Paukščiuk pakabink ant radiatoriaus labai greit ištraukia blogą kvapą
ryt issiunciu desertus,matau neverta laikyt kol su katinais griz

nugis KAAAAAAAAAAAAAAFAS sugrizti prie siuvinejimo

Inesiuuu tokiu laiku miegot reikia, o ne prie siuvinėjimo sėst

zinok man diena nikap
neina prisest turiu maza klecka kuriam visko reik
tai ne mano dicke kuriai adata galiu duot nuo metuku
ir zinosiu,kad nieko nebus.As mezgini pasiemu ir tai mano siulu kamuoliukas buna isvyniotas,arba virbalai sulankstyti
tai dabar turi savo siulu kamuoliuka,bet kartais ir tas nepadeda.viska ciumpa griebia...tai kai visi suminga as galiu sest prie siuvinejimo.nuo kokiu 23val.vakaro
pasistatau kavos nemaza puodeli ir tikiuosi,kad nepradesiu miegot. Yra buve,kad isgeriu kavos stiprios ir nueinu miegot
ir miegu kudikio miegu

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 15, 11:57)
arba virbalai sulankstyti

pas mane tas pats

paukščiuk dar reikia ornamentų schemų? šiaip sudėjus visas aš į photobucket, bet galiu ir atsiųst

QUOTE(Dantiste @ 2010 10 14, 21:53)

pakabinau balkone, jei neprasivėdins ant radiatoriaus dėsiu. Nepergyvent, viskas bus gerai

QUOTE(rolyte @ 2010 10 15, 12:35)
paukščiuk dar reikia ornamentų schemų? šiaip sudėjus visas aš į photobucket, bet galiu ir atsiųst 

aha, reikia, nes bukete sumažintos schemos

nugi man skleroze, rolyte, dar neissiunciau uzmirsau. o kaip tik pro pasta ejau

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 10 15, 10:57)
zinok man diena nikap
neina prisest turiu maza klecka kuriam visko reik
tai ne mano dicke kuriai adata galiu duot nuo metuku
ir zinosiu,kad nieko nebus.As mezgini pasiemu ir tai mano siulu kamuoliukas buna isvyniotas,arba virbalai sulankstyti
tai dabar turi savo siulu kamuoliuka,bet kartais ir tas nepadeda.viska ciumpa griebia...tai kai visi suminga as galiu sest prie siuvinejimo.nuo kokiu 23val.vakaro
pasistatau kavos nemaza puodeli ir tikiuosi,kad nepradesiu miegot. Yra buve,kad isgeriu kavos stiprios ir nueinu miegot
ir miegu kudikio miegu

Inesiuuu, pasaugok sveikatą

Inesiuuu tai aš irgi tik vakarais siuvinėju užmigdžius pupą, ale ir man sklerozė, pasiėmiau darbelį, kad važiuodama į parduotuvę į paštą užeisiu ir spėkit