Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(milka @ 2006 10 11, 22:59)
Sveikutes! Šiandien grįžome iš Santariškių ligoninės  thumbup.gif . Gulėjome akių ligų skyriuje. Po menesio operuos Justynai žvairuojančias akis. Dabar tik patikrino regėjimą, liepė akinius nešioti doh.gif , nes ne mato iš arti - turi +7. Tai va, bandysiu pripratinti...

Sekmes jums kariaujant su akinukais biggrin.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Kiss,Samantai jau 9m. ar isejo tau per tiek metu suderinti darba ir jos prieziura,ar bandei? Gal ir dabar dirbi? Nuo kada lankot darzeli? Man darbo tema aktuali paskutiniu metu pasidare,nes suneliui uz poros savaiciu 3m. baigiasi motinystes atostogos,teks turbut rasyti prasyma,kad iseinu,nes visaip apgalvojau,bet siuo metu dar niekaip negaliu grizti dirbti..Gaila,kad 'bedarbe' liksiu,bet ka darysi..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2006 10 13, 18:47)
Kiss,Samantai jau 9m. ar isejo tau per tiek metu suderinti darba ir jos prieziura,ar bandei? Gal ir dabar dirbi? Nuo kada lankot darzeli? Man darbo tema aktuali paskutiniu metu pasidare,nes suneliui uz poros savaiciu 3m. baigiasi motinystes atostogos,teks turbut rasyti prasyma,kad iseinu,nes visaip apgalvojau,bet siuo metu dar niekaip negaliu grizti dirbti..Gaila,kad 'bedarbe' liksiu,bet ka darysi..

Darzeli Samanta lanko nuo 6,5metu,mes lankom savaitini,nes arciau kaip 30km nera tokios istaigos,pirmadieni nuvezu,penkt kartais ketvirtadieni pasiimu.dirbti nedirbau,gal buciau ir suderinus kaip nors,mama gal padetu,bet mano vyras tikras asilas todel pries betkoki darba, doh.gif doh.gif doh.gif nori kad sedeciau namie,ai kvailys...
siaip tai jei eitu kiekviena diena i darza,tai manau eina suderinti,na aisku ziurint koki darba dirbi,bet jei savaitinis,tai ir sedziu su itampa visada ir telefono is ranku nepaleidziu,nes jei ka tuoj skambina,esu ir nakti vaziavus pasiimt,ir i renimacija buvo isveze,na visko buvo...aisku palieku su skaudancia sirdim,bet jai reikia,ten dirba su ja logopede,masaziste,na ir taip labai neblogas darzelis...
Atsakyti
As savojo vyruko negaliu ilgam darzelyje palikti,ir apskritai esu prirista prie jo,nes nevalgo is kitu,stipriai sukanda dantis ir neissizioja,turbut is bado pirmiau numirtu,nei pasiduotu,kad svetimas pamaitintu,nesvarbu,kad ir namiskiai prie kuriu ir priprates yra,nezinau,kodel jam taip atrodo,kad is kitu nevalgyti..Ryte duodu pusrycius namuose,per pietus atvaziuoju pati pamaitinti i darzeli.Yra grupeje dar vienas berniukas,kuri mama jau 4m. taip vis atvazineja maitinti,irgi nepasiduoda svetimiems.. Yra teke isvykti i uzsieni porai dienu,palikau savo mamai,manem,kur desis,tures valgyti..,buvo mociutei vargo,badu nemarino,bet uztrukdavo tai laaabai ilgai.. Gal dar yra tokiu vaiku,kurie tik is mamu valgo?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2006 10 14, 20:58)
As savojo vyruko negaliu ilgam darzelyje palikti,ir apskritai esu prirista prie jo,nes nevalgo is kitu,stipriai sukanda dantis ir neissizioja,turbut is bado pirmiau numirtu,nei pasiduotu,kad svetimas pamaitintu,nesvarbu,kad ir namiskiai prie kuriu ir priprates yra,nezinau,kodel jam taip atrodo,kad is kitu nevalgyti..Ryte duodu pusrycius namuose,per pietus atvaziuoju pati pamaitinti i darzeli.Yra grupeje dar vienas berniukas,kuri mama jau 4m. taip vis atvazineja maitinti,irgi nepasiduoda svetimiems..  Yra teke isvykti i uzsieni porai dienu,palikau savo mamai,manem,kur desis,tures valgyti..,buvo mociutei vargo,badu nemarino,bet uztrukdavo tai laaabai ilgai..  Gal dar yra tokiu vaiku,kurie tik is mamu valgo?

Labutis. Mano situacija kiek kitokia. Ji tikriausiai valgytu,nesvarbu kas paduotu ,bet nemoka pati(nu mes tik per zondeli). O taip maitinti niekas nei vyras,nei mama nemoka. Tai as irgi gyvenu "triju valandu' ritmu. Dabar dar kadangi tvarkausi dokumentus del negalios,tai pamaitinu ir lekiu. O visur eiles tookios. Ir vis zvilgcioji i laikrodi,ar nereikia jau lekt valgydint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2006 10 14, 20:58)
As savojo vyruko negaliu ilgam darzelyje palikti,ir apskritai esu prirista prie jo,nes nevalgo is kitu,stipriai sukanda dantis ir neissizioja,turbut is bado pirmiau numirtu,nei pasiduotu,kad svetimas pamaitintu,nesvarbu,kad ir namiskiai prie kuriu ir priprates yra,nezinau,kodel jam taip atrodo,kad is kitu nevalgyti..Ryte duodu pusrycius namuose,per pietus atvaziuoju pati pamaitinti i darzeli.Yra grupeje dar vienas berniukas,kuri mama jau 4m. taip vis atvazineja maitinti,irgi nepasiduoda svetimiems..  Yra teke isvykti i uzsieni porai dienu,palikau savo mamai,manem,kur desis,tures valgyti..,buvo mociutei vargo,badu nemarino,bet uztrukdavo tai laaabai ilgai..  Gal dar yra tokiu vaiku,kurie tik is mamu valgo?

is kur tu esi?
Atsakyti
QUOTE(<Kiss> @ 2006 10 15, 10:37)
is kur tu esi?
Mes is Kretingos.Jus kaip matau irgi 'is to paties galo'.

Papildyta:
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 15, 10:36)
Labutis. Mano situacija kiek kitokia. Ji tikriausiai valgytu,nesvarbu kas paduotu  ,bet nemoka pati(nu mes tik per zondeli). O taip maitinti niekas nei vyras,nei mama nemoka. Tai as irgi gyvenu "triju valandu' ritmu. Dabar dar kadangi tvarkausi dokumentus del negalios,tai pamaitinu ir lekiu. O visur eiles tookios. Ir vis zvilgcioji i laikrodi,ar nereikia jau lekt valgydint bigsmile.gif
Pas mane irgi ta pati situacija,visi reikalai tvarkomi,'triju valandu tarpe'..Mano sunelis koses valgo is saukstelio,tik negeria is buteliuko,purskineju po truputi is svirksto i burnyte,tada nuryja.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2006 10 15, 10:46)
Mes is Kretingos.Jus kaip matau irgi 'is to paties galo'.

Papildyta:
Pas mane irgi ta pati situacija,visi reikalai tvarkomi,'triju valandu tarpe'..Mano sunelis koses valgo is saukstelio,tik negeria is buteliuko,purskineju po truputi is svirksto i burnyte,tada nuryja.

ooo tai faina,ne taip ir toli
mes gerti ismokom is puodelio,tik apsipilam jei ranksluoscio nepakisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Kiss>: 15 spalio 2006 - 09:55
]Papildyta:[/b]
[/quote]
Mes dabar dar tik misinuka valgom. Bandom visaip ir per soske ir su svirkstu smile.gif Kartais suvalgo kokius penkis gramus,tai jau buna didelis pasiekimas bigsmile.gif O kaip jus nuo pradziu valget,ar mokejo valgyt is buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(<Kiss> @ 2006 10 15, 10:52)
ooo tai faina,ne taip ir toli
mes gerti ismokom is puodelio,tik apsipilam jei ranksluoscio nepakisu doh.gif
As kol savo maziaus nepradejau vezioti i darzeli,atrode,kad viena visoj Kretingoj toki vaikeli turiu-kaimynu,giminiu,visu aplink vaikai sveiki..Dabar jau ne tokia vienisa jauciuos,kasdien matau,jog nemazai tokiu yra,su kitom mamom truputi pabendrauju,jau kitaip..

Papildyta:
[quote=Vir81,2006 10 15, 10:57]
[/quote]
Mes dabar dar tik misinuka valgom. Bandom visaip ir per soske ir su svirkstu smile.gif Kartais suvalgo kokius penkis gramus,tai jau buna didelis pasiekimas bigsmile.gif O kaip jus nuo pradziu valget,ar mokejo valgyt is buteliuko?
[/quote]Nuo pat gimimo normaliai mokejo gerti is buteliuko,bet sia vasara buvo labai sunki bukle,labai daug priepuoliu,visa birzeli klinikose pragulejom-per ta laika,per tuos priepuolius,pamirso kazkodel kaip reikia traukti is buteliuko,idedu i burnyte,o jis nieko nedaro,nebeatsimena..Matyt,susimaise jam per ta krize kazkas galvytej verysad.gif Ir neisivaizduoju kaip reikia vel ismokinti..
Atsakyti
[quote=Vir81,2006 10 15, 10:57]
[/quote]
[/quote]

mes tai is bonkes ilgai valgem ir gerem,pas ja buvo nuo mazens tas ciulpimo inkstinktas,iki kokiu 4 metu jai koses skystesnes darydavau ir i bonke,bet paskui liepe mokint is sauksto,ismokom bet labai ilgai kol pavalgom doh.gif o gerti jei labai nori tai ir bambalio atsigeriam graziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[quote=dzeuse,2006 10 15, 11:08]
As kol savo maziaus nepradejau vezioti i darzeli,atrode,kad viena visoj Kretingoj toki vaikeli turiu-kaimynu,giminiu,visu aplink vaikai sveiki..Dabar jau ne tokia vienisa jauciuos,kasdien matau,jog nemazai tokiu yra,su kitom mamom truputi pabendrauju,jau kitaip..
man irgi taip buvo verysad.gif
Papildyta:

[/quote]Nuo pat gimimo normaliai mokejo gerti is buteliuko,bet sia vasara buvo labai sunki bukle,labai daug priepuoliu,visa birzeli klinikose pragulejom-per ta laika,per tuos priepuolius,pamirso kazkodel kaip reikia traukti is buteliuko,idedu i burnyte,o jis nieko nedaro,nebeatsimena..Matyt,susimaise jam per ta krize kazkas galvytej verysad.gif Ir neisivaizduoju kaip reikia vel ismokinti..
[/quote]

Papildyta:
kazkokia makalyne cia gavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti