Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(xde @ 2012 02 02, 16:50)
o gal yra atsiliepimų apie šį viešbutį?Gal kas ir palyginti gali?

Kiek teko užsieny apsistot Best Western tinkle, tai niekada nebuvo nuvylę. Kažkaip sekdavos pas juos kainą pagaut. Sako, kad skiriasi pagal žvaigždutes kažkiek servisas, bet 4* visada neprastai pas juos.
Tą patį ir apie novotel visad galėčiau pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 02 02, 17:50)
o gal yra atsiliepimų apie šį viešbutį?Gal kas ir palyginti gali?

esu buvusi jame.. liuks viesbutis, labai egras maistas.. jauku. jokiu minusu
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2012 02 07, 15:01)
esu buvusi jame.. liuks viesbutis, labai egras maistas.. jauku. jokiu minusu

O kaip SPA?
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 02 07, 16:45)
O kaip SPA?

Ten labai minimalus SPA, yra pirtelė, baseiniukas, jį galima užsisakyti nemokamai. Ir masažus, kiek atsimenu, galima užsisakyti už papildomą kainą, bet šiaip jis daugiau tiesiog viešbutis, o ne viešbutis-SPA smile.gif
Atsakyti
Prieš kokį porą metų buvome Druskininkų vandens parke. Tada vaikų zona vadinosi kažkaip Marsas ar pan. Ir buvo aukščiau palipus. Toks varlinykas- vienoje pusėje visai negilu, o kitoje kiek giliau su čiuožynėm.

Dabar kaip pažiūriu internete jų psl vaikų erdvę tai foto lyg kitokios. Tai ar čia tik fotos kitos, ar ir ta vaikų zona visai pasikeitus?
Su mažiukais vaikais yra ten ką veikti?

va taip buvo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 16 vasario 2012 - 12:09
Kitokia, kitokia vaikų erdvė, naujai pertvarkyta, sako geriau, neslidu. Bet savo akim tikimės pamatyt kitą savaitę, tai kai grįšim parašysiu savo įspūdžius biggrin.gif
Atsakyti
Su labai mažais vaikais tai nebent baseiniuke pasėdėsit ir tiek 4u.gif
Atsakyti
o tai va taip kaip buvo tai nieko panasaus nebera? na kad visai negilu ir kokia ciuzyklele
Papildyta:
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 02 16, 16:54)
Su labai mažais vaikais tai nebent baseiniuke pasėdėsit ir tiek  4u.gif

o tai nuo kokio amziaus mazdaug vaikui veiklos biski yra jusu manymu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 16 vasario 2012 - 18:50
QUOTE(Elzė @ 2012 02 16, 20:54)
o tai va taip kaip buvo tai nieko panasaus nebera? na kad visai negilu ir kokia ciuzyklele
Papildyta:
o tai nuo kokio amziaus mazdaug vaikui veiklos biski yra jusu manymu?

Bent man dabar vaikų erdvė fainesnė,nei tas Marsas rolleyes.gif Yra baseinas toks ale jūra(nu,kitaip paaiškint nemoku blush2.gif ),su smėlio paplūdymiu,kur vaikai pilis stato biggrin.gif Ta "jūra" negili visiškai,gilėjanti po truputį,taip kad ir visai maži leliukai gali laisvai ten teškentis smile.gif Giliausia vieta man rodos siekia suaugusio kelius. Yra pripučiamų ratų ten ir smėlio žaislų pilims statyti biggrin.gif O čiuožynė yra kol kas viena,bet jau didesniems vaikučiams.Bent maniškė penkiametė nučiuožė tik kartą,gavo gurkšnį ir paskui nebepasirašė ekstrymui biggrin.gif
O šiaip tikrai vaikams ten smagu-nemačiau nei vieno nepatenkinto mirksiukas.gif

Atsakyti
Ar teko kam būti MEDŪNA viešbutyje (liepų g.)? Kaip maitinimas ten? kokie kambariukai patogesni? 4u.gif
Atsakyti
Ka tik grizom su vyru is Vilnius Spa. Mums viskas labai patiko. Tik baseinas ten mazokas. Penktadienio vakara, matyt, daug zmonbiu buvo atvyke, tai vakare net nepatare jau eiti i baseina administratores. Sake, kad nepaplaukiosim.
Labai noretumem nuvaziuoti i Druskininkus su vaiku. Bet esme ta, kad jam labai patinka vandens kalneliai. Pasiziurejau Grand SPA Lietuva pasiulymus. Tai man kazkiap nelabai pasirode g.gif Kainos pakankamai aukstos i tuos ju pasiulymus beveik jokios SPA proceduros neieina. Aisku, ten vandens erdve daug didesne.
Gal kas nors patartumet kur visgi geriau ir idomiau buti su 6 m. vaiku ? Kad ir tevams butu gerai, ir vaikui.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2012 02 18, 22:20)
Ka tik grizom su vyru is Vilnius Spa. Mums viskas labai patiko. Tik baseinas ten mazokas. Penktadienio vakara, matyt, daug zmonbiu buvo atvyke, tai vakare net nepatare jau eiti i baseina administratores. Sake, kad nepaplaukiosim.
Labai noretumem nuvaziuoti i Druskininkus su vaiku. Bet esme ta, kad jam labai patinka vandens kalneliai. Pasiziurejau Grand SPA Lietuva pasiulymus. Tai man kazkiap nelabai pasirode  g.gif Kainos pakankamai aukstos i tuos ju pasiulymus beveik jokios SPA proceduros neieina.  Aisku, ten vandens erdve daug didesne.
Gal kas nors patartumet kur visgi geriau ir idomiau buti su 6 m. vaiku ? Kad ir tevams butu gerai, ir vaikui.

Tai i Druskininku vandens parka, jei norit pramogu, ten yra ir SPA.
Atsakyti