QUOTE(Joltoma @ 2011 05 02, 17:39)
Mano dukra nuo vasario lanko mokykla, sauniai susitvarke su kalba.... susikalba, pora kartu per savaite papildomai moko anglu kalbos, praeitoje savaiteje nustebino parnesusi uz skaityma ivertinima A
, bandziau isklausineti, man susidare nuomone, jog cia smarkiai atsilike nuo LTU svietimo lygio, daugybos lentele mokosi tik 2 kart, 3 kart, o mano dukra atvyko pilnai mokedama visa daugyba, taip pat sake jog raso dvieju raidziu junginius, o jai duoda nusrasinet tekstus.....
Kai susitinkam mokytoja tik giria ir giria, kad geriausia mokine........negaliu patike
Gal kas galetu daugiau papasakot ka veikia P5-6 klases mokinukai

Gal kas galetu daugiau papasakot ka veikia P5-6 klases mokinukai

Nezinau nieko apie jusu dukters mokykla, taciau lietuviskajai svietimo sistemai iki cionykstes is tikruju toloka. Taip, esu ir as is drauges girdejus, kad 8-9 klasej mokiniai su pagaliukais skaiciuoja. Tuo tarpu mano ziniomis, cia yra mokoma pagal kiekvieno gebejimus. Sugebi daugiau - mokysies su gabesniais, nesiseka - niekas nelauzia per prievarta. Yra skirtingi mokymosi lygiai. Be galo svarbi yra pazanga. Pasidomekit giliau

Ir turbut nustebtumet suzinojusi, kad reception'iukai(0kl) jau skaito - kas puikiai, kas nelabai