Siaip idomu, ar cia yra, pvz., is Siauliu ?

?Galetumem pabendraut....
Papildyta:
AR cia yra suprantanciu angliskai, galeciau parekomenduoti viena psl., kuris yra apie panika. Ten reikia anonimiskai uzsiregistruoiti ir tau atsiuncia uzduotis, kurias reikia kas savaite atlikineti...Pradedant nuo dienorascio iki pratimu...Viskas nemokamai, tik reikia anketa uzpildyti, matyt, jie renka informacija, kiek panika serganciu zmoniu yra...
Manau uzsienyje vis tik daugiau pazenge nei Lietuvoje...
Siaip gan idomu ten... pradzioj reikia nagrineti savo jausmus ir vesti dienorasti...Kiek suprantau, panika- tai neteisingas aplinkybiu vertinimas. Zmogus itaria pavoju, ten, kut jo nera.
Jei, kas nesupranta angliskai, pabandyciau isversti...
Na, man siaip geriau ir as esu laiminga (aisku, su vaistu pagalba

Dar norejau paklaust, ar pas jus nera "degtuko" charakteris, kai uzsiliepsnojat nuo bet kokio sh...? As tai pradedu suprasti, kad man reikia i viska ramiau reaguoti, tiesiog saves labui...
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 02, 22:42)
Palaiminimas, savęs programavimas dienos darbams
Rytą pabudę sakykite sau:
Dieviškoji tvarka rūpinasi manimi šiandieną ir visada. Šiandien bus nuostabi diena. Visiems mano veiksmams vadovauja Dieviškoji galia. Meilė mane supa, ir aš einu į šią dieną ramus (-i). Kai tik mano dėmesys nuklys į šalį nuo gerų ir taurių dalykų, mano pasąmonė duos ženklą. Aš esu magnetas kuris traukia tik gėrį. Šiandien man gerai seksis ir aš būsiu laimingas (-a). Savo laime aš pasidalinsiu su visais, kam to reikia.Aš mąstau, kalbu ir veikiu su meile ir ramybe. Renkuosi gyvenimą, sveikatą, meilę ir laimę. Tikiu, kad tikra laimė, tai atkaklus dvasinių vertybių siekimas, o visa kita bus pridėta.
Pozityvus mąstymas:
Man puikiai sekasi.
Sekasi viskas ko tik imuosi, man einasi lengvai ir be vargo ir jei to įgyvendinti negaliu viena visada atsiranda geranoriškų padėjėjų.
Esu visiškai sveikas (-a) fiziškai ir dvasiškai, iš manęs trykšte trykšta energija. Turiu daugybę sumanymų.
Mano gyvenimas skleidžiasi kaip nuostabaus grožio gėlė ir man tai patinka.
Mėgaujuosi gyvenimu, nes tiriu viską ko tik širdis geidžia.
Myliu save ir kitus tokius, kokie jie yra.
Esu laimingas (-a) ir kupina džiaugsmo.
Esu rami, nesikarščiuoju, man visada užtenka laiko sau pačiam (-i) .
Man kasdien vis geriau ir geriau visais atžvilgiais.
Be didelių pastangų visa kas geriausia plaukia pas mane.
Mano vedybinis gyvenimas kasdien vis sklandesnis ir bevargo.
Mano vaikai sveiki ir džiugina savo darbais ir poelgiais.
Man patinka viskas, ką tik darau.
Esu mėgiamas žmogus.
Man viskas sekasi ir iš gyvenimo tikiuosi tik meilės ir gėrio.
Keletos minučių pamąstymai apie keitimosi procesą:
Aš noriu atsikratyti nemalonių santykų poreikio. Aš dabar suprantu, kad pats (-i) sukūriau šią būseną, o dabar noriu atsikratyti tos mano sąmonėje glūdinčios nuostatos, kuri yra tos būsenos kūrėja.
Nuo visko, kas man nereikalinga, aš išsilaisvinu. Aš išsilaisvinu nuo įtampos ir baimės. Išlaisvinu visą manyje susikaupusį pyktį ir baimę. Išsivaduoju iš kaltės jausmo. Išsivaduoju iš liūdesio. Aš atsikratau visų senų apribojimų.
Aš išsilaisvinu ir esu rami.Susitaikau su savimi ir su gyvenimo vyksmu, nes suprantu, kad gyvenimas paklusnųjį veda, o priešgyniaujantį - priverčia.
Aš esu saugus (-i).
Manyje vyksta pozityvūs pokyčiai. Mano kūnas sveikas ir lieknas.
Visur, kur aš einu, jaučiu meilę.
Aš gyvenu tobuloje aplinkoje.
Moku susikaupti ir vertinu visą tai, ką darau.
Aš myliu save ir pritariu sau.
Aš tikiu, kad gyvenimas suteiks man visa, kas gera.
Aš verta geriausio ir dabar priimu tai.
Aš esu verta turėti gražų namą ir aplinką, gerą vyrą ir sveikus ir paklusnius vaikus.
Aš naujai suvokiu sėkmę.
Aš sukuosi sėkmės rate.Aš kaip magnetas traukiu Dieviškąjį klestėjimą. Man seękasi taip kaip ir sapne nesapnavau.
Turtai lipte limpa.
Man atsiveria negirdėtos galimybės.
Aš dėkinga už tai.
Manau, kad sios pratimus reiketu kalti sau i galva kiekviena ryta vos prasimerkus...

Man vaistai reikalingi, bet kai norisi dar isgerti +1 tablete, pasakau sau "ne", iki siol nenumiriau, tai ir nenumirsiu...
Siap, manau labai svarbu galvoti pozityviai, nes zmogu taip greitai sueda negatyvios mintys...Sakioma, kad dauguma ligu- nuo nervu...Reikia stengtis atsikratyti visu neigiamu minciu, nes mes su blogom mintim kenkiam tik patys sau...Jei jau neina pozityviai galvoti, tai tada reiketu stengtis isvis negalvoti ir pasiduoti likimui...Tiesiog pradedu suprasti, kad, jei noriu pasijusti geriau, man reikia atmesti bet kokias neigiamas mintis...Ta as ir stengiuosi (aisku, sunku, jas is galvos iskrapstyti)