o man kaip tik tikrosios ramunes - vienas is graziausiu medaliuku

asta

WAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW
GRAŽUOLIS

GRAŽUOLIS

labas vakarelis
nu grozis pas jus temutej tiesiog
kaip graziai atrodo tikros skruzdelytes darbstuolytes. Noreciau ir as kazka panasaus nusinert. Gal galetumet man patart kokius siuliukus geriau naudot, koks ju storis geriau ar plonesnius ar storesnius, koks kiekis reikalingas mazdaug tokiam groziui. Labai aciu isanksto

nu grozis pas jus temutej tiesiog

Asta - fantastiskas darbas

Zydrunyte - visos mezga is skirtingu siulu, bet ju reikia daugiau nei kg. Originalas jei gerai pamenu is siulu kurie yra 100g 150m

Zydrunyte - visos mezga is skirtingu siulu, bet ju reikia daugiau nei kg. Originalas jei gerai pamenu is siulu kurie yra 100g 150m

QUOTE(IngridaGal @ 2010 10 14, 20:44)
Asta - fantastiskas darbas

labai aciu vaziuju sestadieni i Gariunus gal nusipirksiu kokiu

o cia kaip suprantu trecia temuke, gal kas mesteltu man nuorodele buvusiu eicia vakare paskaitinet maziu uzmigdziusi

asta30a
Grožis neišpasakytas

Grožis neišpasakytas
nu ka,
turiu konstatuoti fakta,kad ASTA NE TIK MUS VISAS ''DEJO I VIETA''ir aplenke,BET IR 100 KARTU PERSPJOVE ORIGINALA..
...jeigu apie jos sali sakyti ''GRAZU''-
tai reiskia nepasakyti nieko
...cia toks zodis netinka
...cia reikia SAUKTIIIIIII!!!!!!FANTASTISKAI ZUDANTIS GROZIS!!!!...dabar belieka tik nualpt...o atsikelus nusisaut is balto pavydo...einu biski paverksiu,kaip grazu
AAGNEX -ar dar turi ta sautuva!!!?TUOJ PALATOS SIENAS KITA SPALVA DAZYSIU!!

AAGNEX -ar dar turi ta sautuva!!!?TUOJ PALATOS SIENAS KITA SPALVA DAZYSIU!!

QUOTE(zydrunyte @ 2010 10 14, 20:53)
labai aciu vaziuju sestadieni i Gariunus gal nusipirksiu kokiu 
o cia kaip suprantu trecia temuke, gal kas mesteltu man nuorodele buvusiu eicia vakare paskaitinet maziu uzmigdziusi

Kiekvienos temos pirmame puslapyje yra nuoroda i pries tai buvusia tema

Tikli - tavo komentarai kaip visuomet nuo kedes verciantys