Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Auksine30 @ 2012 06 18, 23:11)
prailginta grupe yra visuose darzeliuose, tik ja suveda visusvaikus nuo lopselinuku (kieno teveliai ilgiau dirba) iki vyresniu. Musu irgi klause, ar spesim vaika pasiimti iki 18 val. lankysim prailgintos dienos grupe? nes uz ja priskaiciuoja daugiau truputi.

biggrin.gif aciu uz atsakyma i labai senai uzduota klausima biggrin.gif o musiskis darzelis vis delto neturi prailgintos grupes, nes nesusirenka pakankamai vaiku, taip kad kiekviename darzelyje reikia is anksto paklausti, kad nebutu nesusipratimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(komentaras @ 2012 03 25, 01:09)
Dėl lankymo Purienoje, tai atsargiai. Vaikams grasinama kastravimu, jei berniukai nemokes tualetu naudotis

O varge... lotuliukas.gif Totali nesamone doh.gif Puikus darzelis, tik geriausi atsiliepimai apie si darzeli. O jei Jus turejote kazkuria aukletoja galvoje, tai kiekvienam darziuke pasitaiko visokiu personu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)

Gal kas gali pasidalinti šviežesniais atsiliepimais apie darželį "Liepaitė". Esu girdėjusi, kad jis neva nekoks, bet konkrečiau mano pažįstami nieko nežino, viskas iš kažkokių nuogirdų.
Atsakyti
Labas rytas, gal kuri domejotes del priemimo i darzelius?

Gyvenam Klaipedos rajone. Mums priskirtas darzelis butu Priekuleje (bet ji mums visai nepakeliui).Svietimo skyriuje raseme prasyma, kad leistu vaika uzrasyti i Klaipedos darzeli, nes Priekuleje nera laisvu vietu. Svietimo skyrius nepatvirtino musu prasymo leisti i Klaipedos darzeli. Darzelyje aiskina, kad yra tik viena galimybe uzrasyti vaika i darzeli t.y reikia deklaruoti gyvenamaja vieta tam rajone i kuri darzeli nori vesti... Hm... Kazi galim registruotis prie Klaipedos savivaldybes ar turim ieskotis konkretaus adreso tam rajone...O gal uztenka tik nuomos sutarties?..

Klausimas nr2. Ar priklauso Klaipedoje gyvenantiems kokie mokescia, kurie skaiciuojami nuo deklaruotu gyventoju skaiciaus?
Atsakyti

Gyvenam Klaipedos rajone. Mums priskirtas darzelis butu Priekuleje (bet ji mums visai nepakeliui).Svietimo skyriuje raseme prasyma, kad leistu vaika uzrasyti i Klaipedos darzeli, nes Priekuleje nera laisvu vietu. Svietimo skyrius nepatvirtino musu prasymo leisti i Klaipedos darzeli. Darzelyje aiskina, kad yra tik viena galimybe uzrasyti vaika i darzeli t.y reikia deklaruoti gyvenamaja vieta tam rajone i kuri darzeli nori vesti... Hm... Kazi galim registruotis prie Klaipedos savivaldybes ar turim ieskotis konkretaus adreso tam rajone...O gal uztenka tik nuomos sutarties?..

Klausimas nr2. Ar priklauso Klaipedoje gyvenantiems kokie mokescia, kurie skaiciuojami nuo deklaruotu gyventoju skaiciaus?
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2012 08 28, 10:10)

Jei turit nekilnojamojo turto, tai savivaldybėje prisiregistruoti nepavyks. Aš vieną savo kolegą irgi esu priregistravusi bute vien dėl darželio, papildomų mokesčių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2012 08 28, 10:12)

Speju, kad uztektu prie savivaldybes registruotis. Bet cia gal konkreciai kokiame darzelyje klauskite.
O visi mokesciai skaiciuojami tik pagal plota, i gyventoju skaiciu neatsizvelgiama.
Atsakyti
jei jus turite nuosavus namus rajone, kazin ar galima bus prie savivaldybes deklaruotis. man rodos cia tiems, kas namu neturi.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kiek kainuoja darželis mėnesiui? Niekad nesusidūriau,tai net nežinau, kokios kainos g.gif Turbūt daug dalykų reikia nupirkti tėveliams ax.gif

P.s. gal yra lankančių darželį Obelėlė, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Mielos mamytės,
Nuo rugsėjo atsidaro naujas privatus vaikų darželis Klaipėdoje.
Daugiau informacijos: www.juruzvaigzdute.lt

Man domu. kur jie asmeninus tel numerius seimu su darzelinukais gavo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 09 06, 18:06)
Man domu. kur jie asmeninus tel numerius seimu su darzelinukais  gavo  gun_rifle.gif

as ta pati pagalvojau gavus sms doh.gif
Atsakyti
Laba,

Mes irgi gyvenam rajone ir mums priklausytu Priekules darzelis, bet ir mums ji visai priesingoj pusej. Mes tiesiog abu su vyru is savo tevu namu neissiregistravom, o gimus vaikams, jie deklaruojami mamos gyvenamoj vietoj. Taigi as su savo teciu deklaravom mano vaiku gyvenama vieta pas mano tevus Klaipedoje.
Tai va ir ramiausiai lankom Klaipedoj darzeli, ten ir pas gydytojus lankomes.
beje, darzelis menesiui kainuoja apie 200 lt.
Atsakyti