Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

Apie pusantro šimto lapų spausdinotės? Kiek laiko mokėtės DT? g.gif
[/quote]

dar tik medžiaga turiu susirinkusi, bet dar nesimokiau, nes kiti egzai ant nosies...
Atsakyti
Sveikos besimokančios 4u.gif
Aš jau esu baigusi MrU ir aktyviai praktikuoju baudžiamosios teisės ir baudžiamojo porceso srityse. Tai jei su šitais dalykais jums kils kokių problemų (sprendžiant uždavinius, rašant rašto darbus ar pan.) kreipkitės į až, gal kuom nors galėsiu padėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 10 13, 16:58)
dar tik medžiaga turiu susirinkusi, bet dar nesimokiau, nes kiti egzai ant nosies...

Atsiprašau, pagalvojau, kad Jūs iš teisės ir valdymo fakulteto ir jau laikėt DT. Sumaišiau turbūt su kita nare, kurios nicas irgi iš a raidės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 13 spalio 2010 - 16:04
merginos, pas ka dabar reikia praktika atsiskaityti? nu niekur mruni saite nerandu, nervuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 16:07)
merginos, pas ka dabar reikia praktika atsiskaityti? nu niekur mruni saite nerandu, nervuoja blush2.gif

paprasčiausia, manau, būtų metodininkei pasiskambinti, paaiškins kur, pas ką bei kaip wink.gif kaip jums tarptautinės egzas?ruošiuosi laikyt, tai tooooks siaubas unsure.gif gal žinot, kaip Katuoka kaip dėstytojas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studentka @ 2010 10 13, 18:35)
paprasčiausia, manau, būtų metodininkei pasiskambinti, paaiškins kur, pas ką bei kaip wink.gif kaip jums tarptautinės egzas?ruošiuosi laikyt, tai tooooks siaubas  unsure.gif gal žinot, kaip Katuoka kaip dėstytojas?  4u.gif

man labai dega, metod.bus tik ryt nuo 11 4u.gif as pries katuokos egza irgi drebejau, labai prigasdino, bet viskas buvo ok, ner jis laaabai grieztas sakyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 16:39)
man labai dega, metod.bus tik ryt nuo 11 4u.gif  as pries katuokos egza irgi drebejau, labai prigasdino, bet viskas buvo ok, ner jis laaabai grieztas sakyciau ax.gif

taip įtariu be metodininkių nieko nebus, mru tinklapy išvis jokios info apie praktiką nėra, arba įjungti dūra ir pasiskambint vakarinių metodininkei, gal malonės pateikti info g.gif o per TT egzą galima spausdinta knyga Vadapalo naudotis?knisuosi internete, ieškau, nes susirasti bibliotekoj be šansų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studentka @ 2010 10 13, 18:50)
taip įtariu be metodininkių nieko nebus, mru tinklapy išvis jokios info apie praktiką nėra, arba įjungti dūra ir pasiskambint vakarinių metodininkei, gal malonės pateikti info  g.gif o per TT egzą galima spausdinta knyga Vadapalo naudotis?knisuosi internete, ieškau, nes susirasti bibliotekoj be šansų smile.gif

aha, jokios info tinklapy blink.gif as niekuom nesinaudojau, bet man rodos galima, maciau, kad kitos merginos naudojuos kazkuom smile.gif
Atsakyti
na, pirkti knygos tikrai neapsimoka, blogiausiu atveju teks apsieiti ir be to g.gif mergaitės, jei turit Vadapalo pdf failą, nepagailėkit, galiu pasidalinti konspektais, turiu krūvą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(studentka @ 2010 10 13, 19:15)
na, pirkti knygos tikrai neapsimoka, blogiausiu atveju teks apsieiti ir be to  g.gif  mergaitės, jei turit Vadapalo pdf failą, nepagailėkit, galiu pasidalinti konspektais, turiu krūvą wink.gif

aha, del to ir ejau tusciom, nes neturejau ir (nebuvo laiko ieskot biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 10 13, 17:23)
aha, del to ir ejau tusciom, nes neturejau ir (nebuvo laiko ieskot biggrin.gif )

whaha, tas pats ir manęs laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(studentka @ 2010 10 13, 19:15)
na, pirkti knygos tikrai neapsimoka, blogiausiu atveju teks apsieiti ir be to   g.gif  mergaitės, jei turit Vadapalo pdf failą, nepagailėkit, galiu pasidalinti konspektais, turiu krūvą wink.gif

turim, kur siųst? smile.gif

O dėl TT egzo, tai man irgi neramu, atsakiau į visus klausimus, bet taip trumpai. Esmę parašiau. Nežinau ar jam patiks. Girdėjus visokių baisių legendu, tai su nerimu laukiu rezultatų smile.gif

Tiesa, kriminologija jau knygelėse, bet jau turbūt visos pastebėjot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 13 spalio 2010 - 18:44