QUOTE(micra @ 2012 01 09, 20:43)
Pernai gyvenom Grand Spa Druskininku viesbuty, likom patenkinti 80%, o kita savaite vaziuojam i SPA Vilnius SANA, idomu bus palyginti

,
Kas Jums ten taip nepatiko????
Esu ir Grand Spa ir SPA Vilnius buvusi ne po karta. Abu geri. Vaziuojam tikriausiai gerom nuotaikom. Kuriam labiau patinka net nezinau, nes verta isbandyti abu manau. Grand spa erdvesni kambariai, tai vaikui budavo kur ropineti. Sakyciau pigesnes proceduros - turiu omenyje salia prijungta gydykla. Su vaikais faina pabuti ju mini vandens parke. Kol as procedurindavausi vyras svieziu sulciu prispausdavo, tada vaika perimdavau ir jis i proceduras :DDD
O Spa Vilnius siaip irgi fainas. Patinka ju maistas, renkames svediskus stalus, yra tokio dietinio. Cia didesne treniruokliu sale. Grand spa ji mazesne yra. Cia mazesnis pirciu kompkleksas, baseinukas. Grand Spa salia yra toks mini vandens parkas, ten ir pirtyse visokiu proceduru galima pasidaryti
Vasara Spa Vilnius faina pusryciauti lauke. Spa Vilnius budavo vakarais savaitgaliais kokie nors mini vakarai - gyva muzika, koks atlikejas. Grand spa irgi vakarienes metu grodavo gyva muzika.
Ai, man patinka. Ramybe. Mes stengiames ir ten ir ten nuvaziuoti kasmet. Svarbu pasiimkite optimizma ir mazus minusiukus praleiskite "pro pirstus".
Papildyta:
QUOTE(Dolyte @ 2012 01 11, 18:53)
Pasakykite, ar kas nors vaziavote ilsetis su mazameciu?
Mano vaiko pirmoji kelionė buvo 2men. (Lietuvoje). 6men. jau keliavom po pasaulį

Visur jis kartu: atostogos, pramogos, kavines ar relaksas.
Aisku, smagu kai ne viena keliauji, tada siek tiek ir vyrui galima perleisti nuo ranku. Bet ir viena su 8men. kudikiu skridau atostogoms i Londona.
Spa Sana Vilnius buvo Sipaviciaus koncertas mano metuku pyplius, kad soko

. Kai jau einam vakarienes (daznai Grand spa viskas taip sulyrinta, romantiska buna) ir zinau, kad bus gyva muzika ir jei neina su vaiku susikalbeti (na laksto, ar barskina indais), tuomet tyliai iseiname ir tiek. Netrugdome kitiems. Nors taip gal nera net buve vakarienes metu, tik i pabaiga jei mes norime pasedeti ilgiau, jis jau pavargsta sedeti ramiai.
Proceduras derinames su vyru, kad vienas su vaiku, kitas proceduroje.
O siaip smagu viskas. Vaikai viskuo gi domisi. Ne karto nesigailejau, kad vezames kartu.
O kai aplinka pasikeicia ir mazylis toks ramesnis, jam viskas aplink idomu, man daugiau laiko lieka ir knyga paskaityti.