Įkraunama...
Įkraunama...

Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 17, 18:19)
bet klausykit, skaitau skaitau ir absurdai, jokio anonimiškumo nebėr vietomis doh.gif

tai kad taisyklės jau senokai yra "kaip nuspręsiu, taip ir bus, dzin kas parašyta" biggrin.gif nesistebėkit, jau seniai nieko neturėtų stebint kaip ir kad laimi vis tos pačios nes visi žino kas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(indree.. @ 2010 10 17, 18:48)
per radikal.ru gali kelt. po to nukopijuoji zaliai kur parasyta ir cia imeti.. wink.gif http://www.radikal.ru/

ir jei nepsisiregistravęs palieki po internetą plaukioti amžiams. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

bandau dar karta... del foto kokybes tai nekritikuokit - nemoku visai to meno tongue.gif ... ir paprasta muilinuke tokia ir kokybe doh.gif

taip tik vaiko aistra pasigirt uzejo noras wub.gif

ir vel nepavyko... nu ir gerai lotuliukas.gif - nebekelsiu visai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 17 spalio 2010 - 17:59
QUOTE(Lapelokė @ 2010 10 17, 18:56)

normali ta kokybė, o arklio nosį ne "muilinukė", o pati nukirtot. tongue.gif Kitko pakanka.
Atsakyti
smile.gif+2010 10 17, 18:54-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 17, 18:54)
ir jei nepsisiregistravęs palieki po internetą plaukioti amžiams.  biggrin.gif

kaip tai? blink.gif

QUOTE(Lapelokė @ 2010 10 17, 18:56)
user posted image

bandau dar karta... del foto kokybes tai nekritikuokit - nemoku visai to meno  tongue.gif ... ir paprasta muilinuke tokia ir kokybe  doh.gif

taip tik vaiko aistra pasigirt uzejo noras  wub.gif

ir vel nepavyko... nu ir gerai  lotuliukas.gif  - nebekelsiu visai  irnesakyk.gif

man kol kas nerodo foto g.gif
Atsakyti
Nosi teko nukirst, kad zirgo seimininko nesimatytu lotuliukas.gif ... bet kaip jus foto pamatet? man paciai ne pro kur nerodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indree.. @ 2010 10 17, 19:02)
kaip tai?  blink.gif
man kol kas nerodo foto  g.gif

Iki kažkokio pakeitimo žinutėj bent man rodė kuo puikiausiai. O šiaip per "properties" pažiūrėkit "kryžiuko" url, nusikopijuokit adresą ir pamatysit.

Rodo man dabar žinutėse.

QUOTE(indree.. @ 2010 10 17, 19:02)
kaip tai?  blink.gif

paprastai, jei į kažkokį puslapį gali kelti neprisiregistravęs, nereiškia, kad turi teisę ir ištrinti. Nes kue įrodymai, kad tavo. Tai gali valdyt, jei esi prisiregistravęs vartotojas. Tas pats su imageshack.us ir pan.

QUOTE(l'eau @ 2010 10 17, 18:48)
tai kad taisyklės jau senokai yra "kaip nuspręsiu, taip ir bus, dzin kas parašyta" biggrin.gif nesistebėkit, jau seniai nieko neturėtų stebint kaip ir kad laimi vis tos pačios nes visi žino kas irnesakyk.gif

Matyt autoriai geros reputacijos, kad visi žino ir vis laimi. :] Ba aš tai ne...O šiaip labiau stebina pačios taisyklės vis dar egzistavimas. :] Gal ji buvo prasminga naujam forumui, o dabar tokia "ant pajuokos" likus...

QUOTE(Lapelokė @ 2010 10 17, 19:05)
bet kaip jus foto pamatet? man paciai ne pro kur nerodo...  g.gif

Pamačiau žinutėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 17 spalio 2010 - 18:24
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 17, 17:19)
bet klausykit, skaitau skaitau ir absurdai, jokio anonimiškumo nebėr vietomis doh.gif maždaug aš tą dabar pašalinu, o dabar einu kitą įdėsiu, o jūs maždaug sėdėkit ir dabokit kada aš įdėsiu ir žinokit, kad tai mano cool.gif dar su prierašais, ne ne, čia dar ne mano, mano dar nepatvirtinta doh.gif  cool.gif
aš suprantu, kad aptarimų temą ne visos skaito, bet skaito ir seka daug žmonių.

Rustės vietoje tokių plepių ir atvirų narių foto - nebetvirtinčiau cool.gif

Kad nėr baimės, nebent iš stiliaus suprastų kas, bet juk ne vieną eina suprast iš stiliaus. O nuotraukas Rustė paprastai po kelias per vieną kartą tvirtina ir ne ne tą pačią dieną, kai įkėli, taip kad....
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 17, 20:22)
Kad nėr baimės, nebent iš stiliaus suprastų kas, bet juk ne vieną eina suprast iš stiliaus.

Tarkim mano minėtas atvejis. Nereik jokio stiliaus "atpažinimo". Iš teksto buvo aišku, kad kalba eina apie šviežiai patvirtintą foto. Tik kelios naujos nuotraukos. Pažiūri į šnekėjusios profilį, padėkas už patvirtinimus ir iš tų kelių nuotraukyčių turint bisk azarto nebe taip ir sudėtinga atsirinkt (jei tą šviežią patvirtinimo momentą pastebi). Taigi anuo atveju "padeda" viešos šnekos. rolleyes.gif Bet čia aišku ne apie visus atvejus.

Tiesiog arba reik iš tiesų labai griežtai tą taisyklę žiūrėt, draudžiant visokius atpažinusių " rolleyes.gif " ir "namokius". Arba mest lauk tą taisyklę, nes realiai nebe kaži kiek ji beveiksni. Na tik temoj garsiai išsižiojusius ar kitose pramest dar galima, o kad kitiem ir nekalbant viskas aišku irnesakyk.gif
Tiesa tas "aišku" kartais būna ir visai pro šalį :]]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 17 spalio 2010 - 20:17
Tai net ne is stiliaus ar sneku... Juk tos, kurios senbuves, ko gera zino viena kita is vaiku veidu wub.gif ... Tat tikrai tas neva inkognito, ar beturi prasmes... ypac tokiuose konkursuose, kuriuose vaikai privalomi tongue.gif O uzklydusioms naujokems koks skirtumas, kuri kieno... rolleyes.gif

o as bandau dar viena nuoroda idet - gal sita veiks?

Ir zirgo nosi idejau atgal - gal seimininkas labai nesupyks, jei ka blush2.gif

http://www.facebook....p;id=1431196603
Atsakyti
O čia leidžia ir dideliu formatu pas save parsisiųst bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2010 10 17, 20:26)
Tai net ne is stiliaus ar sneku... Juk tos, kurios senbuves, ko gera zino viena kita is vaiku veidu  wub.gif ... Tat tikrai tas neva inkognito, ar beturi prasmes... ypac tokiuose konkursuose, kuriuose vaikai privalomi  tongue.gif O uzklydusioms naujokems koks skirtumas, kuri kieno...  rolleyes.gif

o as bandau dar viena nuoroda idet - gal sita veiks?

Ir zirgo nosi idejau atgal - gal seimininkas labai nesupyks, jei ka  blush2.gif

http://www.facebook....p;id=1431196603

Gaila gyvulio...
Atsakyti