Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(salamandra07 @ 2011 10 17, 15:53)
Aciu Spilgiuke  4u.gif 
Mes tai esame uzsisake viesbuti "Druskininkai". Man dar idomu, kaip del baseino - siltas saltas, vaikams yra ka veikt? Ir domina maitinimas - mes pirkom su pusryciais ir 1 vakariene. Jei sugalvotume ir pietauti arba dar kita idena vakarieniauti.... Kaip ten galima vietoj pavalgyt?

manau viešbutis "Druskininkai" tikrai bus dar geresnis... thumbup.gif Baseinai gana šilti. Buvo atskiras baseiniukas ir jacuzzi vaikučiams, taip pat kažkokie tai kalneliai... Labiausiai patiko, kad ten buvo bariukas vietoj biggrin.gif
Mes tai ėmėme tik pusryčius, bet nusprendėme, kad kitą kartą reikėtų imti pusryčius ir vakarienę, nes dieną vis tiek yra veiklos, o vakare pavalgyti visgi norisi, o kažkur dar trenktis nebesinori ir visi kabakėliai sausakimši, nebet užsirezervuoji staliuką.. g.gif Pirmą dieną pietavome lietuviškų patiekalų restorane, kurio pavadinimo dabar tikrai nepamenu blush2.gif bet siaip pasirinkimas maisto ten labai labai didelis ir viską ką valgėme buvo labai skanu. Tą restoraną labai lengvai rasti, jis bus Topo centro paste iš parko pusės, o tas topo centras yra antroje pusėje bažnyčios, kuri yra šalia viešbučio ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 10 17, 11:43)
Na, atėjau atsižymėti iš po savaitgalio  biggrin.gif Grand Spa Lietuva labai patiko.

spigliukee, cia sanatorija Lietuva po remonto g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 10 17, 15:30)
chalatai, rankšluosčiai, vyno atidarytuvas thumbup.gif, stiklinaitės kažkokios tai, šaldytuvas... nežinau ką dar paminėti g.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 08:31)
spigliukee, cia sanatorija Lietuva po remonto  g.gif

o šito aš negaliu pasakyti g.gif manau gal ne apie šitą kalbame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 08:31)

man rodos, kad taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 10 18, 07:31)

Tikrai taip, čia buvusi sanatorija Lietuva po rekonstrukcijos, Grand Spa Lietuva oficialus atidarymas buvo 2009 m. gruodžio mėn. Jei anksčiau teko būti nerenovuotoje Lietuvoje ir paliko nekokį įspūdį, tikrai dabar Grand Spa Lietuva nenurašykite, pasikeitė ne tik sanatorijos "išorė", bet ir paslaugų kokybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2011 10 18, 13:53)
Tikrai taip, čia buvusi sanatorija Lietuva po rekonstrukcijos, Grand Spa Lietuva oficialus atidarymas buvo 2009 m. gruodžio mėn. Jei anksčiau teko būti nerenovuotoje Lietuvoje ir paliko nekokį įspūdį, tikrai dabar Grand Spa Lietuva nenurašykite, pasikeitė ne tik sanatorijos "išorė", bet ir paslaugų kokybė thumbup.gif

nu va, dabar ir man viskas aišku thumbup.gif jeigu 2009 atsinaujino, tai todėl viskas ir yra taip liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salto @ 2011 10 17, 13:24)
mane domina kas yra kambariuose - tarkim chalatai, indai ir pan.  ax.gif

Chalatai, plaukų džiovintuvas, "Druskininkuose" dar yra papildomai šlepetės. Iš indų tik 2 stiklinės, vyno atidarytuvas.
Atsakyti
Tiesa, kai užsisakėm bare vyną, leido mums neštis taures į kamabrį, vėliau grąžinome. Prireikus parūpino registratūroje ir vazą.
Atsakyti
Sakykit, o kaip Grand Spa i baseina einant - is kur gaut ranksluosti? Is kambario? Duoda baseine? ar savo tureti?
Nes SPa Vilniuje tai einant i baseina duoda nemokamai kitus ranksluoscius...
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif Mano mama anksciau kiekvienais metais vaziavo i Lietuva iki krizes doh.gif o siais metais ikalbejau i Egle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 10 19, 23:27)
Sakykit, o kaip Grand Spa i baseina einant - is kur gaut ranksluosti? Is kambario? Duoda baseine? ar savo tureti?
Nes SPa Vilniuje tai einant i baseina duoda nemokamai kitus ranksluoscius...

Ne Lietuvoj neduoda baseinuose ranksluosciu. As po Vilniaus SPa irgi buvau nustebus, bet jus zinokit kad neduoda. Ten tik galima issinuomoti: vienas ranksluostis 5 litai. Mes buvom su vaiksi tai 4 jau 20 lt ohmy.gif Bet as turejau nusivezus savo, tai kaip nujausdama. Tai geriausia tureti savo. Is kambario irgi galima, bet man kazkaip paskui juo dar naudotis namie nezinau ar noresis, bet galima manau. Nes juos vis tiek keicia kasdiena.
Atsakyti