Kadangi pc sėdžiu pakankamai ilgai, tai vakar vakare viskas dar buvo. O šiandien
Skelbiam
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 03, 14:47)
Na bet kas ten vyksta?
Kažkokiu paslaptingu būdu laiškai nukeliauja į šiukšliadėžę arba dingsta... Mano vienas siųstas scenarijus dingęs...
Aš turiu išsisaugojus nuorodą. Jei reikia, galiu įmesti į paštą
Nesuprantu...Mano vieno laiško seno irgi nėra
Labai noriu
O gal galite parasyti ta puikuji adresiuka cia arba i AZ? Kodel taip paslaptingai viskas siame puslapyje? Kiek supratau ta adresa kazkas kazkur interneto platybese rado......
Aciu
QUOTE(b.s @ 2010 11 03, 16:35)
Kadangi pc sėdžiu pakankamai ilgai, tai vakar vakare viskas dar buvo. O šiandien
Skelbiam 
Geras,
Gal galit kuri dar karta ikelt, a?
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 03, 16:42)
O gal galite parasyti ta puikuji adresiuka cia arba i AZ? Kodel taip paslaptingai viskas siame puslapyje? Kiek supratau ta adresa kazkas kazkur interneto platybese rado......
Aciu
Keista, kad nuoroda dingo
QUOTE(kara117 @ 2010 11 03, 18:01)
Na bet viršūnė, pagalvojau ,kad kas netyčia ištrynė, net šiukšliadėžę patikrinau,nėra.trūksta žodžių... Ačiū, kad vėl įkėlėt adresą 
Va ir as ta pati pagalvojau, ilindau siuksliadezen, o ten tuscia... keista.. labai...
o kur 22peliukas22 dingus, a?
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 03, 14:47)
Na bet kas ten vyksta?
Kažkokiu paslaptingu būdu laiškai nukeliauja į šiukšliadėžę arba dingsta... Mano vienas siųstas scenarijus dingęs...
Gali būti, kad kažkas pasidarė peradresavimą ir visi laiškai nueina tik tam žmogui.
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 03, 18:13)
nors labai gaila, kad vis dingsta laiškai ir manau beviltiška šitą problemą išspręsti)
.
Vaje..