QUOTE(kycia @ 2006 09 24, 21:44)
awyte, o is kur gavai Lazareva? siandien nusipirkau tik kazkokia knyga apie Feng Shui

perstumem lova, nes...miegamajame tiesiai virs jos yra balkis- ir skyre lova i dvi dalis...prisiskaitem, kad gresia skyrybos, nors kazkokiu "simptomu" nepastebejom....
Feng Shui nereikia suprasti pazodziui. Be to daznai tas knygas raso tikri profanai. Galiu pasakyti, kad tai yra mokslas. Kaip ir bet kokiame moksle diletantai pridaro daug bedu. Bet yra nemazai zmoniu, kurie moka ir jaucia kaip sutvarkyti namus. Ar nebuvo taip, kad perstatai kazka i nauja vieta arba papildai kuo nors ir namuose lyg geriau pasidaro? As turejau tokia patirti.
QUOTE(Kofee @ 2006 10 26, 14:20)
Labos mamos ir ne tik.
Nezianu net nuo ko pradeti ir as is vis verta.... Turiu daug energijos taciau nemoku jos valdyti. Pas bioenergetikus bijau ir eiti, nes jie su manim suvargsta, ne jie mane gydo, bet as juos issuku su savo energija. Nesenai suzinojau, kad galiu gydyti rankomis, bet as "ne velnio" nenusimanau

Gal kuri pasijuoksit (taip kaip mano vyras), bet jei lieciuosi prie medzio ir mane tiesiog jis pritraukia...o paskui pradeda suktis galva - mane tai baugina. Esu nezinomybeje ir noriu kad kas padetu.
p.s. nezinau ar ilgam, bet vienam zmogui rankos prisilietimu nuemiau kojos skausma.
po to karto daugiau nebeeksperimentuoju
As tave suprantu, nes, galima sakyti, turiu panasia beda. Tiesa, ta "beda" pas mus persiduoda is kartos i karta. Mano senelis, dabar jam 92 metai, savo seimynai ir draugams yra tikru vedliu. Mano mama, atrodo, visai netycia kazka suzino, kazka pataria, kazka padaro, kas labai padeda aplinkiniams. Apie juos visa laika yra kazkokia geroji aura, ir ji zmones labai traukia. As vaikysteje ir paauglysteje regedavau idomius vaizdus. Is karto sakau, as ne paranoike. Labai megstu faktus, esu labai logiska. Taciau, nemanau, kad logika remiasi tik tuo ka gali pamatyti arba paciupineti. musu racionalizma atmete jutiminius reiskinius taip, kad mes daugiau nebejauciam daugybes dalyku ir daznai patenka pas sarlatanus. As nepabaigiau apie save. Lankiausi ir pazistu 2 bioenergetikus, kuirems su manim irgi sunku buvo, nes as juos jausdavau ir bandziau perdaryti savaip i mane nukreipta veikima. As to nepraktikuoju, man tai buvo kaip zaidimas. Bet kai susirgo mano vaikas viskas apsiverte mano seimos gyvenime. As savo vaiko pati neisgydziau ir net nebandziau, nes nesugebeciau, bet tas jutimas atskleide daugybe dalyku, del kuriu kiti nueina Kryziaus kelius arba neislaiko.