Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 21, 15:32)
Kaip gimdoje apvaisinamas kiausinelis, o po to 9 menesius nesiojamas ir nokinamas vaisius taip ir liga prasideda nuo minties, baimes, iprocio, neismiegotos nakties, kavos puodelio ,  ir taip susivynioja i kamuoli - LIGA.Bunant balanse neimanoma sirgti.Bet tai labai sudetingas dalykas- BALANSAS.  smile.gif

Gal ir sutikčiau, jei nebūtų daugybės genetiškai paveldimų ligų, nuo kurių niekur nepabėgsi nei geromis mintimis, nei atsisakydamas to kavos puodelio.
Atsakyti
Genetinės ligos- karminės ligos. Nuo jų nepabėgsi.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 21, 11:23)
Gal ir sutikčiau, jei nebūtų daugybės genetiškai paveldimų ligų, nuo kurių niekur nepabėgsi nei geromis mintimis, nei atsisakydamas to kavos puodelio.

Na as tai jau isitikinau, kad greiciau zeme apsivers nei tu sutiksi su mano issakytom mintim Ir del to man galvos neskauda.Pasaulyje tik del to imanoma gyventi, kad jis yra daugialypis.kuo tu tiki, as nezinau ir nebenoriu zinoti - atvirai rasau - toks kietakaktiskumas labai nuviliantis...ka tu berasysi, mano gyvenimas nuo to nepasikeis, o nuo to ka as rasau - zmoniu gyvenimai kinta ir tai jau mano pacios atsakomybe... smile.gif
Ir dar - jei pavyktu isjungti skeptika, arogancija ir atmesti isankstini nusistatyma, perskaiciusi suprastum, kad genetines ligos ateina is tevu, kurie nesugebejo teigiamai mastyti, gere ne tik kava, bet ir neturejo ka valgyti, formuodami tokiu budu ateities kunus, tuos pacius, kurie kaip ir Vaizgante rase - jau atejo i si pasauli su iskraipytomis DNA.Va tau ir genetika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 21 rugsėjo 2006 - 21:20
kad kinta, tai tikrai, bet ar tu samoningai stengiesi juos pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 21, 22:13)
Na as tai jau isitikinau, kad greiciau zeme apsivers nei tu sutiksi su mano issakytom mintim

Kartais sutinku, jei dar nepastebėjai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 09 21, 12:17)
kad kinta, tai tikrai, bet ar tu samoningai  stengiesi juos pakeisti?

Ne !As suvokiu savo atsakomybe, todel niekada nedalinu patarimu
Visa ka as rasau as esu isgyvenusi.Ir tai yra mano patyrimas...kuriuo dalinuosi.
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 21, 22:13)
Ir dar - jei pavyktu isjungti skeptika, arogancija ir atmesti isankstini nusistatyma, perskaiciusi suprastum, kad  genetines ligos ateina is tevu, kurie nesugebejo teigiamai mastyti, gere ne tik kava, bet ir neturejo ka valgyti, formuodami tokiu budu ateities kunus, tuos pacius, kurie kaip ir Vaizgante rase - jau atejo i si pasauli su iskraipytomis DNA.Va tau ir genetika...

Gali vadinti tai kietakaktiškumu ar kaip tik Tau patogiau, bet aš mėgstu konkretumą. Viskas labai paprasta tik tol, kol žiūri paviršutiniškai. Kaip su tokiomis paveldimomis ligomis, kurios iš kartos į kartą progresuoja, pasireiškia vis jaunesniame amžiuje ir to proceso niekaip neįmanoma sustabdyti? Čia kas - užprogramuotas prakeikimas ateities kartoms iki visiško sunaikinimo? Kaip su ligomis, nuo kurių mirštama kūdikystėje (ką ten kūdikystėje - gal net teišgyvenama kelias valandas)- ar tas nė minimalaus sąmoningo amžiaus nesulaukęs žmogiukas gali kaip nors pakeisti savo "karmą", kad neatgimtų tūkstančius kartų su ta pačia ar panašia liga?
Atsakyti

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 21, 22:34)
Gali vadinti tai kietakaktiškumu ar kaip tik Tau patogiau, bet aš mėgstu konkretumą. Viskas labai paprasta tik tol, kol žiūri paviršutiniškai. Kaip su tokiomis paveldimomis ligomis, kurios iš kartos į kartą progresuoja, pasireiškia vis jaunesniame amžiuje ir to proceso niekaip neįmanoma sustabdyti? Čia kas - užprogramuotas prakeikimas ateities kartoms iki visiško sunaikinimo? Kaip su ligomis, nuo kurių mirštama kūdikystėje (ką ten kūdikystėje - gal net teišgyvenama kelias valandas)- ar tas nė minimalaus sąmoningo amžiaus nesulaukęs žmogiukas gali kaip nors pakeisti savo "karmą", kad neatgimtų tūkstančius kartų su ta pačia ar panašia liga?

siek tiek atsargiau, skaudi tema su leliukais... O is tamstos pasisakymo supratau, kad kalbi apie reinkarnacija? argi krikscionybe ta pripazista? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 09 21, 22:37)
O is tamstos pasisakymo supratau, kad kalbi apie reinkarnacija? argi krikscionybe ta pripazista?  blush2.gif  bigsmile.gif

Žinoma, kad ne. Argi aš kur nors teigiau priešingai? Tik kalbu jūsų kalba, nes manosios nelabai suprantate...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 21, 22:49)
Žinoma, kad ne. Argi aš kur nors teigiau priešingai? Tik kalbu jūsų kalba, nes manosios nelabai suprantate...

tiek to tongue.gif neeikvokim brangios energijos, ir neskatinkim neigiamu emociju, labos nakteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 09 21, 22:37)
siek tiek atsargiau, skaudi tema su leliukais...

Atsiprašau... blush2.gif Nieko skaudinančio pasakyti tikrai nenorėjau.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 21, 12:34)

O prie ko cia tas maza sutverimas kudykis? Tai gal konkretumas yra yda, nes nematoma toliau savo nosies...Jei jau is kartos i karta, gal vertetu pagalvoti jog ne taip kazka mastom ar ne taip gyvenam... bet tiek tos... zmogui lengviau numirti nei keistis... g.gif
Atsakyti