Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labai noriu pasidžiaugti ir su Jumis- antras ciklas su KT ir Su Džok, o JOKIO tepliojimo thumbup.gif Iškart mmm parsivilko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ice tea, oi kaip gerai thumbup.gif .Mano mm irgi be teplioniu pramusa ir po LP prasideda tik sekmadieniais, kaip smagu kai zn kada bus mm drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 09:49)
Labai noriu pasidžiaugti ir su Jumis- antras ciklas su KT ir Su Džok, o JOKIO tepliojimo thumbup.gif Iškart mmm parsivilko  thumbup.gif  thumbup.gif

Smagu girdet Ice tea thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 09:49)
Labai noriu pasidžiaugti ir su Jumis- antras ciklas su KT ir Su Džok, o JOKIO tepliojimo thumbup.gif Iškart mmm parsivilko  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi kaip smagu girdeti bigsmile.gif Idomu ar as tuom po akupunkturos pasigirsiu rolleyes.gif O tai ir namuose budama tuos aktyvius taskus pamaigai?
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 17, 10:03)
Ice tea, oi kaip gerai thumbup.gif .Mano mm irgi be teplioniu pramusa ir po LP prasideda tik sekmadieniais, kaip smagu kai zn kada bus mm drinks_cheers.gif

Gerai cia biggrin.gif Prisimenu laika, kai man pastoviai ketvirtadieniais atsivilkdavo, ale paskui nusimuse nuo savo grafiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 10:49)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2010 11 17, 12:17)
O tai ir namuose budama tuos aktyvius taskus pamaigai?

Aš vakare susirandu tuos taškus, susidedu grikius ir miegu su jais mirksiukas.gif Tik kaip užjaučiau cistą, tai ir dieną buvau užsiklijavus ax.gif
Bet prie viso to aš dar ir KT geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 15:46)
Aš vakare susirandu tuos taškus, susidedu grikius ir miegu su jais  mirksiukas.gif Tik kaip užjaučiau cistą, tai ir dieną buvau užsiklijavus ax.gif
Bet prie viso to aš dar ir KT geriu  mirksiukas.gif

Kokioj vietoj grikiuką dedi dėl cistos? Kažkada seniai per TV mačiau apie tas sėklas ir kuri vieta delne maždaug atitinka ką, bet jau nebepamenu. Kartais ne tarp bevardžio ir didžiojo piršto kur nors... sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 17, 13:51)
Kokioj vietoj grikiuką dedi dėl cistos? Kažkada seniai per TV mačiau apie tas sėklas ir kuri vieta delne maždaug atitinka ką, bet jau nebepamenu. Kartais ne tarp bevardžio ir didžiojo piršto kur nors...  sunglasses2.gif

Žiūrint kuri kiaušidė mirksiukas.gif
Tuoj nufotkinsiu ir įkelsiu rolleyes.gif
Papildyta:
Nu va- kažkur čia tie taškai. Lygiagrečiai ir kitame delne mirksiukas.gif
Aš tiesiog tose vietose baksnoju ta lazdele ir jau kai užtinku tašką, kur cypti norisi, tai ten ir klijuoju grikį mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 lapkričio 2010 - 14:26
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 17, 15:19)
Žiūrint kuri kiaušidė  mirksiukas.gif
Tuoj nufotkinsiu ir įkelsiu rolleyes.gif
Papildyta:
Nu va- kažkur čia tie taškai. Lygiagrečiai ir kitame delne mirksiukas.gif
Aš tiesiog tose vietose baksnoju ta lazdele ir jau kai užtinku tašką, kur cypti norisi, tai ten ir klijuoju grikį  mirksiukas.gif

user posted image

Kaip idomu;) o tu buvai pas su dzok speca ar pati susiradai tuos taskelius?idomu butu isbandyt ir nuo kitokiu skausmu,galvos ar mm.
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 11 17, 16:19]
Maždaug taip ir įsivaizdavau ax.gif Pamenu kažką , kad nykštys - galva, tad jeigu ją skauda, tai pirmyn... Dėl slogos ir pan. tas pats. Tik kantrybės neturėjau tuo įsitikint verysad.gif
O tavo kurioj kiaušidėj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 17 lapkričio 2010 - 14:43
QUOTE(Myllia @ 2010 11 17, 14:39)
o tu buvai pas su dzok speca ar pati susiradai tuos taskelius?

Buvau ir ateitį dar žadu nueiti rolleyes.gif
Jis man tiesiog nubraižė ant delno schemą viso organizmo, o taškus pati susiradau mirksiukas.gif Papasakojo patį principą ir t.t. mirksiukas.gif Turėjom LABAI mažai laiko, todėl planuojam dar kartą pasimatyti rolleyes.gif Jis man tik dėl endo akcentavo, kad tame plote kur gimda reiktų kas dieną pusantrų metų klijuotis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 17, 14:42)
*Tik kantrybės neturėjau tuo įsitikint  verysad.gif
**O tavo kurioj kiaušidėj?

* va va- su ta kantrybe ir yra sunkiausia susitarti mirksiukas.gif Bet kai pamatai realius rezultatus (kaip man buvo su užgulta nosim), tai spjauni į viską ir tam skiri 10-15 min savo BRANGAUS laiko rolleyes.gif
** man dešinėj kiaušidėj, bent jau ten skaudėjo mirksiukas.gif Nors spaudaliojant kai kuriais vakarais skaudėdavo ir kairėj pusėj esančius taškus. Aš klijuoju visur kur skauda rolleyes.gif Net tiksliai nežinau kas tose vietose yra doh.gif
O čia neblogas puslapis apie su džok mirksiukas.gif
Atsakyti