Sveikutės obuolių sūrių virėjos
Perskaičiau abi temeles norėdama įgauti kuo daugiau sūrių virimo patirties

Dariau viską kaip iš rašto ir nežinau...
Pirmą kartą visas virimas nuo sulčių garinimo truko daugiau 5 val. Kai jau nėjo maišyti, sudėjau į maišelius, paslėgiau. Kitą dieną išimti iš maišelių sūriukai buvo labai lipnūs, tokie nei kieti, nei minkšti, formą laikė bet tik tiek. Po kelių dienų, kai nieks nesikeitė, perviriau, bet tas lipnumas išliko

Įtariu, kažkas negerai?
Antro virimo sūriukai išėjo visiškai kitokie - ir šviesesni, ir nelipnūs, ir formą palaiko, bet štai jau kelios džiovinimo dienos praėjo, o jie mažai ką pakietėjo... Vėl kažkas ne taip...
Įtariu, tai ne mano patiekalas, ar aš per greitai rezultato noriu?

Nes dabar vėl turiu daugybę obuolių ir bijau ką pradėti, jei vėl tik veltui obuolius gadinsiu