QUOTE(Ameera @ 2010 12 17, 19:53)
Bet man keisčiau, kai iš visų paveiksliukų atsiranda vienas, su pilnai užsiuvinėtu fonu. Kad ir koks gražus tas paveiksliukas-kad labiau prie kitų pritaptų, galima tiesiog nesiuvinėti to fono.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 12 17, 20:19)
zinau cia jau mano kalte

persitengiau su vienisos katemis

O aš pagalvojau, kad apie mane rašo, nes aš šuniui foną dėjau
Dėl paveiksliukų parinkimo, noriu pasakyti, kad sunkiausia yra siuvinėti pirmoms, nes nežinai, ką kitos pasirinks ir ar neiškris paveikslėlis iš konteksto. Pvz. sunį siuvinėjau trečia, buvo du šunų portretai, bet man labai nesinorėjo siuvinėti portreto, tai išsiuvinėjau kitokį šunį, tik be fono jis nesižiūrėjo

, vis tik dailininkas ne be reikalo jį padarė

tada teko foną siuvinėti ir tikėjausi, kad dar kas nors paderins ką nors panašaus, bet jei jis liko vienas toks, tai tada tikrai iškrenta iš konteksto
O kai gavau drugelius, jie man atrodė per mažai užpildyti, todėl aš susiradau paveikslėlį, kuris pagyvino ir apjungė viską į visumą.
Rytus gavusi, mačiau, kad Ameeros geiša iškrenta iš konteksto, nes kiti buvo išsiuvinėti daug paprastesni paveiksliukai, net ir pačios savininkės prie Ameeros paveikslėlio man pasirodė daug prasčiau atrodantis. Tad nori nenori teko derintis prie Ameeros paveikslėlio, nors prieš tai buvau pasirinkusi daug paprastesnį paveikslėlį
Manau tik širdelės, siluetai ir h.paukščiukai bus be priekaištų dėl dizaino, o visi kiti, na išskyrus KALĖDAS, kuriomis aš labai džiaugiuosi

ir tikrai jokių pretenzijų niekam neturiu, gali turėti paveikslėlių kurie nepatiks savininkėms.
Na ir prirašiau
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2010 12 17, 23:30)
o rytai man visai grazus, tik kad gal paveiksleliai stilium ne visi derinasi tarpusavy. Bet kartais labai sunku rasti paveiksleli, kad prie visko deretu

man desines puses trys nuo virsaus labai mieli ir graziai dera

kairej trys irgi dera. o apatiniai abu patys grazus, bet biski iskrenta is konteksto. Bet manau dadejus visokiu smulkmeneliu nebesijaus to skirtumo
Aš manau, jei apatiniai nepatinka, tai tiesiog juos galima nukirpti ir liks tik derantys tarpusavyje paveikslėliai, o tuos du galima panaudoti kur nors, kaip atskirus mažus paveikslėlius. Juk niekas neverčia naudoti vientiso gabalo.