Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 09, 10:39)
Susidurusi nesu, esu tik skaičiusi kažkada laikraštyje straipsnį apie jį...
Čia gal vakar matėte laidą "Negaliu tylėti"? smile.gif Nes jis joje dalyvavo...

ne, nemaciau jos. mano mama pas ji vakar buvo seanse, ir mane uzrase kitai dienai, tai nezinau ar eiti ar ne g.gif td ir noriu nuomoniu daugiau isgirsti.. mamai tai patiko
gal galima paziureti tos laidos transliacija kazkaip internetu? as nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.Evute: 09 lapkričio 2011 - 10:11
Na, o aš pasidalinsiu sava patirtimi. Šiandien buvau pas dr. J. Dainauską. Ne dėl sveikatos. Tiesiog norėjau, kad ištirtų mūsų sklypo energetika ir nustatytu tinkamas ir netinkamas vietas namo statybai. Labai gaila aišku, kad nei jis nei kiti tuo užsiimantys bioenergetikai negali atvažiuoti į sklypą ir apžiūrėti jo realiai, bet pasiūlė tai padaryti pagal planą, nes teigė, kad daugelis žmonių į jį kreipiasi ir atvažiuoja su butų, namų ar sklypų planais. Nelabai mane pradžiugino toks pasiūlymas, bet smalsumas nugalėjo.
Ir vis dėl to, nelabai gerą įspūdį man paliko šis bioenergetikas. Užsiėmęs šimtu savo ūkio darbų. Na jeigu tu turi klientą tai būk malonus ir atidirbk su juo ar ne? Žmonės dirbantys nuo 8 iki 17 tai nelaksto pirmyn atgal su savo asmeniniais reikalais, tai mano supratimu ir jis turėtų susiplanuoti savo laiką taip, kad asmeniniai reikalai darbui netrukdytų. Taigi, seansas truko vos 10 minučių. Šį tą pasakė, kas žino ar į temą... smile.gif Tai gerai, kad čia tik dėl sklypo... Gydytis pas jį niekada nesikreipčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2011 11 09, 20:38)
Na, o aš pasidalinsiu sava patirtimi. Šiandien buvau pas dr. J. Dainauską. Ne dėl sveikatos. Tiesiog norėjau, kad ištirtų mūsų sklypo energetika ir nustatytu tinkamas ir netinkamas vietas namo statybai. Labai gaila aišku, kad nei jis nei kiti tuo užsiimantys bioenergetikai negali atvažiuoti į sklypą ir apžiūrėti jo realiai, bet pasiūlė tai padaryti pagal planą, nes teigė, kad daugelis žmonių į jį kreipiasi ir atvažiuoja su butų, namų ar sklypų planais. Nelabai mane pradžiugino toks pasiūlymas, bet smalsumas nugalėjo.
Ir vis dėl to, nelabai gerą įspūdį man paliko šis bioenergetikas. Užsiėmęs šimtu savo ūkio darbų. Na jeigu tu turi klientą tai būk malonus ir atidirbk su juo ar ne? Žmonės dirbantys nuo 8 iki 17 tai nelaksto pirmyn atgal su savo asmeniniais reikalais, tai mano supratimu ir jis turėtų susiplanuoti savo laiką taip, kad asmeniniai reikalai darbui netrukdytų. Taigi, seansas truko vos 10 minučių. Šį tą pasakė, kas žino ar į temą... smile.gif Tai gerai, kad čia tik dėl sklypo... Gydytis pas jį niekada nesikreipčiau  schmoll.gif

Šiandien ieškojau vandens,tai sugaišau apie valandą...negalima dirbti atmestinai.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kinda @ 2011 11 09, 20:38)
Ir vis dėl to, nelabai gerą įspūdį man paliko šis bioenergetikas. Užsiėmęs šimtu savo ūkio darbų. Na jeigu tu turi klientą tai būk malonus ir atidirbk su juo ar ne? Žmonės dirbantys nuo 8 iki 17 tai nelaksto pirmyn atgal su savo asmeniniais reikalais, tai mano supratimu ir jis turėtų susiplanuoti savo laiką taip, kad asmeniniai reikalai darbui netrukdytų. Taigi, seansas truko vos 10 minučių. Šį tą pasakė, kas žino ar į temą... smile.gif Tai gerai, kad čia tik dėl sklypo... Gydytis pas jį niekada nesikreipčiau  schmoll.gif

Jūsų žiniai,kad ištirti sklypo energetiką,nereikia būti nei m.daktaru,nei bioenergetiku...tai elementaru.. mirksiukas.gif Kai apie REIKI net nebuvau girdėjęs,surasdavau vandenį ir geopatogenines zonas ...tegu nejuokina,kad čia didelių žinių reikia...dirbi,ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o bioenergetikas turi matyti visas ligas? nes man susidare vaizdas kas A.Sabutis kraujagysliu pakalkejimus tik ir mato, na kojas "sušildė" neblogai, tik nezinau ar ilgam smile.gif dar liko astuonios konsultacijos,svarstau ar verta g.gif ka jis ten su tom rankom dare tai nieko nesuratau, bet atrode tai baisiai blink.gif toks jausmas kad buria kaip raganius koks doh.gif sedejau isitempus kaip styga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 12, 15:59)
Sakykit, o bioenergetikas turi matyti visas ligas? nes man susidare vaizdas kas A.Sabutis kraujagysliu pakalkejimus tik ir  mato, na kojas "sušildė" neblogai, tik nezinau ar ilgam  smile.gif dar liko astuonios konsultacijos,svarstau ar verta  g.gif  ka jis ten su tom rankom dare tai nieko nesuratau, bet atrode tai baisiai  blink.gif toks jausmas kad buria kaip raganius koks  doh.gif sedejau isitempus kaip styga  biggrin.gif

Net jei ir mato, kuo skundiesi, tą ir gydo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 12, 17:43)
Net jei ir mato, kuo skundiesi, tą ir gydo...

o jus turit kazkokia nuomone apie A.Sabutį?
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 12, 20:23)
o jus turit kazkokia nuomone apie A.Sabutį?

Gal ne jis gydo,o energiją gaunate ir gydotės pati... schmoll.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 11 14, 11:46)
Gal ne jis gydo,o energiją gaunate ir gydotės pati... schmoll.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

Tai GAL, ar ne gal biggrin.gif Kaip čia visi prisibijo parašyti ką galvoja... Vis per aplinkui pastebiu daugelis atsakinėja į kl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 14, 10:51)
Tai GAL, ar ne gal biggrin.gif Kaip čia visi prisibijo parašyti ką galvoja... Vis per aplinkui pastebiu daugelis atsakinėja į kl. smile.gif

Yra žinančių, kaip dirba bioenergetikai, bet kaip dirba Sabutis, galėtų atsakyti tik jis pats...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 14, 10:51)

Kaip galima komentuoti kito darbą su energija?Juk visada kūnas gydosi pats...gydo ne vaistai,ar kas nors,o tik pats kūnas. 4u.gif Manau,kam reikia,tas visa tai žino... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 11 15, 10:15)
Kaip galima komentuoti kito darbą su energija?Juk visada kūnas gydosi pats...gydo ne vaistai,ar kas nors,o tik pats kūnas. 4u.gif Manau,kam reikia,tas visa tai žino... drinks_cheers.gif

Šiame forume kaip tik ir renkasi didesnė dalis, kuriems daug kas neaišku ir yra pasimetę galbūt net.
O kas blogo išsakyti savo nuomonę... Gal žmogus pasiskaitys ir nuspręs/atsitokės, kad neverta mėtyti pinigų ir savo laiko. Žinau ne vieną žmogų, kur tiesiog įkliūna į tą baisų ratą ir blaškosi tarp begalės šviesuolių/gyduolių ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 lapkričio 2011 - 09:34
QUOTE(ČAKAS @ 2011 11 15, 10:15)

blink.gif gerai, tai lauksiu apsvietimo kad ir as suzinočiau, gal padarys Dievas stebuklą ir atsibusiu vieną rytą viską žinodama g.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 11 15, 10:30)
Šiame forume kaip tik ir renkasi didesnė dalis, kuriems daug kas neaišku ir yra pasimetę galbūt net.
O kas blogo išsakyti savo nuomonę... Gal žmogus pasiskaitys ir nuspręs/atsitokės, kad neverta mėtyti pinigų ir savo laiko. Žinau ne vieną žmogų, kur tiesiog įkliūna į tą baisų ratą ir blaškosi tarp begalės šviesuolių/gyduolių ir t.t.

cia nesuprasi ko kada ir kur apie ka gali klausti, nes mačiau visai neseniai jie diskutavo apie vieną iš bioenergetikų, įvardindami pavardę drasiai ir nesibijojo kareiviu vadinti ji ir pan, o čia jau db patyliukiais kalba, nesuprasi čia, matyt kad mums teks informacijos ir nuomonių ieškotis kitur biggrin.gif arba laukti kol sita tema daugiau kazkam pasidarys aktuali, paprastam mirtingajam, kuris isdris pasakyti savo nuomonę, nes ją turės smile.gif
Atsakyti