Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

Didziausi sveikinimai Airidukui birthday.gif Daug daug sveikateles,stiprybes ir svajoniu issipildymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Airidukai sveikinam tave su gimtadieniu,linkim tau viso kas geriausia...AUK...SVEIK...IR BUK PATS GRAZIAUSIAS BACHURIUKAS...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2006 10 21, 13:21)
Kiek darzelyje maciau net nutrintos kojytes nuo langeciu vaikams,nors aisku,jei labai reikia,tenka deti,ka darysi..Dar norejau paklausti,kur vaziuojat taisyti ar traukti Samantai dantis? Ar apsiima vietiniai stomatologai?

o dantuku mes netaisem,nors ir sugede,priekiniai jau nauji sudyge,laiku isskrito laiku sudygo,siaip uzeina skaudet,tai tikra tragedija buna g.gif dar vis laukiu jei reiks traukt tai su pilna narkoze,ir tikrai ne pas mus,gal kaune,ar klaipedoj.o kaip jusu dantukai?tiesa vis pamirstu paklaust kaip pas jus su miegu?pas mus galiu pasakyt tai didziausia problema doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Kiss>: 28 spalio 2006 - 16:42
DEKOJAM UZ SVEIKINIMUS!!! Tikimes,kad bent maza dalele linkejimu issipildys clap.gif
Atsakyti
Airido dantukai dar ne visi apskritai isdyge,o siaip maziukai yra,nes nekramto,nestimuliuoja dantenu..Kol kas,kol neatejo kritimo laikas problemu nera,negenda dar,neskauda. O su miegu,tai irgi ne kas..kaip su mazu leliuku,reta naktis rami..Diena retai verkia,nera problemu,kaip naktis,taip sapnuoja nezinia,kai pradeda rekti,vos infarkto negaunu..ir sviesa ijungiam,kad pilnai issibudintu,ir koki zaisla grojanti ijungiam,rekia ir viskas,visai kitoks vaikas nakti palieka,piktas labai,neina ne prajuokinti ant visko pyksta,vyras paima panesioja,jam patinka,kad aukstai nesa,bet tik porai minuciu nutyla ir vel rekti pradeda.Dazniausiai tenka relaniumo sirupo duoti,nes jei nenuraminam laiku,paskui is vis isterija uzeina..Kiek klausiau gydytoju,sako,cia naktiniai kosmarai ir tiek..Dar labai priklauso nuo to,kaip diena praejo,jei dviese ramiai prabunam,tai ir nakti ramiai ismiega,bet jei didesnis surmulys,tai ir naktis ne kokia..Vakar sventem gimtadieni,daug zmoniu buvo,palaikem su sveciais 2val. tiktai,bet nakti vis tiek 'dejom dziazo',visas namas skambejo.. Todel su juo sunku ligoninese guleti,jei dar sveikesni vaikai palatos kaimynai,tai is vis..Jie mums diena triuksmauja,o Airidas jiems nakti 'atsilygina'.. Bet dabar klinikose padare remonta,bus mokamu vienvieciu palatu,tai isgelbejimas mums..Tai va. O KAS PAS JUS NAKTIMIS VYKSTA?
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano mergaite vis stiprėja, bando stotis prie baldų thumbup.gif . Bet kitą savaitė gulsimes į Santariškės akių operacijai- koreguos žvairumą. Gal kam teko su tuo susidurti g.gif ? Nes aš labai nerimauju verysad.gif , operacija atrodo nesudetinga, bet vistiek baisu...
Ir dar: ar teko kam nors mokėti už operaciją?
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2006 11 05, 20:13)
Sveikos mamytės 4u.gif 
Mano mergaite vis stiprėja, bando stotis prie baldų thumbup.gif . Bet kitą savaitė gulsimes į Santariškės akių operacijai- koreguos žvairumą. Gal kam teko su tuo susidurti  g.gif ? Nes aš labai nerimauju  verysad.gif , operacija atrodo nesudetinga, bet vistiek baisu...

sveikute 4u.gif nemanau kad reiketu, nes kiek man ivairiu operaciju teko turet, niekad neteko moketi. ir kiek is pazystamu turejo akiu operaciju kiek zinau nereikejo pinigeliu, tik jei patys kazka noredavom duodavom daktarams. bet siaip tokios nesudetingiausios operacijos nemokamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2006 11 05, 21:13)
Sveikos mamytės 4u.gif 
Mano mergaite vis stiprėja, bando stotis prie baldų thumbup.gif . Bet kitą savaitė gulsimes į Santariškės akių operacijai- koreguos žvairumą. Gal kam teko su tuo susidurti  g.gif ? Nes aš labai nerimauju  verysad.gif , operacija atrodo nesudetinga, bet vistiek baisu...

Mums dare Kauno klinikose pernai.operacija uztruko 45min,per ta laika galvojau isprotesiu doh.gif nors gydytoja sake kad pavojaus gyvybei nera,bet man vistiek buvo neramu verysad.gif bet viskas praejo sekmingai,po operacijos atsibudom normaliai,nepy.na zodziu viskas buvo ciki isskyrus ta kad atsibudes Zygutis l issigando,kad nieko nemato ir jam tamsu.ir pasistenge nuplesti tvarscius nuo akiu doh.gif gerai kad po operacijos buvo praeje jau 6val,tai pavojaus nebuvo,o siaip tai geriau kad visa diena isbutu su tvarsciais.bet atrodo tai kraupiai is kart perspeju.kaip is siaubo filmu su kruvinom akim blink.gif bet lasinom tokius vaistukus ir jos susitvarke.tai va nebijokit,viskas bus gerai thumbup.gif jei dar kas domintu klausk mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir mes nors ir pavieluotai,bet sveikinam Airiduka su praejusiu gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Munika, labai ačiu, kad atsilepei thumbup.gif
Ramiau man dabar, bet vistiek gaila vaikiuko verysad.gif . Šiandien eme kraują iš pirštuko, tai beveik visą kelią namo verke. O reikes dar iš venos kraują paimti doh.gif , tai išvis bus siaubas...
Bet tikiuosi po savaitės grįšim su Justyna namo ir greitai viskas pasimirš mirksiukas.gif .

O dėl pinigų, tai norėčiau gydytojai užmokėti, bet neisivaizduoju kiek: ar 100, ar 200 lt, nes teko girdeti, kad ji noriai priima pinigelius doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka: 06 lapkričio 2006 - 21:18
QUOTE(milka @ 2006 11 06, 22:15)
Munika,  labai ačiu, kad atsilepei  thumbup.gif
Ramiau man dabar, bet vistiek gaila vaikiuko verysad.gif . Šiandien eme kraują iš pirštuko, tai beveik visą kelią namo verke. O reikes dar iš venos kraują paimti doh.gif , tai išvis bus siaubas...
    Bet tikiuosi po savaitės grįšim su Justyna namo ir greitai viskas pasimirš mirksiukas.gif .

O dėl pinigų, tai norėčiau gydytojai užmokėti, bet neisivaizduoju kiek: ar 100, ar 200 lt, nes teko girdeti, kad ji noriai priima pinigelius doh.gif ...

Nesinervuok,tai nepavojinga operacija.Nors ka as sakau pati ir pergyvenau ir nervavaus blush2.gif bet juk mes mamos ax.gif tik pasistenk neparodyt asaru kol ji dar neuzmigus bus,nes bent jau Zygutis labai i tai labai reaguoja verysad.gif
Bet uztat tures grazias akytes thumbup.gif

Va mano vyrukas koks,ar pasakysi,kad jis zvairavo kaire akute? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Aišku dėl Justynos pasistengsiu nusiraminti, bet kaip sakei: bet juk mes mamos....
Atsakyti
turiu klauimeli, gal patarit kokia sanatorija man su leliu pasirinkti? pas mus yra judėjimo negalia, ir vis neapsisprendziu , gal ka patarsit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 11 07, 10:58)
turiu klauimeli, gal patarit kokia sanatorija man su leliu pasirinkti? pas mus yra judėjimo negalia, ir vis neapsisprendziu , gal ka patarsit?  rolleyes.gif

Nezinau,mums pvz tik Druskininku "Saulute" labai padejo.ten ir vaiksciot Zygutis pradejo.vasara zinoma geriau vaz i Palangos sanatorija.bet man asmeniskai daugiau Druskininkai padejo,mums irgi su judejimu buvo problemos.
Bet kaip sakoma kiek zmoniu,tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti