Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(ada21lt @ 2011 01 19, 13:42)
mano nuomuone is  sulinio geriau nei is grezinio, vis tiek jis turi kontakta su oru saule  smile.gif jei tik neuzterstas nitratais.
Prie to pacio gal ir zinot, kad kol esi nescia ir vaikui sukanka vieni metai vandens tyrimai nemokami. As su kiekvienu vaiku dariausi tyrimus tai antra kart buvo geresni, bet pas mus vis tiek  virsyja nitratai norma unsure.gif

kuom geriau is sulinio? grezinys gilus, nepatenka i ji nitratai ir pan, arba maziau patenka. sulinys pavirsinis vanduo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 19, 20:28)
kuom geriau is sulinio? grezinys gilus, nepatenka i ji nitratai ir pan, arba maziau patenka. sulinys pavirsinis vanduo.

tai del to ir geresnis. jei skaitei ankstesnias zinutes , tai ten ir paaiskinau, kad zmogui reikia tiek gyvo pavirsinio , tiek negyvo giluminio vandens mirksiukas.gif Giluminio mes gaunam i valias ir vos ne visi turim virskinimo problemu ir paskui perkam bakterijas is vaistiniu, kur galetume gauti su vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 01 19, 20:55)
tai del to ir geresnis. jei skaitei ankstesnias zinutes , tai ten ir paaiskinau, kad zmogui reikia tiek gyvo pavirsinio , tiek negyvo giluminio vandens  mirksiukas.gif Giluminio mes gaunam i valias ir vos ne visi turim virskinimo problemu ir paskui perkam bakterijas is vaistiniu, kur galetume gauti su vandeniu  biggrin.gif

siaip del tos nuomones apie geruju bakteriju gavima per vandeni, tai pirma karta girdziu...zarnyne juk specialios zarnyno bakterijos gyvena, kuo jos su vandeniu susije(bet jei sakot, gal skaitet kazkur ar girdejot). O zindymas kaip tik padeda susiformuoti zarnyno mikroflorai(mes esam ta karta, kuri buvo zindyta labai trumpai, ar nezindyta visai). siaip sulinio vanduo vaikui duoti man butu itartina. Nebent kur visai nebuvo uzsiimama gyvulininkyste, nebuvo jokio lauku tresimo, toli nuo fermu. Bet puse Lietuvos taip gyvena. Tai, jei del vandens disbakterioze, neturetu ja skustis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 19, 21:07)
siaip del tos nuomones apie geruju bakteriju gavima per vandeni, tai pirma karta girdziu...zarnyne juk specialios zarnyno bakterijos gyvena, kuo jos su vandeniu susije(bet jei sakot, gal skaitet kazkur ar girdejot). O zindymas kaip tik padeda susiformuoti zarnyno mikroflorai(mes esam ta karta, kuri buvo zindyta labai trumpai, ar nezindyta visai). siaip sulinio vanduo vaikui duoti man butu itartina. Nebent kur visai nebuvo uzsiimama gyvulininkyste, nebuvo jokio lauku tresimo, toli nuo fermu. Bet puse Lietuvos taip gyvena. Tai, jei del vandens disbakterioze, neturetu ja skustis.

esme tame,kad sulinio vanduo nera visai pavirsinis. Taip jis arti pavirsiaus, bet pavirsinis vabduo yra upiu , ezeru, tokio vandens nieks negeria LT...O bakteriju pas mus organizme labai daug gyvena. Taip mamos pienas padeda tvarkytis zarnynui gerai mikroflorai, o kai nustojam vaikas pradeda gauti gan prasta daznai maista, viskas virta, pervirta ,kepta... , namai vos ne sterilus, ypac dabar... Ar girdejot pvz ,kad ir molis, purva labai teigiamai veikia zarnyna ir visa kuna? Vaikams labai sveika pazaisti purvyne, molyne. Sanatorijose atliekamos visokios proceduros. As dabar esu nusipirkusi zalio molio ir po truputi isgeriu skiesto su vandeniu, raso, kad labai valo organizma, net nuo sunkiuju metalu ir teigiamai veikia zarnyna....cia taip trumpai nesipleciant, jei idomu pasieskokit info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 01 20, 01:26)
Ar girdejot pvz ,kad ir molis, purva labai teigiamai veikia zarnyna ir visa kuna? Vaikams labai sveika pazaisti purvyne, molyne.

jo jo, mano vaikams buvo periodas kai saujom valge smeli, net nemirksedami. Ir kramte ir nurydavo, Zinoma, leisdavom taip daryti tik kaime, kur smeliuka iskasdavom patys sviezia ir po zemiu, neapkakota suniuku, kaciuku.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 01 20, 01:26)
esme tame,kad sulinio vanduo nera visai pavirsinis. Taip jis arti pavirsiaus, bet pavirsinis vabduo yra upiu , ezeru, tokio vandens nieks negeria LT...O bakteriju pas mus organizme labai daug gyvena. Taip mamos pienas padeda tvarkytis zarnynui gerai mikroflorai, o kai nustojam vaikas pradeda gauti gan prasta daznai maista, viskas virta, pervirta ,kepta... , namai vos ne sterilus, ypac dabar... Ar girdejot pvz ,kad ir molis, purva labai teigiamai veikia zarnyna ir visa kuna? Vaikams labai sveika pazaisti purvyne, molyne. Sanatorijose atliekamos visokios proceduros. As dabar esu nusipirkusi zalio molio ir po truputi isgeriu skiesto su vandeniu, raso, kad labai valo organizma, net nuo sunkiuju metalu ir teigiamai veikia zarnyna....cia taip trumpai nesipleciant, jei idomu pasieskokit info  4u.gif

na moli geriau pati, bet del bakteriju - jis ju neturi, tai ne purvas
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 20, 14:04)
na moli geriau pati, bet del bakteriju - jis ju neturi, tai ne purvas

mane mama ilgai maitino, manau kad turiu tu bakteriju smile.gif
Atsakyti
Ech... pas mane prasidejo nesamones kaip per pirma nestuma - vel tepliot pradejo. Neskuda, nesispazmuoja pilvas, bet tas tepliojimas... Reiks pas gine lekt... Kad tik ok viskas butu. Taip neramu... O dar kai pagalvoju ka su dabartniu "kudikeliu" daryt reiks be mp... doh.gif Naktim jis kol negauna nenurimsta. O maitinti beveik tikra esu, kad nebeiseis... ypac, jei hormonus reiks gert... O juk ir nesiot vaiko negalesiu. Na kodel viskas negali buti sklandu be jokiu problemu!!???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 23 sausio 2011 - 23:18
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 24, 00:17)
Ech... pas  mane prasidejo nesamones kaip per pirma nestuma - vel tepliot pradejo. Neskuda, nesispazmuoja pilvas, bet tas tepliojimas... Reiks pas gine lekt...  Kad  tik ok viskas butu. Taip neramu... O dar kai pagalvoju ka su dabartniu "kudikeliu" daryt reiks be mp... doh.gif  Naktim jis kol negauna nenurimsta. O maitinti beveik tikra esu, kad nebeiseis... ypac, jei hormonus reiks gert... O juk ir nesiot vaiko negalesiu.    Na  kodel viskas  negali buti sklandu be jokiu problemu!!???

yra kaip yra. Vaikelis jau didelis, nieko nenutiks jam ir be pienuko. Del nesiojimo - mums puikiai tiko pasisodinimas ant keliu. Nenusimink, rasit iseiciu.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2011 01 24, 00:33)
yra kaip yra. Vaikelis jau didelis, nieko nenutiks jam ir be pienuko. Del nesiojimo - mums puikiai tiko pasisodinimas ant keliu. Nenusimink, rasit iseiciu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 24, 00:17)
Ech... pas  mane prasidejo nesamones kaip per pirma nestuma - vel tepliot pradejo. Neskuda, nesispazmuoja pilvas, bet tas tepliojimas... Reiks pas gine lekt...  Kad  tik ok viskas butu. Taip neramu... O dar kai pagalvoju ka su dabartniu "kudikeliu" daryt reiks be mp... doh.gif  Naktim jis kol negauna nenurimsta. O maitinti beveik tikra esu, kad nebeiseis... ypac, jei hormonus reiks gert... O juk ir nesiot vaiko negalesiu.    Na  kodel viskas  negali buti sklandu be jokiu problemu!!???
Man su abiem nėštumais tepliojo. Ir neaišku ko, gal mano organizmas toks? g.gif
O dar keisčiausia, kad prieš 2-ąjį nėštumą sutriko mėnesinių ciklas atseit. Man ginė aiškino, kad būna, kad nuo stresų. Nu bet kažkaip keistai buvo, kad prasidėjo tai, kai pradėjom planuoti vaikelį. Kažkokia mistika...
Ir įdomiausia tai, kad mėnesinės po abiejų gimdymų prasidėjo po 2 mėnesių. Nu, visai ne kaip pas visus žmones. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2011 01 24, 01:33)

Tai vaikui bepienuko nieko nenutiks, tik nzn kada pamiegot pavyks, nes si visa naktis be miego, o ryte gvvo mazius mp, nes nuo jo isteriju man stogas vaziuoti pradejo. Pagalvojau, kad pamaitinimas bus maziau kenksmingas... Poto bent pora val pamiegojom smile.gif
Nzn kas su tuo vaiku ir ar tai normalu, jei vos prabudes ima klykti, spardytis, mustis...
Atsakyti