Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(ast_alaus @ 2011 01 02, 20:25)
O jei mazylis uzsigauna, pargriuna ar jam liudna - tiesia rankas pas teti ar pas tave?

Teveliai yra svarbus, be abejo. Be jie negali pakeisi mamytes  mirksiukas.gif

Mano sunelis labai tcio pasiilgsta, kai tetis ilgai darbe uzsibuna keleta dienu. Uzsigaves buna, kad eina guostis pas teti, bet retai, o kai tarkim dantys dygsta, tai tik mama tinka smile.gif
Atsakyti
O jei mazylis uzsigauna, pargriuna ar jam liudna - tiesia rankas pas teti ar pas tave?

Pas mus buna kartais tik as galiu kazka padaryti pvz nuprausti kartais tik tetis, as daugiau taikstausi su vaiku uzgaidomis tai aisku jie tuom kartais ir naudojasi biggrin.gif O siaip aisku tetis nepakeis mamos, kaip ir mama tecio smile.gif Pas mama savos pareigos, pas teti savo. As net zindydama kazkada sugalvojau mama nuo zodzio mamam, nes maitina, tetis nuo ate ate, nes ju dazniausiai nebuna namie biggrin.gif
Tik va siandieniniam gyvenime taip viskas susimaise, kad nieks savo pareigu nebezino, mamos islaiko seimas, teciai buna su kudikiais , arba dazniausiai abu dirba ,o vaikus augina aukles ir nuo to visi tik nelaimingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 02 sausio 2011 - 20:38

i teti tiesia smile.gif
yra visokiu teveliu ir visokiu mamyciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 03 sausio 2011 - 13:26
QUOTE(ada21lt @ 2011 01 02, 17:34)
Dabar tai rojus gulim lovoj kiek norim, zaidziam, piesiam, einam pasivaiksciot...... thumbup.gif Ir niekad vaikai neleidzia persidirbt, nes tuoj sako niam niam pienuko ir ka einam i lova ir maitinames  wub.gif

tikrai, dabar nuostabus metas wub.gif as su mielu noru neiciau dar dirbt, bet viska aptemdo finansine situacija, ieskaus po truputi darbo, bet kadangi dar nieko tinkamo nerandu, tai megaujuos buvimu su vaiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 03, 15:16)
tikrai, dabar nuostabus metas wub.gif  as su mielu noru neiciau dar dirbt, bet viska aptemdo finansine situacija, ieskaus po truputi darbo, bet kadangi dar nieko tinkamo nerandu, tai megaujuos buvimu su vaiku wub.gif

O as tai kartais pasiilgstu darbo, bet jei tik viskas ok, tai dar beveik 3 m nusimato namuose pasedeti smile.gif
Mano darbovietes greitu laiku nebeliks, kur grizti nebebus... o ie kito darbo paieskas baisu ir pagalvoti... doh.gif
Atsakyti
Nezinau, kodel, bet as ir pradedu pasiilgti darbo, man vaiko auginimas tikras darbas, sunkesnis uz bet koki kita. As esu is tu mamu,kurios pergyvena del visokiausiu nieku. pastaruoju metu mazylis pradejo viska daryti atvirksciai, jei sakau-negalima, tai jis specialiai viska daro savaip?ziuri i akis ir piktybiskai daro,na jei as bunu su ju viena namie, tai kazkaip viska labai ramiai uzglaistom, pasisnekam, kartais pasipykstam, bet jei buna vyras, tai tada buna visko...man atrodo, kad mano vyras jam per daug grieztas, jis nuolatos jam viska draudzia, o musu mazius smalsus, nori viska ismeginti, o kartais matau specialiai daro priesingai. Bandziau jau daug kartu su vyru apie tai sneketi, kad sunus smalsus, kad galbut kai kuriuos dalykus reikia pro pirstus nuleisti, sudominti sunu kokia kita veikla, bet jis man sako, kad leidziu sunui lipti ant galvos, na man jo pokstai neatrodo lipimu ant galvos?Manau cia viskas labiau is smalsumo, kartasi is nuobodumo, jis nelabai moka buti vienas, jam pastoviai reikia draugijos, jei lieka kambary vienas, tai labai trumpam, iskart lekia jei nieko nera ir sako. man liudna buti vienam, einam kartu pazaisti. Ziuriu i kitus vaikucius jie sau ramiai zaidzia be mamu, o maniskis be manes ne zingsnio... na kartais smagu, kad vaikas toks prisirises, bet kartais as taip nuo to pavargstu...matau, kad jis nesijaucia saugus.Kartais galvoju, gal cia del to, kad jis patyre opercija visai mazytis ir buvo kiek laiko atskirtas nuo manes, kartais, kad gal zindymas kaltas, o kartais mastau, kad toks vaikas- nieko nepakeisi? Bet kaip reikes i darzeli leist, vasara man jau i darba, o jis be manes ne zingsnio...
Dbr mes sergam, tai maniskis ir mane daznai zinda, jau pastebejau, kad artejant ligai ar sergant jis zinda zymiai dazniau ir kai prasideda nuolatinis zindimas, as jau suprantu, kad su vaiku kazkas ne taip. Man ir kartais atrodo, kad nieko mano krutyse nera, o jis vis ciulpia ir ciulpia, bet mazylis pasiziuri i akis ir sako:skanus pienukas smile.gif is kur jis ten atsiranda? nezinau?
O del buvimo su teciu;sunus jo paiilgsta, bet prausiasi ti su manim, maitinu ji ir tik as,migdau ir tik as(uzmiega tik prie kruties) nebent kai nebuna manes namie tai vyrui tenka sis darbas, bet jei as namie tai mazius nori tik su manim. Siaip mazylis teti laiko baisiu konkurnetu, jei vyras prieina prie manes, jis puola ji traukti,saukti ir sako mano mamyte. Baisiai manes pavydi? Gerai cia ar ne? Juk jis dar per mazas kad pasireikstu koks Edipo kompleksas?O gal del to, kad yra mates. kad tetis su manim negraziai klabejo ir sunui auttomatiskai isijungia manes saugojimo instinktas?...
As suprantu, kad mama vaikui nepakeiciama, bet kaip noretusi, kad ir teciai nors kiek daugiau rodytu iniciatyvos buti su vaikais, juk tai dvieju zmoniu kurinys. manau, kad daugumai mamu buna labai sunkiu akimirku, kai norisi nors kiek laiko sau, o pyplys inirtingai reikalauja savo. As 2,5metu jauciau palaima buti su vaiko, bet pastaraji menesi matau, kad kazkas man ne taip, pradejau galvot apie darba, pagaunu save galvojant, kaip noretusi, kad nors kas nors sia akimirka pabutu su vaiku, pradedu gailetis, kad neleidau vaiko i darzeli, gal ten jam butu zymiai smagiau, gal ir as tada galeciau siek tiek leisti pasirupinti savimi...
Atsakyti
sUprantu tave...As dar ilgiau namie.
Atsakyti
mazute, pas mane seimoj irgi panasiai, bet as ieskau saknu, ir saknis randu MB tevo elgesy, jis vaiku auginti neismoke ir nebuvo pavyzdys...
Atsakyti
mazute2008,
tikrai suprantu tave. Ir visomis prasmemis. 4u.gif
Ar jus daznai su mazyliu iseinat pasibuti kazkur, ne namu aplinkoje? Ar turi galimybe susitikti su draugemis, kurios turi panasaus amziaus vaikuciu?
Atsakyti
mazute ir pas mus labai panasiai viskas 4u.gif
Atsakyti
mazute, dziaukis, tu darba turi. i kuri galesi gristi. dazna sedi namie nezinomybej...
Atsakyti
Manau vaikai buna skirtingi 4u.gif Mano sunus visada mus su vyro taiko, abu apkabina, nori buti kartu. Jei pykstames sako mama tu su teciu nekalbek kalbek su manimi arba atvirksciai teciui taip sako(nuo 2 metu) unsure.gif Dukryte budavo seniau mane apkabina ir neleidzia vyrui apkabinti ax.gif dabar dzniau abu apkabina, gal ,kad ji daugiau musu barniu ir pykciu macius unsure.gif Manau normalu ,kad vaikai vieni nenori buti yra smalsus ir rodo savo charakteri, savo As. Ko jau ko, bet labiausiai nenoriu,kad mano vaikai uzaugtu paklusnus, jei paklus tevams ,paklus ir kitiems. Noriu,kad jie uzaugtu savim pasitikintys, save mylintys ir laimingi wub.gif Vaikams visada sakau, kad jei ka sakau daryti ar nedaryti, tai jau rimta ,nes gali buti kazkoks pavojus apie ka jie dar gal nenumano, ypac kur mieste...O namie, jei nematau rimto pavojaus stipriai susizeisti, tai nematau reikalo ir drausti. Mano vyra ir tai daznai siutina, kad as tipo viska leidziu,del to daug pykstames. Sakau nu atsimink save vaikystej ar klausei tevu. As tai pamenu ,kai tevai mane bardavo, galvojau nu ir dur.... ,nu as uzaugsiu.....
Mes daznai neleidziam kazko, nes tingim, nes reikia kazka daryti ar pan. JUk lengviau vienai susitvarkyti ar daryti valgyti, bet vaikams irgi juk visa to reikia ismokti g.gif Be to juk zaidimai tai ir yra tam ,kad vaikas ismoktu gyventi musu visuomenej , o ne del paciu zaidimu. Ir ka tiems vaikams kambariuose veikti, va vasara iseina i lauka tai auksiniai vaikai, nei oziuku, nei zyzaluku biggrin.gif Aisku ir mane isveda is kantrybes, bet suprantu daznai,kad cia mano bedos, vaikas buna teisus, tik as kartais pavargus ar ne nuotaikoj blush2.gif Ir kai buvo vienas man daugiau reikdavo uzsiimti, o dabar abu jie daznai vieni zaidzia , bet vis tiek geriausia kai as bent regos lauke biggrin.gif O apie darzeli tai man net baisu pagalvoti sunus grieztai pries, sake neis net i mokykla, nes viska ir taip zino biggrin.gif Nu ir as pries tai ,kad vaikus svetimi augina... O dukryte is vis su nieko nepasilieka tik su teciu ir tai ne per ilgai, kaip pati sako cia niam niam ir rodo man i krutine biggrin.gif O finansine padetis taip spaudzia eiti i darba, tai net nezinau kaip cia bus unsure.gif O dar su vyru didele krize, tai is vis stengiuosi gyventi tik siandien.... unsure.gif
Atsakyti