Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 18, 08:26)
Jooo bigsmile.gif , čia visos RAGANOS- endo paveiktos ir nedraugoviškos doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū už info- reiks pasidomėti  rolleyes.gif

Nesijaudinkit, as jau suraganeti irgi baigiu, tai tiksiu i kompi. lotuliukas.gif
Nera uz ka, gal kam pravers, pastiprins organizma. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke79 @ 2010 11 18, 08:55)
Sveikutes.Zemyna-melynake, reikes ir man pasidometi,aciu.Tik tu negalvok, kad pas tave endo yra, nebutinai kad teplioja tai reiskia endo.

Pagal visus kitus simptomus panasu, kad yra, bet....visada yra tikimybe, kad klystame, todel dabar laukiu su nekantrumu vizito pas nauja gine ir ziuresime ka suorganizuos ji man. rolleyes.gif Kol kas esu patenkinta vitaminu rezultatais, nors siandien kazko tai strenas ir pilvo apacia maudena, dar anksti mmm, o ir taip anksti niekada neskaudendavo man, keisti dalykai dedasi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šopa nemelavo bigsmile.gif Kai driokstelėjo vakare- kad spėjau raitytis iš skausmo doh.gif Vėl kažko, kaip paauglystėje, silpna per mmm unsure.gif Bet gerai varo thumbup.gif - gal ir cistą išvarys thumbup.gif

Labas rytas ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif

iewike 2002- endo I, endo cista k. kiaušidėj; 2005 dukrytė (natūraliai); 2007- endo III, endo cista d. kiaušidėj; 2009 dukrytė (natūraliai) iškart po KT 3 mėn kurso
Inga04 2008- endo IV, prognozė - tik dirbtinis apvaisinimas; 4 dozės Zoladex,mmm po 11 mėn.,tarpe to- 2008 skydliaukės vėžys,3 kursai radiacinio gydymo, 2010- po antro ciklo naturaliai nestuke.gif ; 2011 pavasarį laukiam 2.gif
vilmajun 2009- LP endo IV su 126 balais; 4 diferelino dozės; 3 ciklą po klimakso (mmm po 81 d. susileidus paskutinę diferelino dozę) nestuke.gif natūraliai; 2010.12 2.gif
mmazuliuke 2009.05- endo III,k. kiaušintakio nepraeinamumas, daug sąaugų; 2009.11 endo IV, k. kiaušintakio nepraeinamumas, sąaugos. 2010.02 nestuke.gif po pirmojo IUI, spalio 2d- du nuostabūs 2.gif 2.gif
Sesita 2007.01- endo IV, cista; 2008.02- endo IV, 3 mėn. diferelinas, 1 IUI, vėl endo cista; 2009.03- endo IV, 2 IUI be rezultatų, perėjom prie IVF- ir....rezultatas 2.gif guli lovytėj, miega

Glamour 2009.05- endo II, endo cista
Ice tea 2010.04- endo II, endo cista ant d.kiaušidės
Levanda81 2010.11- endo NĖRA
Siguliukas 2010.02- endo IV, endo cista k. kiaušidėje
Kristinukė 2008.02- endo III, endo cista k. kiaušidėj, 2009.09- endo cista d. kiaušidėj
lauraz5 2010.04- endo II-III pilvaplėvėje ir ant kiaušintakių voratinklinės endometriozinės sąaugos
dalcisdalcis 2010.09- endo I, bet netoli II
Vovera 2010.05- LP ''tiriamoji'', 2010.09- LP ''gydomoji'' endo III
Iride 2010.06- endo II (pagrinde pilvaplėvėje), 1 IUI - 2010.08, 2 IUI- 2010.10
linuke79 2010.06- endo I-II
Myllia 2010.03- endo III gimdoje, cista d. kiaušidėj
meskos 2010.02- endo II
sanzile 2010.08- endo I
MAMA#1 2010.11- endo IV, endo cistos dvi
Kivuka 2010.09- endo I
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 19 lapkričio 2010 - 08:22
QUOTE(vovera @ 2010 11 18, 17:48)
Na naturaliu tai tikrai negausiu cia, bandysiu ieskoti a la vaistinese  g.gif

Laba ryta visom:)
gausi gausi, as jau nuziurejau, kad uk visai nemazas pasirinkimas to agnus castus, ko nepasakyciau apie Lietuva:) o gal tik internete nepardavineja, reikes i kokia vaistine pasukt arba uzsukt:) O jei ne, Vovera, siusite urmu visom i Lietuva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 17, 23:10)
Sveikos,  4u.gif

Noreciau ir as i jusu bureli, pasidalinti patirtimi.  4u.gif Man paciai itariama endo, gruodi einu pas gine

Oj Žemyna_mėlynake, geriau nesigadink per anksti nervu, gal tau tikrai dar nieko nera, taip paprastai endo nenustatoma, gal siaip kazkas sutrike
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 19, 09:17)
Šopa nemelavo  bigsmile.gif Kai driokstelėjo vakare- kad spėjau raitytis iš skausmo doh.gif Vėl kažko, kaip paauglystėje, silpna per mmm unsure.gif Bet gerai varo  thumbup.gif - gal ir cistą išvarys  thumbup.gif

Ice tea, pabandyk per mm tu nerekomenduojamu produktu maziau vartot, gal ne taip skaudes ir savijauta bus geresne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 19 lapkričio 2010 - 09:00
QUOTE(Myllia @ 2010 11 19, 08:59)
Ice tea, pabandyk per mm tu nerekomenduojamu produktu maziau vartot, gal ne taip skaudes ir savijauta bus geresne smile.gif

T.y. tik vanduo bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip nors išgyvensim šią dieną mirksiukas.gif O paskui bus viskas gerai mirksiukas.gif
Ačiū už rūpestėlį wub.gif
Atsakyti
Ice tea, mano sios mm irgi kazkokios keistos,duoda tokiais pliupsniais, o paskui net netepa, o paskui vel taip pat.Gal cia visdelto LP itaka? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, kaip penktadienis ? 4u.gif

Man vis ta akupunktura rupi..Kazkurios lankotes, bet ne LT..as kiek girdejau pas mus irgi jau yra, imanoma rasti.. Ar skauda kai tas adateles duria? (As esu baisi baile... ax.gif )

Vakar MB pas Zilaitiene buvo, jos tikrai skiriasi nuomone nuo VK, VK siulo iskart IUI, o cia sake kad visas ant ribos, bet normose..Be to pries tai tyrimai geri buvo, tai tik bacilos dar ieskos..Zodziu nuteike teigiamai labai.. Po VK man buvo nuotaikos ne kokios..

Kaip manot del KT, gyd siulo ne tris men gerti o men gerti, men bandyti, ar esate susidure kazkuri su tokiu variantu ?: )
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

QUOTE(Myllia @ 2010 11 19, 05:59)
Papildyta:
Oj Žemyna_mėlynake, geriau nesigadink per anksti nervu, gal tau tikrai dar nieko nera, taip paprastai endo nenustatoma, gal siaip kazkas sutrike
Papildyta:

Nervai jau sugadinti irnesakyk.gif , dabar belieka rasti kaltus. rolleyes.gif Ko tik neitari, jau ir skydliauke emiau itarineti, nors va tyrimai tai geri, nezinau, manau arba is ginekologines puses kazkas arba teks vyra i kampa spaust. lens.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 19, 10:10)
T.y. tik vanduo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip nors išgyvensim šią dieną mirksiukas.gif O paskui bus viskas gerai  mirksiukas.gif
Ačiū už rūpestėlį  wub.gif

Oj Ice tea, cia tik is pradziu taip atrodo, is tikruju tai daug ka galima valgyt, bet labai jau reikia atsirinkinet:) ziuriu viskas kas siejasi su endo raminimu reikalauja kantrybes :)As pati vakar spjoviau i dietas, kadangi gimtadienis vyro, tai prisikirtau torto ir visokiu kitokiu blogybiu:))

O del Agnus castus , stai ka issiaiskinau: vienoj Kauno hemeopatijos vaistinej jo yra lasiukais, 24,70 Lt. 50ml, reikia gerti po 40 lašų kasdien, sake uztenka mazdaug 1,5 menesio.
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2010 11 19, 10:23)
*Zodziu nuteike teigiamai labai.. Po VK man buvo nuotaikos ne kokios..

**Kaip manot del KT, gyd siulo - men gerti, men bandyti, ar esate susidure kazkuri su tokiu variantu ?: )

* bigsmile.gif Ei, SUPER thumbup.gif thumbup.gif
**Nebent gerti tas, po kurių vartojimo galima iškart planuoti (kiek žinau tokios yra YAZ) rolleyes.gif Bet aš tokio varianto negirdėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2010 11 19, 10:37)
*Oj Ice tea, cia tik is pradziu taip atrodo

**O del Agnus castus , stai ka issiaiskinau: vienoj Kauno hemeopatijos vaistinej jo yra lasiukais, 24,70 Lt. 50ml, reikia gerti po 40 lašų kasdien, sake uztenka mazdaug 1,5 menesio.

* blush2.gif bet ką man daryti, jei aš gyvenu, kad valgyčiau doh.gif blink.gif Esu visiškas valgio vergas doh.gif
** Kurioj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 19, 10:40)
* blush2.gif bet ką man daryti, jei aš gyvenu, kad valgyčiau  doh.gif  blink.gif Esu visiškas valgio vergas  doh.gif

va dar viena padrūškė-man irgi skanus valgis viskas, jei neskanu-geriau alkanausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 19 lapkričio 2010 - 10:48
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 19, 11:40)

* blush2.gif bet ką man daryti, jei aš gyvenu, kad valgyčiau  doh.gif  blink.gif Esu visiškas valgio vergas  doh.gif
** Kurioj  bigsmile.gif

http://www.parapharm.lt/
Sake tik vadinasi agnucastonas atrodo pas juos:) dar sake kad pigiau nerasiu:)
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 19, 10:47)
va dar viena padrūškė-man irgi skanus valgis viskas, jei neskanu-geriau alkanausiu blush2.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Oi, bet aš tai net neskanų valgį valgau, nes būna silpna ir pasidarau pikta kaip velnias, jei negaunu "kuro" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2010 11 19, 10:47)
http://www.parapharm.lt/
Sake tik vadinasi agnucastonas atrodo pas juos:) dar sake kad pigiau nerasiu:)

Tai reik važiuot rolleyes.gif , nieko kitaip nebus doh.gif

Bet pala- aš vakar skaičiau apie tą čiūdą, bet ar jis TIKRAI nuo endo g.gif Kažkaip neužkibo, ar man čia tik nesimatė per tuor visus PMS doh.gif
Atsakyti