Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 16:35)
Va pagal mano skoni sudeta.. ir dar kiek ant virsaus tilptu..
[

O nesakei, kad tau paguldytos knygos negražu? Man tai pati lentyna labai graži, bet tos kelios knygos tai tik kaip koks papuošimas, labai nerimtai atrodo. smile.gif Kitos nuotraukos irgi neblogos, gal tik ta, kur knygų eilutė palubėj sudėta, nelabai, labai jau varganai atrodo.
Atsakyti
Rezultatas 2:5, pirmo varianto naudai biggrin.gif SS matė gyvai irgi pasisakė už pirmą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 16:39)
Matai as pedante, bet pabandyciau visaip - per vidury suguldyciau- is sonu pastatyciau.. virsuj atvirksciai - ten kur apacioj guli- virsuj sustatyciau.. Gal suparatai ka nors. Sachmatais  smile.gif  tokia pedantiska betvarke daryciau. Jei tiek knygu tureciau - amen. Laiko nulis liktu. Iki sokiu deliociau  lotuliukas.gif

Šiaip įdomus pasiūlymas bigsmile.gif Reikia sudėlioti taip įdomumo dėlei biggrin.gif *****, man reikia didsnės lentynos, netelpa niekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 15:45)
Galetum mano rubu spinta sutvarkyt,nes nezinau nuo kurio galo pradet.  doh.gif

Drasiai tongue.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 15:46)
O nesakei, kad tau paguldytos knygos negražu? Man tai pati lentyna labai graži, bet tos kelios knygos tai tik kaip koks papuošimas, labai  nerimtai atrodo.  smile.gif Kitos nuotraukos irgi neblogos, gal tik ta, kur knygų eilutė palubėj sudėta, nelabai, labai jau varganai atrodo.

Man negrazu gulscios knygos, kaip girtos guli, tokios pusiau stovincios, zodziu pakrype lotuliukas.gif O pas mane pacia jei matei Irvingo visos gulincios. Svarbu butu taisyklingoje padetyje- arba guli arba tiesiai stovi, o ne pusiau gulsciom.- nes tai knygos zalojimas, ji praranda forma.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 16:51)
Man negrazu gulscios knygos, kaip girtos guli, tokios pusiau stovincios, zodziu pakrype  lotuliukas.gif  O pas mane pacia jei matei Irvingo visos gulincios. Svarbu butu taisyklingoje padetyje- arba guli arba tiesiai stovi, o ne pusiau gulsciom.- nes tai knygos zalojimas, ji praranda forma.

Meškute, šią lentyną skiriu tau lotuliukas.gif
user posted image

P.S. sukursiu tuoj temą, nes matau, kad nėra aistės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 16 spalio 2010 - 15:55
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:50)
Šiaip įdomus pasiūlymas  bigsmile.gif  Reikia sudėlioti taip įdomumo dėlei  biggrin.gif *****, man reikia didsnės lentynos, netelpa niekas  biggrin.gif

Jei matei - ta atseit lentyna, kur Irvingo knygos - ten paprasciausia deze is Maximos nupirkta ir paversta kaip lentyna. blush2.gif Uzdejau ant jos zirafa i psio smile.gif gali kazka panasaus padaryt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:53)
Meškute, šią lentyną skiriu tau  lotuliukas.gif
user posted image

Viskas ok - knygos tiesiai sudetos, noreciau tokia turet. Tik aisku knygas perdeciau kitaip. Bet jos tik atrodo pusiau gulscios- o istikruju teisingai stovi 4u.gif
Atsakyti
Drasiai tongue.gif
Man negrazu gulscios knygos, kaip girtos guli, tokios pusiau stovincios, zodziu pakrype  lotuliukas.gif  O pas mane pacia jei matei Irvingo visos gulincios. Svarbu butu taisyklingoje padetyje- arba guli arba tiesiai stovi, o ne pusiau gulsciom.- nes tai knygos zalojimas, ji praranda forma.

As guldau knygas, kurios yra storos, su popieriniu aplanku, nes jis stovint lankstosi, gadinasi.
Tokioms storulems manau geriausia gulet ir tikiu, kad jos nepyksta del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:57)
As guldau knygas, kurios yra storos, su popieriniu aplanku, nes jis stovint lankstosi, gadinasi.
Tokioms storulems manau geriausia gulet ir tikiu, kad jos nepyksta del to smile.gif

Jo, as irgi Irvingo suguldziau. Bet kai buna pakrype - slykstu.
http://gyvenimas.del......lt/js/ec/";}
Va cia kelios pakrype yra - feeeeeeeeee
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 16:39)
Jei tiek knygu tureciau - amen. Laiko nulis liktu. Iki sokiu deliociau  lotuliukas.gif

Tau reiktų per mano lentynas pereiti- darbo turėtum ilgam ilgam. smile.gif Nors man visai neblogai atrodo, bet, jaučiu, tau šokas būtų pamačius. Reiks prieš dedant nuotraukas smarkiai pasitvarkyti. blush2.gif

Drasiai tongue.gif

Viskas aišku. smile.gif
Atsakyti
Kaip manot kiek svertu Irvingo Garpas ir Nasle??
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 16:01)
Kaip manot kiek svertu Irvingo Garpas ir Nasle??

Nuo 500 iki 2 kg. Manau apie 1,6 kg.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti