Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Liuminesa, dziaugiuos, kad pamačijo mirksiukas.gif
Lisa_nova, laumzirgis labai dailiai isornamentuotas bigsmile.gif
-------------
user posted image
user posted image
user posted image
-------------
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir iš to laumžirgio organamentų po kelių metų jei ne greičiau nieko nebeliks.. Teo... doh.gif
Atsakyti

Ta pati pagalvojau smile.gif Grazu tai grazu,bet kokios perspektyvos g.gif
Atsakyti
a kode? kas ten su tuo Teo negerai?
Atsakyti
Cherry_cherie, GIN, susilies? blink.gif
Atsakyti

apie pacius ornamentus snekama,kad susilies viskas i viena smile.gif
Atsakyti
aaaa mat kaip biggrin.gif vista as
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 10 17, 16:01)

Taip ir pagalvojau. ***** tada kam oda gadint, kodel zmogaus neperspeja - net neabejoju, kad persigalvotu arba bent jau kazkokia alternatyva rast galima butu - didesnis laumzirgis, maziau smulkuciu ornamentu doh.gif , juk paskui blynas su sparnais bus - suds, ornamentura tada stambesne daryt ar koki biesa. Dabar man jau kazkaip darosi negrazus sis vabzdys, nes zinau jo lemti unsure.gif
Atsakyti
Bet vistiek dabar grozis man tas laumzirgis 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau už durną klausimą, bet paklausiu. Sakote, kad tas laumžirgis susilies (nes smulkūs jo ornamentai), bet kad daugumoje tatuiruočių yra pilna smulkių detalių. Nuo ko priklauso susiliejimas? (aš va, pagaliau suprojektavau iki galo savo tatuiruotę, būtų įdomu išgirsti komentarą, kol nepasidariau dar - mažu reikės pakoreguoti kažkaip)
Atsakyti
Tattoo turi būti atitinkamo dydžio, nes smulkūs ornamentai ir detalės laikui bėgant tiesiog susilieja. Tai reikia daryti didesnę, kad išsilaikytų tarpeliai. Geras meistras nedarys tattoo, iš kurios po metų/dviejų nieko neliks.
Atsakyti