QUOTE(Utopija @ 2010 10 23, 18:10)
Sveikutes, atėjau pasipasakoti ir aš savo liūdnų ir džiugių naujienų...
Liūdna todėl, kad mano svajonė turėti dvynukus neišsipildys...
O džiugu todėl, kad pas mane pasiliko dar vienas žmogiugas, kuris sėkmingai auga, ką įrodė jo plakanti širdelė
O dabar klausimukas kurioms jau yra pavykę pastoti po IVF. Mano dabartinė situacija yra tokia... Kai nuvažiavau pas daktarę pirmą kartą aiškiai matėsi dvi puslytės ir kraujo tyrimas toks į aukštumą buvo. Nuvažiavus antrą kartą pamatėme, kad viena puslytė laaaaabai didelė ir tuščia, o šalia mano leliukas prispaustas tos puslytės. Ta tuščia pūslė yra dvigubai didesnė už leliuko namučius. Daktarė pasakė, kad kol kas galime tik laukti ir tikėtis, kad ta tuščia pūslė nebedidės ir sunyks.. Bet labai baisu buvo pamatyti, kad tas mano leliukytis ten prispaustas tos tuščios pūslės... Ar kam yra buvę tokių situacijų ir jei taip kaip jos baigėsi nėštumui...
Labai gaila der antrojo mazylio,na bet dziaukite tuo kitu maziuku stebukliuku
Labai tikiuosi kad ta pusle tuscia tau pranyks ir viskas bus gerai,stenkis but stipri ir nepergyvenk per daug,viskas bus gerai ir pagimdysi sveika ir grazu mazyli! Didziausios tau sekmytes

Laikykites!
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 24, 09:41)
Nepykit, kad nerašiau savo naujienų, bet po žemo estradiolio ... čia tiek dėjosi... Pasak Treijs, balansavau visai šalia hiperstimuliacijos (trumpa schema).
Tačiau vakar vis tik grįžau su 2 "TOP quality" stipruoliais po 8 ląsteles. Dar 8 draugužiai liko žiemoti LV ax.gif Bijojau įkėlimo, o sesutė stebėjosi, sako, "juk neskaudės". Aš jai papasakojau, kas man buvo LT, ji net išsigando ir dar latviškai papasakojo gydytojui blush2.gif
Gyd padarė viską sklandžiai, pati mačiau tuos baltus pūkuotukus wub.gif
Iš kur dabar dar semtis jėgų laukimui ir nesinervinti? Reikia dirbti su savimi, nieko nepakeisi...
Laikykis Sniege viskas bus gerai,greitai praeis tavo 2savaiteles,as irgi saves klausiau is kur rasti jegu sulaukti tu 2savaiteliu,bet va eina laikas nestovi vietoj ir jau 5-ta dienele siandien

,linkiu ir tau kantrybes ir kuo didziausios sekmes

,kad pasiliktu tie 2 TOP QUALITY grikiukai pas tave 9menesiams