Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blem Style man zandikaulis atvepo ir susiciaupt daba negaliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif paze mergai kas dar parasyta ant tos fotkes, ant "perliuko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif I'm ready... now... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 15 spalio 2010 - 13:42
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 15, 09:03)
Tai patrankyk durim, kol perfektos nėra ir pasakyk kuom dirbi... biggrin.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif nea,durim retai trankau,turiu galinga instrumenta zemiau tonzliu lotuliukas.gif o darbas deja kaip kokia 50proc lietuvos populiacijos biggrin.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 15, 09:12)
by ItsTheKStewTeam
OMG! Twilight Stars Robert Pattinson & Kristen Stewart caught on cam K-I-S-S-I-N-G! don't miss it on THE WRAP @ 7PM on Studio23! :-)

jpstararai,cia naujai?tai kur irodymai blink.gif bigsmile.gif man sutriks isrdies ritmas jauciu

QUOTE(Žanė @ 2010 10 15, 12:19)

vajetau,kad sita isgasdino taip.Jam ne nereikes vaidinti kad bijo Volturiu ir taip atrodo kaip smekla pamates doh.gif kas tuos aktorius ir atrenka...Nors i vampyra jis man panasus,tik ne dieviskai grazus.Bet vel gi-pamenat kaip pirmoj daly Bella skundesi del Edvardo zavesio,kuriuo hipnotizuoja zmones.Gal gi kai stovi salia taip ir paveikiaa,kad atrodo tobulas-vaizdas,kvapas g.gif Na hipoteze tokia.
Atsakyti
Kristen tėtis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

ula la. Cia tai bachuras. Krentu atbula...
user posted image

user posted image

Atsakyti
Čia Kristen taip sureagavo pamačiusi style įkeltas Roberto nuotraukas lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 spalio 2010 - 13:47
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 15, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blem Style man zandikaulis atvepo ir susiciaupt daba negaliu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif paze mergai kas dar parasyta ant tos fotkes, ant "perliuko"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  I'm ready... now... lotuliukas.gif

jo jo... ten gerai pavare. as tai zvengiau atsilosus kai pamaciau sita foto biggrin.gif

BET CIA JIS TOBULAS...Turbut pati graziausia man jo foto. ir barzada nemaisoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kristen akys thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 spalio 2010 - 13:50
iejus i si tinklapi robas uzdainuoja. i'll be your man...[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 15 spalio 2010 - 13:51
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 15, 14:42)
:jpstararai,cia naujai?tai kur irodymai  blink.gif  bigsmile.gif man sutriks isrdies ritmas jauciu

kvepuok kvepuok biggrin.gif
aha, naujai... visi laukia to irodymo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 15, 15:51)

Kur įėjus g.gif

user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti