Maluma,
Siulau Jusm vaziuoti pas genetikus. Jie tikslaiusiai pasakys reikia vandenu tyrimo ar neverta.
Sekmes Jums didziuasios!
QUOTE(Lars @ 2011 03 17, 19:01)
Maluma,
Siulau Jusm vaziuoti pas genetikus. Jie tikslaiusiai pasakys reikia vandenu tyrimo ar neverta.
Sekmes Jums didziuasios!
Sekmes Jums didziuasios!
aciu tokio palaikymo ir reikejo

o TAS HCG SVARBUS [T.Y JO TYRIMAI SIAI LIGAI
PAS MANE SAKE L. GERAS

[quote=MALUMA,2011 03 17, 19:31]
Sveika,pranešk,kaip pas genetikus seksis,nes mano istorija labai panasi,tik rizika ne DS, o ES,o ir hcg labai zemas
as pas gydytoja tik pirmad.pakliusiu,baisu,o ir nuojauta bloga kankina..
o kokie tavo hormonu rodikliai (hcg ir kiti)?
Sveika,pranešk,kaip pas genetikus seksis,nes mano istorija labai panasi,tik rizika ne DS, o ES,o ir hcg labai zemas

o kokie tavo hormonu rodikliai (hcg ir kiti)?
QUOTE(MALUMA @ 2011 03 17, 16:36)
bet mergaites o kodel manot kad echo neuztenka
? [trimacio
mergaites cia foto 14 sav. nemanot kad nosyte per didele
? aiku jos nieks nematavo dabar atejo tokia mnitis
na, aš tai čia išvis nieko neįžiūriu, juolabiau nosytės. 
mergaites cia foto 14 sav. nemanot kad nosyte per didele

o ir spręst 14 savaitę apie vaiko bruožus, nosytės dydį yra beprasmiška, juk dar niekas pilnai nesusiformavę. veido bruožai dar tik pradeda formuotis. tik medikai, atlikę tikslius matavimus, gali kažką pasakyt.
QUOTE(MALUMA @ 2011 03 17, 18:31)
o kaip manot ta trimate echo [as tei neisivaizduoju kaip ten viskas atrodo] kiek procentu gali duot
?
echo (2d ar 3d) neduos 100 prc. atsakymo. jūsų atveju aš tik už vandenų tyrimą.
kodėl jūs jo taip bijot?? tūkstančiams moterų dabar jis daromas, persileidimo tikimybė mažiau negu maža. kiek temų perskaičiau, nei vieno tokio atvejo nebuvo.
aš asmeniškai, užsirašyčiau į Santariškes, ten geriausi Lietuvoj genetikai. pakonsultuos, padarys tyrimą ir bus ramu. kas iš to, kad dabar visą laiką iki gimdymo verksit, nervuositės. tai labai pakenks vaikui, nei vandenų tyrimas.
bent jau genetikam nemeluokit apie nėštumo savaites. juk ši informacja jiems labai svarbi dienų tikslumu. be to, jei einat privačiai, ši informacija nebus traukiama į jūsų bendrą nėštumo kortelę, jei nenorėsit.
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2011 03 17, 16:36)
bet mergaites o kodel manot kad echo neuztenka
?
man jo užtektų, jei kraujo tyrimai geri būtų. beje, ar jums matavo sprando raukšlę, nosytę? net ir vėlesniu laiku genetikai pamatavę gali pasakyt ar atitinka normą, ar ne.
man genetikė 15 savaitę atliko šiuos matavimus ir patikino, kad viskas gerai. 12 sav. aš taip pat juos dariausi, tik pas savo ginekologę.
QUOTE(Jicky @ 2011 03 18, 09:55)
bent jau genetikam nemeluokit apie nėštumo savaites. juk ši informacja jiems labai svarbi dienų tikslumu. be to, jei einat privačiai, ši informacija nebus traukiama į jūsų bendrą nėštumo kortelę, jei nenorėsit.
Taip, tikslesniam rizikos apskaičiavimui svarbu nėštumo savaitės dienų tikslumu.
O toje nuotraukėlėje, Maluma, ir aš nieko neįžiūriu

QUOTE(MALUMA @ 2011 03 17, 18:06)
kad rizika rodo ne amzius o kraujo tyrimai
jau senai įrodyta, kad amžius mažai ką lemia. tikimybė susilaukti vaikučio su DS vienoda tiek jaunoms, tiek vyresnėms. tiesiog vyresnės gimdo rečiau, dėl to ir tas procentas būna didesnis. kraujo tyrimu labiau reikėtų pasitikėt.

Mergytes,pasidalinkit patirtimi,gal kurios hormonu tyrimo rodikliai buvo zemi?

Radau savo dokumentėlį, kur surašyti kraujo tyrimo skaičiukai.
Prie HCG radau tokius skaičius - 48064 mlU/ml Kor. MoM 1,29. Tyrimas darytas lygiai 15 sav.
Gydytoja apie HCG nesakė nieko, tai kaip suprantu, čia normalu.
Dar prierašas, kad MoM pakoreguoti pagal motinos svorį.
Prie HCG radau tokius skaičius - 48064 mlU/ml Kor. MoM 1,29. Tyrimas darytas lygiai 15 sav.
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 03 18, 11:40)
Radau savo dokumentėlį, kur surašyti kraujo tyrimo skaičiukai.
va,o mano pastesni- 2354,00 ,o sav.irgi 15

QUOTE(krr @ 2011 03 18, 10:46)
Bet aš nieko negaliu pakomentuoti, nes nesuprantu, ką tai reiškia.
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 03 18, 11:54)
Bet aš nieko negaliu pakomentuoti, nes nesuprantu, ką tai reiškia.
Keisciausia,kad ginei tai visai neuzkliuvo

O kokie skaičiukai edvardso sindromui?