Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nemanau, kad sekso bus daugiau nei trečioj daly. Užsivers Bela Edvardėlį, pora bučkių ir seksas baigtas biggrin.gif teks pačiom įsivaizduot kaip ten karštai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 12, 23:31)
Viskas bus po antklode  biggrin.gif  O ten jau musu vaizduote... biggrin.gif

O galetu but toks pastatymas, kad ir vaizduotes ijungti nereiketu... blush2.gif ax.gif Nors vulgaraus pastatymo nenoreciau, jau geriau isivaizduoti, kas ten po ta antklode dedasi... Zodziu, neapsisprendziu, kaip bus taip gerai, bet jei zada atviresniu sceneliu, tai jega! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 23:32)
Tai va, jei pedofilija neuzsisimi, tokia nuotrauka apetito nesuzadina doh.gif  blush2.gif

Nu zinok aciu diev dar ne blink.gif
Traukia mane normalus subrende vyrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 10 12, 23:37)
Nu zinok aciu diev dar ne  blink.gif
Traukia mane normalus subrende vyrai  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dzeikobistes, cia jums reikia isiskaityti i si posta! bigsmile.gif
Papildyta:
Nu ka, jau ir miegot laikas... Iki rytojaus!
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 23:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dzeikobistes, cia jums reikia isiskaityti i si posta! bigsmile.gif
Papildyta:
Nu ka, jau ir miegot laikas... Iki rytojaus!

gerai tu cia uzvaziavai lotuliukas.gif

ir as einu jau.. labos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif sito forumo trauka, tokia pat stipri kaip ir Twilight saga thumbup.gif Nuo tada kai cia prisireginau nebuvo nei dienos, kad kompa ijunkciau ir i foruma neilisciau blush2.gif ax.gif
QUOTE(petrike @ 2010 10 13, 00:29)
Jega! Bet nemanau, kad jo ten gali buti, nebent tokio uzslepto... Bet jei bus keletas karstu sceneliu, tai super! thumbup.gif  thumbup.gif O galetu toki N-18 varianta pastatyt, ane... wub.gif 

Nika89, o ko tau taip letai ta ''Vidurnakcio saule'' skaitosi?  Kaip tu istveri? Ar cia skaitai pasitaupydama? bigsmile.gif

As tai irgi uz N-18... nail.gif brunette.gif Ka cia viska vaizduotei patiket lotuliukas.gif Aisku per daug nereikia ten isijaust... bet biskiuka daugiau tai nieko butu thumbup.gif
O Nika taipo ilgai skaito, nes guma tempia .. megaujuosi dirol.gif Jei rimtai tai laiko mazokai turiu, per 3 kartus ir perskiaciau po valandele skirdama mastau.gif Ir dabar noriu daugiau ax.gif is Edwardo puses..LABAI patiko cool.gif .Seip apskiritai as ne is tu, kur skaito ziauriai daug... blush2.gif Skaitau tik tai kas tikrai laaabai uzkabina.. eiliniu meiles roamu neskaitau, bet toks rasymo budas kaip Stephenie man labai priimtinas ax.gif dar jei Zane isleistu savo knygute skaityciau thumbup.gif ir Arti eiles wub.gif
Atsakyti
Labs ryts, prisiduodu ax.gif

Zinokit mergai arba man stogas vaziavo arba siandien ryte per radija daina dainavo apie B.D filmavima..lygtais Majamy ar kazkur is M raides..zodziai kazkas tokio..atvykit i Majami pas mus B.D filmavimas doh.gif lotuliukas.gif
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per miegus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pagooglinau..radau daina apie Majami ir ten yra zodziai Breaking dawn..o visa kita dasapnavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 12, 22:34)
Nemanau, kad sekso bus daugiau nei trečioj daly. Užsivers Bela Edvardėlį, pora bučkių ir seksas baigtas biggrin.gif teks pačiom įsivaizduot kaip ten karštai buvo lotuliukas.gif

As irgi nemanau..bet tikiuosi..tikiuosi.. biggrin.gif

QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 22:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dzeikobistes, cia jums reikia isiskaityti i si posta! bigsmile.gif

thumbup.gif Dzeikobistes zinot zodzio "subrende" reiksme lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 spalio 2010 - 07:06
QUOTE(Arti @ 2010 10 13, 08:55)
Labs ryts, prisiduodu ax.gif

Zinokit mergai arba man stogas vaziavo arba siandien ryte per radija daina dainavo apie B.D filmavima..lygtais Majamy ar kazkur is M raides..zodziai kazkas tokio..atvykit i Majami pas mus B.D filmavimas doh.gif  lotuliukas.gif
Mes keliames su muzikiniu centru..tai pirmos dainos visada buna isplaukusios per

Tai vnz as varau tada i Majami irnesakyk.gif Bet seip mastant Majami jiems per karsta turetu but filmuot biggrin.gif nebent kokioj saloj prie Majamio, ta scena kur medaus menesis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 13, 07:05)
Tai vnz as varau tada i Majami irnesakyk.gif Bet seip mastant Majami jiems per karsta turetu but filmuot  biggrin.gif nebent kokioj saloj prie Majamio, ta scena kur medaus menesis wub.gif

pagooglinau..radau daina apie Majami ir ten yra zodziai Breaking dawn..o visa kita dasapnavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zodziu mano mieganciams smegenams uzteko tu dvieju zodziu, kad sukompiliuotu savo versija biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=EMPArYnklYo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 13 spalio 2010 - 07:10
user posted image
cia man ziauriai grazu ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 13, 09:08)
pagooglinau..radau daina apie Majami ir ten yra zodziai Breaking dawn..o visa kita dasapnavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=EMPArYnklYo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as jau viena koja Majami buvau aggressive.gif Naivuole........ doh.gif
Atsakyti
laba ryta biggrin.gif
-----------
naujokei 4u.gif
-----------
Daiva,buk stipri 4u.gif kaip sakoma: nera to blogo,kas ne iseitu i gera,ane mirksiukas.gif
----------
Arti kaip visad thumbup.gif nors dabar galvoju..kolkas Arti skatina musu visi "saunuole" bet ar neispuiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
----------
Nuotraukos wub.gif
----------
O kas liecia Breaking down,tai manau butu neblogai tas N-18,bet unsure.gif Labai laukiu ax.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

sioje tai man fainai pavaizduota,bella tokia susiguzus,trapi,o Edka toks stipruolis rolleyes.gif lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vesta:6 fotkes wub.gif wub.gif wub.gif
Pacukrinai ryta thumbup.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti