Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(piene782 @ 2011 08 31, 11:22)
sveikos, mamytes,
turiu klausimeli del EGLE+  smile.gif ar ten toks pats geras maitinimas kaip ir EGLĖJE? kaip suprantu ten viskas yra po vienu stogu? ir baseinai ir valgykla ir proceduros? savaitgalio programos kaina nuo EGLES skiriasi 200 lt., verta moketi tuos pinigus ar galima apsistoti ir EGLEJE?

Sveika smile.gif
Maitinimas tikrai toks pats kaip Egleje. Viskas po vienu stogu, i proceduras galima su chalatuku vaikscioti thumbup.gif
Man asmeniskai geriau sumoketi daugiau, bet jaustis komfortabiliau. Kambariai Egle + taip pat gerokai grazesni nei Egle.
Siulau tikrai pabandayti Egle+, tuomet i Egle jau nebesinores vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Jei atsipalaidavimui ir poilsiui - rinkitės Egle+, jei gydymuisi - Eglę.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas gydetes Draugystes sanatorijoje?
Butu idomu isgirsti nuomone apie ju paslaugas.
Atsakyti
O aš labai norėčiau išgirsti atsiliepimų apie "Life energy spa" paslaugas. Gal galėtumėte parekomenduoti pasirinkti kažkurią tooookią procedūrą, kuri suteiktų nerealų relaksą ir kuri būti puiki staigmena žmogui gimtadienio proga. Aišku, ten visos labai relaksuojančiai aprašytos, bet norėtųsi trukmės iki 2 val. smile.gif
Atsakyti
Visoms, kas planuoja vaziuoti i Egle i vienviecius kambarius ir kas rezervuoja vietas telefonu, siulau
10 kartu pakartuoti rezervacijos tarnybai apie vienvieti kambari verysad.gif Ka tik skambina mama is Egles, jai nerezervavo 1v., nors ji buvo ispeta, kad taip gali buti, kad reikia atkreipti ju demesi, kad kambaris 1v. man paciai pries 2m taip jau buvo mega_shok.gif Kelias dienas gyvenau viena 2v ( bet mokejau brangiau ), kol neatsilaisvino 1v.

Nezinau kas ten dirba g.gif
Atsakyti
Kartokite nors ir 1000 kartų - jei tuo metu nėra vienviečių laisvų, kaip jums rezervuos? Juk įspėjo iškart.
Atsakyti
spa vilnius wub.gif ziemos atostogos tik ten, kompleksai, maitinimas, gyvenimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2011 09 09, 23:42)
O aš labai norėčiau išgirsti atsiliepimų apie "Life energy spa" paslaugas. Gal galėtumėte parekomenduoti pasirinkti kažkurią tooookią procedūrą, kuri suteiktų nerealų relaksą ir kuri būti puiki staigmena žmogui gimtadienio proga. Aišku, ten visos labai relaksuojančiai aprašytos, bet norėtųsi trukmės iki 2 val. smile.gif

Atsakau pati į savo komentarą smile.gif pabandžiau tas spa procedūras Life energy spa. Buvo fantastiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Kainos ir kokybės santykis idealus. Profesionalūs darbuotojai, super aptarnavimas, puikus relaksas. Būtinai dar ir dar kartą bandysiu kitą kartą.
Atsakyti
pagliau su MB susideliojom poilsi Druskininkuose thumbup.gif
kolkas tik rezervavomes buta 2 kamb. , gal truputeli tolokai nuo visu pramogu,bet...
Musu planas kolkas toks:
1d. One parkas ir 1 procedura
2d. akvaparkas ir 1procedura, vakare maciau,akd bus dziazo vakaras wub.gif
3d. isvykstam,tai nzn gal dar pasivaiksciosim po pati miesta...arba kokia procedura.

kai grisiu,tai parasysiu ispudzius,nes bandom i Druskininkus pirma karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas
Ka rekomenduotumete Druskininkuose , kokius poilsio namus ir spa proceduras 3 dienoms ????
Noriu uzsakyti MB dovana, tuo paciu ir as pasilepinsiu, bet nzn nei kur, nei ka, kas verta, o kas tik.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2011 09 27, 12:18)
Labukas
Ka rekomenduotumete Druskininkuose , kokius poilsio namus ir spa proceduras 3 dienoms ????
Noriu uzsakyti MB dovana, tuo paciu ir as pasilepinsiu, bet nzn nei kur, nei ka, kas verta, o kas tik.... ax.gif

Man visgi Grand spa Lietuva ir viešbutis Lietuva labai patinka. Buvau du kartus ir važiuosiu trečią.
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2011 09 27, 11:35)
Man visgi Grand spa Lietuva ir viešbutis Lietuva labai patinka. Buvau du kartus ir važiuosiu trečią.

4u.gif
Kokios ten yra proceduros , kokios ju kainos? Nelabai raso ju psl ax.gif
Atsakyti