QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 12, 23:31)
O galetu but toks pastatymas, kad ir vaizduotes ijungti nereiketu...
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 23:32)
Nu zinok aciu diev dar ne
Traukia mane normalus subrende vyrai
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 10 12, 23:37)
Papildyta:
Nu ka, jau ir miegot laikas... Iki rytojaus!
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 23:51)
Papildyta:
Nu ka, jau ir miegot laikas... Iki rytojaus!
gerai tu cia uzvaziavai
ir as einu jau.. labos
Labas rytas
sito forumo trauka, tokia pat stipri kaip ir Twilight saga
Nuo tada kai cia prisireginau nebuvo nei dienos, kad kompa ijunkciau ir i foruma neilisciau
As tai irgi uz N-18...
Ka cia viska vaizduotei patiket
Aisku per daug nereikia ten isijaust... bet biskiuka daugiau tai nieko butu
O Nika taipo ilgai skaito, nes guma tempia .. megaujuosi
Jei rimtai tai laiko mazokai turiu, per 3 kartus ir perskiaciau po valandele skirdama
Ir dabar noriu daugiau
is Edwardo puses..LABAI patiko
.Seip apskiritai as ne is tu, kur skaito ziauriai daug...
Skaitau tik tai kas tikrai laaabai uzkabina.. eiliniu meiles roamu neskaitau, bet toks rasymo budas kaip Stephenie man labai priimtinas
dar jei Zane isleistu savo knygute skaityciau
ir Arti eiles
QUOTE(petrike @ 2010 10 13, 00:29)
Jega! Bet nemanau, kad jo ten gali buti, nebent tokio uzslepto... Bet jei bus keletas karstu sceneliu, tai super!
O galetu toki N-18 varianta pastatyt, ane...
Nika89, o ko tau taip letai ta ''Vidurnakcio saule'' skaitosi? Kaip tu istveri? Ar cia skaitai pasitaupydama?
Nika89, o ko tau taip letai ta ''Vidurnakcio saule'' skaitosi? Kaip tu istveri? Ar cia skaitai pasitaupydama?
As tai irgi uz N-18...
O Nika taipo ilgai skaito, nes guma tempia .. megaujuosi
Labs ryts, prisiduodu
Zinokit mergai arba man stogas vaziavo arba siandien ryte per radija daina dainavo apie B.D filmavima..lygtais Majamy ar kazkur is M raides..zodziai kazkas tokio..atvykit i Majami pas mus B.D filmavimas
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per miegus
pagooglinau..radau daina apie Majami ir ten yra zodziai Breaking dawn..o visa kita dasapnavau
As irgi nemanau..bet tikiuosi..tikiuosi..
Dzeikobistes zinot zodzio "subrende" reiksme
Zinokit mergai arba man stogas vaziavo arba siandien ryte per radija daina dainavo apie B.D filmavima..lygtais Majamy ar kazkur is M raides..zodziai kazkas tokio..atvykit i Majami pas mus B.D filmavimas
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per miegus
pagooglinau..radau daina apie Majami ir ten yra zodziai Breaking dawn..o visa kita dasapnavau
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 12, 22:34)
Nemanau, kad sekso bus daugiau nei trečioj daly. Užsivers Bela Edvardėlį, pora bučkių ir seksas baigtas
teks pačiom įsivaizduot kaip ten karštai buvo 
As irgi nemanau..bet tikiuosi..tikiuosi..
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 22:51)
QUOTE(Arti @ 2010 10 13, 08:55)
Labs ryts, prisiduodu
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per
Tai vnz as varau tada i Majami
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 13, 07:05)
Tai vnz as varau tada i Majami
Bet seip mastant Majami jiems per karsta turetu but filmuot
nebent kokioj saloj prie Majamio, ta scena kur medaus menesis 
http://www.youtube.c...h?v=EMPArYnklYo

cia man ziauriai grazu

Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 13, 09:08)
laba ryta
-----------
naujokei
-----------
Daiva,buk stipri
kaip sakoma: nera to blogo,kas ne iseitu i gera,ane
----------
Arti kaip visad
nors dabar galvoju..kolkas Arti skatina musu visi "saunuole" bet ar neispuiks
----------
Nuotraukos
----------
O kas liecia Breaking down,tai manau butu neblogai tas N-18,bet
Labai laukiu 
Papildyta:

Papildyta:

sioje tai man fainai pavaizduota,bella tokia susiguzus,trapi,o Edka toks stipruolis

Papildyta:

-----------
naujokei
-----------
Daiva,buk stipri
----------
Arti kaip visad
----------
Nuotraukos
----------
O kas liecia Breaking down,tai manau butu neblogai tas N-18,bet
Papildyta:

Papildyta:

sioje tai man fainai pavaizduota,bella tokia susiguzus,trapi,o Edka toks stipruolis

Papildyta:

Vesta:6 fotkes
Pacukrinai ryta
Pacukrinai ryta