Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 14, 16:08)
egliosh, o tu tą Lėjos ir Nahuelio istoriją išsaugojai?  blush2.gif  rolleyes.gif

turiu biggrin.gif
QUOTE(Arti @ 2010 10 14, 16:10)
Egliosh, meti mane? verysad.gif
Ir is viso baik mane ignoruot..kaip tau mano romanas a? biggrin.gif a pirksi, kai iseis i dienos sviesa? biggrin.gif

nemetu, tiesiog savo robizacijos doze virsijau lotuliukas.gif
idomu kaip pasibaigs laugh.gif parasyk dar, pasakysiu ar pirksiu laugh.gif
cia fantastine knyga bus? laugh.gif ta prasme Valdas (fe, nepatinka man lietuviski vardai kazkodie) bus koks nors undinius gal Baltijos juroj prie Palangos gyvenantis? bigsmile.gif ziema zmogus vasara undinius laugh.gif ir susitiko jis Panalgoj vasara viena tokia plikabambe, o Izabela suzinojo ir eina jam zvynu biski pasiaust laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 14 spalio 2010 - 15:18
QUOTE(egliosha @ 2010 10 14, 15:16)
turiu biggrin.gif

cia fantastine knyga bus? laugh.gif ta prasme Valdas (fe, nepatinka man lietuviski vardai kazkodie) bus koks nors undinius gal Baltijos juroj prie Palangos gyvenantis? bigsmile.gif ziema zmogus vasara undinius laugh.gif ir susitiko jis Panalgoj vasara viena tokia plikabambe, o Izabela suzinojo ir eina jam zvynu biski pasiaust laugh.gif

Taip noreciau apie vampyrus zinok rasyt..ale ne..rasysiu zmogiskai..apie mafijozus..gangsterius..prostitutes..pedofilus..dar ijungsiu koki svingeriu kluba..nu kazka tipo taip cool.gif a pirksi? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 14, 15:12)
Zane, kaip rasytoja rasytojai..kaip tau mano siuzetas? cool.gif

čia jau stipriai perdėta lotuliukas.gif negaliu da nieko pasakyt, juk niekas neišsirutuliojo dar, nėr veiksmo...

aha ir man tokie vardai neskamba...
o tavo sumanytas siužetas su undinu nerealus thumbup.gif

arti, perspjovė egliosha mus su fantazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 14, 16:24)
Taip noreciau apie vampyrus zinok rasyt..ale ne..rasysiu zmogiskai..apie mafijozus..gangsterius..prostitutes..pedofilus..dar ijungsiu koki svingeriu kluba..nu kazka tipo taip cool.gif  a pirksi? bigsmile.gif  biggrin.gif

nea, apie smurta nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 14, 15:24)
Taip noreciau apie vampyrus zinok rasyt..ale ne..rasysiu zmogiskai..apie mafijozus..gangsterius..prostitutes..pedofilus..dar ijungsiu koki svingeriu kluba..nu kazka tipo taip cool.gif  a pirksi? bigsmile.gif  biggrin.gif

kaip nekviesta meilė ir pan? lotuliukas.gif
Atsakyti
Arti , egliosha gerai apie vardus suskėlė. Izabela, nuo vardo Bela, o Valdas g.gif biggrin.gif
Gal tame tavo romane vardus dar galima keisti ax.gif lotuliukas.gif
Nes Valdas ir Izabela schmoll.gif

Žane, tai tu nori pasakyti, kad nesaugai savo darbo? g.gif
Dėkui eglioshai, nes jei ne ji, tai kas tada mūsų lauktų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 14 spalio 2010 - 15:29
QUOTE(Žanė @ 2010 10 14, 16:25)
čia jau stipriai perdėta  lotuliukas.gif  negaliu da nieko pasakyt, juk niekas neišsirutuliojo dar, nėr veiksmo...
o tavo sumanytas siužetas su undinu nerealus  thumbup.gif

arti, perspjovė egliosha mus su fantazija  mirksiukas.gif

taip, dar tik blakstienas pasimaliavojo irnesakyk.gif

ir Mingaile visai ne Mingaile, o Mingariele, ja i vandeni imetus uodega uzauga, kuo Deividas baisiausiai stebis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 14, 15:25)
čia jau stipriai perdėta  lotuliukas.gif  negaliu da nieko pasakyt, juk niekas neišsirutuliojo dar, nėr veiksmo...
o tavo sumanytas siužetas su undinu nerealus  thumbup.gif

arti, perspjovė egliosha mus su fantazija  mirksiukas.gif

Izeidineji? blink.gif veiksmo jai matai truuuksta biggrin.gif dar tik trys eilutes, o jau is namu spejo iseit..truksta jai veiksmo matai biggrin.gif lotuliukas.gif
Nu man Valdas irgi negrazus vardas..man ir Deividas negrazus vardas..bet rasiau kaip tas balsas galvoje liepe lotuliukas.gif Vardai tai cia tuoj pakeisim..tas kur guli lovoj Edvardas bus, o tas kuriam nepatinka, kad tas lovoj guli bus Dzeikobas biggrin.gif Viskas..sutvarkyta nail.gif pamanyk..prie vardu kabinejasi nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
turiu biggrin.gif

valdas vasarą dirba gelbėtoju, jis kaip niekas kitas moka plaukti (vandeny pasiverčia undinu ir net iš gelmių ištraukia skęstantįjį), nuo tada nėra paskendusio žmogaus palangoje... bet tai truks neilgai, rūstusis neptūnas ima siausti, nebegaudamas žmonių aukos kasmetinės... jis sumano keršto planą... jis žino, kas labiausiai įskaudins valdą... tai izabelos mirtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 14 spalio 2010 - 15:34
QUOTE(Žanė @ 2010 10 14, 16:32)
valdas vasarą dirba gelbėtoju, jis kaip niekas kitas moka plaukti (vandeny pasiverčia undinu ir net iš gelmių ištraukia skęstantįjį), nuo tada nėra paskendusio žmogaus palangoje... bet tai truks neilgai, rūstusis neptūnas ima siausti, nebegaudamas žmonių aukos kasmetinės... jis sumano kerįto planą... jis žino, kas labiausiai įskaudins valdą... tai izabelos mirtis...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pala, bet dar turi buti JI!
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 14, 15:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pala, bet dar turi buti JI!

taigi ji ir yra izabela kaip supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 14, 16:35)
taigi ji ir yra izabela kaip supratau  lotuliukas.gif

neeee, Izabela kur akis dazes ir sake kad neverks del jo ir JOS g.gif Arti, kaip ten yra?
Atsakyti