Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(neringuskinas @ 2011 02 09, 15:44)
na ka, ryt man pas genetikus, jau dabar jaudinuos unsure.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš jau nieko nebesuprantu doh.gif man genetikė davė kažkokio kab. tel. atsiliepė pats gydytojas ir pasakė, kad neregistruoja, nes eilių nėra, kai bus laikas pasiskambinti ir atvažiuoti. O čia naujiena, kad kitos registruojasi prieš mėn. vandenų tyrimui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasulia @ 2011 02 08, 20:00)
as irgi Kaune registravausi. Mielosios, pasakykit, ar atejus pas genetika i konsultacija is karto gali daryti punkcija? Man DS tikimybe 1:42 po PRISCA I, PRISCA II nedarysiu, nematau jokio tikslo. jei po pirmos konsultacijos nukels dar savaitej, stogas gal pajudes unsure.gif
Papildyta:
nesamone, skambinkit ir grieztai reikalaukit registruoti, as registravausi sausio 31 d., tai pateksiu beveik po menesio.

O gal čia tik jei konsultuojiesi pas genetik doh.gif ą? mane jau konsultavo šiauliuose ir sakė, kad konsultacijai nesiregistruoti, iš kart tyrimui. g.gif

Tiesa dar neramu, kad man greičiausei reiks durti per placentą, ar tai pavojingiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 vasario 2011 - 09:29
QUOTE(trude @ 2011 02 10, 08:25)
Tiesa dar neramu, kad man greičiausei reiks durti per placentą, ar tai pavojingiau?

man dure per placenta ir nieko nenutiko, viskas buvo gerai, nepergyvenkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airish: 10 vasario 2011 - 11:25
QUOTE(trude @ 2011 02 10, 11:25)

Na man irgi dure per placenta ir viskas gerai 4u.gif Tiesa isejus is kabineto siek tiek susitraukinejo pilvukas, tai genetikas liepe trys dienas daugiau pagulinet ir sunkaus nieko nekilnot. Sekmes tau, pamatysi viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
18sav pastebejo,kad leiuko ngalvoje yra kazkokiu kraujagysliniu dariniu,ar tai cistu.Siuncia pas genetika.Gal yra kam taip buve?
Atsakyti
Ar echoskopuojant pamatė? Nesijaudink, viskas gali būti ne taip kaip atrodo, echoskopija - šešėlių mokslas.

P.S.: Hemangioma negali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 10 vasario 2011 - 14:34
na buvau pas genetikus...kolkas sake nemato nieko blogo, pridaviau krauja-atsakymas veliau...dar sake po menesio atvaziuot...ir dar LYTI pasake, na sake 100proc kad ta...
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 02 10, 18:16)
na buvau pas genetikus...kolkas sake nemato nieko blogo, pridaviau krauja-atsakymas veliau...dar sake po menesio atvaziuot...ir dar LYTI pasake, na sake 100proc kad ta...

Na va kaip saunu thumbup.gif gal daugiau jokiu tyrimu ir nebereikes darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 02 10, 15:16)

geros zinos, nuteikiancios optimistiskai mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 02 10, 17:16)

Ir toliau taip thumbup.gif
Atsakyti
na pasake kad mergyte vel turesim[o mes su vyru ir norejom antros vel mergytes], tik dabar neramu-o gal suklydo lyti...na juk dar tiek mazai laiko
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 02 10, 14:20)
Ar echoskopuojant pamatė? Nesijaudink, viskas gali būti ne taip kaip atrodo, echoskopija - šešėlių mokslas.
P.S.: Hemangioma negali būti?

Kai dare ehoskopija nieko nepastebejo,bet veliau,matyt atidziau isiziurejes i padarytas galvytes nuotraukas,pamate tas cistas ir paskambino,kad butinai ateiciau siuntimo pas genetikus.Tai ryt einu pas juos,nuspres kokius tyr daryt,gal dar apziures,ar tik siuntima kur kitur israsys,nzn.Gyd mano kazka apie vandenu tyr uzsimine,kad daryt tikriausiai reikes,tai bijau labai.Pries tai turejau du nesivystancius,6 ir 10sav.
Atsakyti