaja ar Kaune klinikose ?
Atsakyti
As dariausi pas Krasovskaja ir likau labai patenkinta sios gydytojos bendravimu, ramumu, siltumu. Labai kruopsciai atlieka echo - viska nuodugniai matuoja, viska pasako - ko paklausi. Tik nemokamai - tai sunkiai pas ja patekt, nes vietu nebuvo 2 menesius i prieki. o mokama konsultacija(ECHO + kraujo tyrimai 12sav,) - kainavo mums apie 400lt.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2010 11 26, 16:32)
As dariausi pas Krasovskaja ir likau labai patenkinta sios gydytojos bendravimu, ramumu, siltumu. Labai kruopsciai atlieka echo - viska nuodugniai matuoja, viska pasako - ko paklausi. Tik nemokamai - tai sunkiai pas ja patekt, nes vietu nebuvo 2 menesius i prieki. o mokama konsultacija(ECHO + kraujo tyrimai 12sav,) - kainavo mums apie 400lt.

praeita sav. pas ja dariausi echo ir krauja, tai sumokejau 259 mirksiukas.gif
Atsakyti