Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 17, 16:55)
O kas SM į tavo nuomonę rimtai žiūri?

Dekui Dieve kad taves tarp ju nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2009 09 17, 20:18)
Dekui Dieve kad taves tarp ju nera  biggrin.gif

Perskaityk pats dar sykį, kaip parašei biggrin.gif Dievo tikrai tarp mūsų nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2009 09 17, 13:56)
Patikslinsiu ka turejau omeny : eilinis zmogus kuris niekuo nesiskire is eiliniu sizoteriku burelio , isskyrus vienu dalyku - isdidumu , garbetroska.Tai puikiai matosi beveik visose jusu postose ir replikose, kuriuose per ilga laika nieko nemaciau kas butu verta demesio ir kas butu neperpasakota is kitu autoriu.

Su Asmenybe - t.y zmogumi kuris kuris visai kitaip orentuotusi situose dalykose , jus neturite nieko bendro.Net pasikeitimu nesimato wink.gif

Cia mano IMXO wink.gif

thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
labas,

as gal truputeli i tema ir truputeli ne i tema busiu, bet norisi kazkieno nuomone isgirsti, kurie nusimano apie tokius dalykus 4u.gif
apie leliuka su MB svajojam jau senai, esam suplanave ji kviesti kitu metu vasara. Turiu tokia gera pazystama, ji kortas meta, plius dar psichologini darba dirba, nuejau pas ja pasikalbeti, siaip pabendrauti, ji ismete man kortas ir sako, kad 4 menesiai nuo dabar as pastosiu, tas vaikiukas man bus Dievo dovana ir liepe MB greiciau kalbinti, kad pradetume gamyba. Taciau as juk geriu kontraceptines ir leliuka planuojam kita vasara, tai ji man pasake, kad turiu paskubeti kuo greiciau, nes tipo del kontraceptiniu is vis po to nesveika vaikeli galiu turet. Vyras nepritaria tokiai skubai. Ka daryt? Esu labai pasimetus doh.gif As manau, kad galiu pati valdyti savo gyvenima savo mintimis, neuzsiprogramuoju ka kiti sako, taciau sitas dalykas labai sujauke mano vidu.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 18, 14:07)
labas,

as gal truputeli i tema ir truputeli ne i tema busiu, bet norisi kazkieno nuomone isgirsti, kurie nusimano apie tokius dalykus  4u.gif
apie leliuka su MB svajojam jau senai, esam suplanave ji kviesti kitu metu vasara. Turiu tokia gera pazystama, ji kortas meta, plius dar psichologini darba dirba, nuejau pas ja pasikalbeti, siaip pabendrauti, ji ismete man kortas ir sako, kad 4 menesiai nuo dabar as pastosiu, tas vaikiukas man bus Dievo dovana ir liepe MB greiciau kalbinti, kad pradetume gamyba. Taciau as juk geriu kontraceptines ir leliuka planuojam kita vasara, tai ji man pasake, kad turiu paskubeti kuo greiciau, nes tipo del kontraceptiniu is vis po to nesveika vaikeli galiu turet. Vyras nepritaria tokiai skubai. Ka daryt? Esu labai pasimetus  doh.gif  As manau, kad galiu pati valdyti savo gyvenima savo mintimis, neuzsiprogramuoju ka kiti sako, taciau sitas dalykas labai sujauke mano vidu.

Na, kiekviena moteris turi teisę rinktis, nuodyti save KT ar nenuodyti...O vaikai gimsta ne tada, kai juos suplanuojam, o tada, kai jiems reikia...Man taip visus tris kartus buvo...
Atsakyti
labas,

as gal truputeli i tema ir truputeli ne i tema busiu, bet norisi kazkieno nuomone isgirsti, kurie nusimano apie tokius dalykus  4u.gif
apie leliuka su MB svajojam jau senai, esam suplanave ji kviesti kitu metu vasara. Turiu tokia gera pazystama, ji kortas meta, plius dar psichologini darba dirba, nuejau pas ja pasikalbeti, siaip pabendrauti, ji ismete man kortas ir sako, kad 4 menesiai nuo dabar as pastosiu, tas vaikiukas man bus Dievo dovana ir liepe MB greiciau kalbinti, kad pradetume gamyba. Taciau as juk geriu kontraceptines ir leliuka planuojam kita vasara, tai ji man pasake, kad turiu paskubeti kuo greiciau, nes tipo del kontraceptiniu is vis po to nesveika vaikeli galiu turet. Vyras nepritaria tokiai skubai. Ka daryt? Esu labai pasimetus  doh.gif  As manau, kad galiu pati valdyti savo gyvenima savo mintimis, neuzsiprogramuoju ka kiti sako, taciau sitas dalykas labai sujauke mano vidu.

Daugiau pas ta pazystama kortu nesidelioti....Jeigu tikrai taip buvo,kaip pasakoji,tai ja vertetu viesai bent jau kiausiniais apmetyti biggrin.gif o kaip psichologe-visai normaliai "suveike".....Jei nesuskubsi ir neturesi "dievo dovanos" po keturiu menesiu,tai kalta busi tik tu pati,o ne jos pranasystes kvailos biggrin.gif ,o jei paklausysi (dave visai normalu termina,kad spetum pastoti-4 men. bigsmile.gif ) ir desi visas pastangas,tai ji pasirodys "didzioji pranase", po ko tu greiciausiai susizavejus pasakosi bureju temose,kaip tau viskas issipilde biggrin.gif Kaip tarologe galiu uztikrinti-kortose ji to pamatyti negali (nebent yra Mechdi lygio aiskiarege).Gyvenkit ir planuokit savo galva......O tuos briedus pamirsk (nes dar su vyru santykius pagadinsi per savo skubejima)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 18, 15:12)
Na, kiekviena moteris turi teisę rinktis, nuodyti save KT ar nenuodyti...O vaikai gimsta ne tada, kai juos suplanuojam, o tada, kai jiems reikia...Man taip visus tris kartus buvo...

Vaizgante, KT geriamos ne tik tam, kad apsisaugoti nuo nestumo, ar nuodyti save, kaip Tu cia pavadinai, kai kuriais atvejais KT yra vaistas nuo visokiu kitu blogybiu, pvz cistu, miomu ir t.t.
O kaip tas vaikas gims kada jam reikia, jei teveliai saugosis, niekada! visiskai nesutinku su ta mintimi kad vaikas gimsta kai jam reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 18, 15:40)
Vaizgante, KT geriamos ne tik tam, kad apsisaugoti nuo nestumo, ar nuodyti save, kaip Tu cia pavadinai, kai kuriais atvejais KT yra vaistas nuo visokiu kitu blogybiu, pvz cistu, miomu ir t.t.

Na, cistos ir miomos šiaip sau ir neatsiranda, o juk visi vaistai- viena gydo, kita nuodija...Miomos ir gali atsirasti būtent todėl, kad laikas vaikus gimdyti, o ne save Kūrėjo vieton pastatyti...
Atsakyti
labas,

dar jeigu ta pazistama ka nors apie medicina ismanytu, gal ir nervinciaus bigsmile.gif bet dabar-dirba moteris PSICHOLOGINI darba, o kortos ne jos tiesiogine sritis-paraso uz tai, kad tau dusia sujauke,ji tikrai deti niekur nedes.Nepergyvenk taip smile.gif Kaip Chiromante taikliai pastebejo-briedus pakalbejo ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 09 18, 16:39)
Daugiau pas ta pazystama kortu nesidelioti....Jeigu tikrai taip buvo,kaip pasakoji,tai ja vertetu viesai bent jau kiausiniais apmetyti biggrin.gif o kaip psichologe-visai normaliai "suveike".....Jei nesuskubsi ir neturesi "dievo dovanos" po keturiu menesiu,tai kalta busi tik tu pati,o ne jos pranasystes kvailos biggrin.gif ,o jei paklausysi (dave visai normalu termina,kad spetum pastoti-4 men. bigsmile.gif ) ir desi visas pastangas,tai ji pasirodys "didzioji pranase", po ko tu greiciausiai susizavejus pasakosi bureju temose,kaip tau viskas issipilde biggrin.gif  Kaip tarologe galiu uztikrinti-kortose ji to pamatyti negali (nebent yra Mechdi lygio aiskiarege).Gyvenkit ir planuokit savo galva......O tuos briedus pamirsk (nes dar su vyru santykius pagadinsi per savo skubejima)

Labai aciu uz patarimus 4u.gif

pora dienu viska deliojau galvoje ir supratau, kad tik as pati galiu spresti kada man priimti viena ar kita sprendima, pas mus su vyru viskas sudeliota: neuzilgo kraustomes i naujus namus, tada vestuves ir tada vaikiuko planavimas. Pazystamos mintys man sujauke visa busena, dar pasake, kad jei ir toliau gersiu KT, antras vaikelis gali nesveikas gimti, niu mane tai ziauriai isgasdino. Bet dabar ieskau nusiraminimo ir tikiuosi ji rasti savyje ir savo seimoje. Santykiai seimoje tikrai yra nuostabus, silti, kupini meiles, nes gyvename laukimu, svajoniu pildymusi. Vyras tikrai pagalvotu, kad man kuku, jei pradeciau skubinti.

Chiromante, labai aciu Jums !
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 20, 11:32)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif

dar pasake, kad jei ir toliau gersiu KT, antras vaikelis gali nesveikas gimti, niu mane tai ziauriai isgasdino.

Chiromante, labai aciu Jums !

Šitame jos pasakyme tiesos yra. Moteris, planuojanti turėti vaiką, turėtų rūpintis organizmo valymu, savo sveikata, o ne nuodintis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 20, 12:42)
Šitame jos pasakyme tiesos yra. Moteris, planuojanti turėti vaiką, turėtų rūpintis organizmo valymu, savo sveikata, o ne nuodintis.

Vaizgante, uzteks cia gasdinti 4u.gif Kiekviena moteris renkasi tai kas jai geriausia. Tai ka tu vadini nuodijimusi, man tai yra pagalba. Manau, kad pati kazka darai ar vartiji, kas mano poziuriu taip pat butu pavadinta nuodais. Tai gal eik i tema, kurioje moterys geria KT ir atskaityk joms visoms morala mirksiukas.gif
Moterys susilaukia nesvaiku vaikuciu net ir negerdamos KT, valydamos organizma, sveikai gyvendamas. Manau ne nuo KT cia priklauso, o nuo Dievo valios, ziurint kokius isbandymus jis mums siuncia.

Noreciau Chiromantes paklausti, ar bureja kortose gali matyti toki dalyka kaip neigalus vaikiukas? Paklausiu, suzinau atsakyma ir paleidziu sia minti, nes visai neturiu noro su Vaizgante apie tai diskutuoti ir programuoti saves 4u.gif
Atsakyti