Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Klaipėdoje

O as labai patenkinta gydytoja Sarmina, dirba stomotologinej poliklinikoj Pievu tako g. 3-am aukste, persikele is buvusios moteru konsultacijos Turgaus g. pries kelis metus. Jau 9 mtai pas ja lankomes, vyresnio amziaus, bet nenukvakusi, su didele patirtim. Demesinga, atidi, gaudavome siuntimus visur kur reikejo. Vienintelis minusas, kad krauja, slapima priduot reikia vaziuoti i3 poliklinika, ir dar eiles pas ja nuolat, tai leliukai, tai karsciuojantys be eiles, bet mes issprendem sia problema imdami paskutini ar priespaskutini taloneli.
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2013 04 19, 08:17)
Vienintelis minusas, kad krauja, slapima priduot reikia vaziuoti i3 poliklinika, ir dar eiles pas ja nuolat, tai leliukai, tai karsciuojantys be eiles, bet mes issprendem sia problema imdami paskutini ar priespaskutini taloneli.

Va cia tai didelis minusas yra doh.gif ir dar kol rezultatus suzinai praeina bent 2 dienos doh.gif Cia kalbu apie Sauletaja ambulatorija, kuri irgi priklauso 3 poliklinikai. Dabar zadu persirasyti i Navicko klinika, kad butu salia namu, ir pas jaunesne gydytoja, ir bent kraujo tyrimus kad vietoj padarytu ir nereiketu laukti tiek.
Gal kas lankotes ir galit pakomentuoti? Kaip su eilemis ten? Atlieka tyrimus vietoj?
Atsakyti
QUOTE(VyteNemunelis @ 2013 03 20, 23:42)
Noreciau isgirsti nuomones apie siaurineje miesto dalyje pediatrus, aciu smile.gif

Mes visi prisiregistrave Mano seimos gydytojas pas Vaitukaityte. Man tai thumbup.gif daro CRB tyrimus jei suserga ir neskuba rasyt antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 04 05, 23:38)
O man Ilona Kazlauskiene nebelabai patinka,

Mes jau nebesilankom, del to ir paeitem, kad isart antibiotikai. Mano vaikas per beveik 3 metus gavo apie 10 kartu antibiotiku. verysad.gif Kaip ir minejai ir elgesys pasikeite, apsaukdavo ir dar visokiu repliku negraziu pasakius gydytoja, kad isejus is kabineto nekarta ir apsiverkiau, kai paskambindavau irgi nemaloniai pradejo bendraut doh.gif blush2.gif
Paskutini karta kai israse antibiotiku irgi nedavem, vezem dar pas kita gydytoja privaciai, ir ta gydytoja ir kraujas parode, kad nereikia antibiotiku, ir vaikas pasveiko be ju. Tai kai pagalvoju, kiek kartu gal buvo bereikalo duota unsure.gif
Sesute labai maloni smile.gif
O lor, tai nzn, buvom pora kartu ir irgi gyde antibiotikais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2013 05 23, 22:30)
Mes jau nebesilankom, del to ir paeitem, kad isart antibiotikai. Mano vaikas per beveik 3 metus gavo apie 10 kartu antibiotiku.  verysad.gif  Kaip ir minejai ir elgesys pasikeite, apsaukdavo ir dar visokiu repliku negraziu pasakius gydytoja, kad isejus is kabineto nekarta ir apsiverkiau, kai paskambindavau irgi nemaloniai pradejo bendraut doh.gif  blush2.gif
Paskutini karta kai israse antibiotiku irgi nedavem, vezem dar pas kita gydytoja privaciai, ir ta gydytoja ir kraujas parode, kad nereikia antibiotiku, ir vaikas pasveiko be ju. Tai kai pagalvoju, kiek kartu gal buvo bereikalo duota unsure.gif

Sesute dabar apkrauta darbu labai, tai nieko nebespedama pikta pasidare taippat.. skambinau, nekele, vaziavau dukart siuntimo prasyt, liepe kitakart pasiskambint, tai taip pas gydytoja nebenuejom neturedami siuntimo.. Pas ka jus isejote? Ar geriau? Ir pas koki lor ejot? vakar mes pas Skrut nuejom, tai pakraupau - kategoriskai pasake viska salint, ir adenoidus ir tonziles, ir kuo greiciau, tai pas ji nebeisiu tikrai! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikio zmona: 23 gegužės 2013 - 21:47
QUOTE(Puke111 @ 2013 05 23, 21:30)
Mes jau nebesilankom, del to ir paeitem, kad isart antibiotikai. Mano vaikas per beveik 3 metus gavo apie 10 kartu antibiotiku.  verysad.gif  Kaip ir minejai ir elgesys pasikeite, apsaukdavo ir dar visokiu repliku negraziu pasakius gydytoja, kad isejus is kabineto nekarta ir apsiverkiau, kai paskambindavau irgi nemaloniai pradejo bendraut doh.gif  blush2.gif

na nesutinku su jumis. mes jau daugiau kaip 5 metai kaip pas gydytoją Kazlauskienę ir tikrai labai patenkinti, niekada nesam iškart tik susirgusvę gavę antibiotikų, visada stebim kelias dienas ir bandome kitais būdais gydytis. visada pasidarom CRB ir tada jau sprendžiam dėl antibiotikų gėrimo.
Atsakyti
QUOTE(Tercinta @ 2013 05 23, 23:01)
na nesutinku su jumis. mes jau daugiau kaip 5 metai kaip pas gydytoją Kazlauskienę ir tikrai labai patenkinti, niekada nesam iškart  tik susirgusvę gavę antibiotikų, visada stebim kelias dienas ir bandome kitais būdais gydytis. visada pasidarom CRB ir tada jau sprendžiam dėl antibiotikų gėrimo.

Na tikrai idomu, kodel cia taip skirtingai.. g.gif va maniskei per 3,5 metu 15 kartu israsyti antibiotikai, o pastaraji karta isgerus kursa ir vaikui sveikstant ji pasiule dar viena kursa isgert, neaisku kokiu pagrindu.. Kraujo pastaruosius 2 kartus kai paprasem, nedave, pasake kad kiekvienakart susirgus nedarys kraujo - daremes privaciai.. Idomu, nuo ko priklauso? Gal vaikas retai serga, ar ne tusciomis einate? rolleyes.gif
Atsakyti
Su mumis kazkada kas liecia bendravima, tai graziai elgdavosi, maloniai, bet gal kad maniskis daug sirgo, mes atsibodom, ar kaip, net nzn verysad.gif O del antibu, tai sesutes deka, budavo, kad ikalbedavo gydytoja palaukt dar pora dienu ir neduot antibu.
Pas lor vedziau i nefrida pas Dubosiene.

Zuikio zmona, jus pabandyit dar vienam lor pasirodyti, kad isgirst dar viena nuomone 4u.gif
Atsakyti
Rodemes kelis kartus su bedom pries tai jau pas Jovaisiene.. ji irgi sake kad adenoidus reiktu operuot, bet neskubiai, galima laukt.. ir isvis nesuprantu tokiu diagnoziu nustatymo vaikui sergant, kai nosis uzimta, gerkle paburkusi..turetu prasyt paziuret pasveikus... g.gif
Atsakyti
Sveiki, būtų labai įdomu išgirsti nuomones apie gyd. Vladimiro Grigojevo darbą. Mamytės, ir apskritai, gal galit patarti kokį gydytoją, kur eilės būtų kuo mažesnės, nes Nefridoje visad sėdim minimum valandą eilėje. doh.gif Mums tai košmaras tikrai. Geografiniai privalumai - centrinė miesto dalis, Miško kvartalas ir pan. Dėkoju iš anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijaanaa @ 2013 03 29, 14:52)
Mamytes, kas lankotės pas Rūta Vaičiulienę, Medica klinikoje pasidalinkite atsiliepimais 4u.gif  Mes pradejom pas ja lankytis, bet nesu patenkina doh.gif

gal galit smulkiau,kad negerai,mes kaip tik galvojome pas ja prisirasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 02 27, 12:28)
Ar kas lankotes Navicko klinikoje ar UAB Mano seimos gydytojas Liepojos gatveje?

UAB MANO SEIMOS GYDYTOJAS dabar isikure Dragunu gatveje, lankomes jau 7 metus- superine istaiga su puikiais darbuotojais. Esu visiskai patenkinta thumbup.gif
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 05 24, 13:50)
Rodemes kelis kartus su bedom pries tai jau pas Jovaisiene.. ji irgi sake kad adenoidus reiktu operuot, bet neskubiai, galima laukt.. ir isvis nesuprantu tokiu diagnoziu nustatymo vaikui sergant, kai nosis uzimta, gerkle paburkusi..turetu prasyt paziuret pasveikus... g.gif

geru LOR`istu Klaipedoje nelabai ir yra ax.gif as su savo vaikais is ju pagalbos taip ir nesulaukiau 4u.gif
QUOTE(natanior @ 2013 08 26, 13:30)
Sveiki, būtų labai įdomu išgirsti nuomones apie gyd. Vladimiro Grigojevo darbą.

su siuo gydytoju turejau reikalu pries 7,5 m. kai gime dukryte. Deja, bet jis man pasirode arogantiskas, pasikeles, ir baisiausia, kad tas jo ego uzgoze pati svarbiausia dalyka- vaiko sveikata. Jo ,,deka" ir praziuretas ligas mes dar ilgai kapstemes is bedu, po mano pokalbio su juo, savo klaidu nepripazino, buvau izvadinta negraziai. Pabegom nuo jo po 2 menesiu. Tada jis dar dirbo Sauletojoj ambulatorijoj, dabar atrodo Vilojoj g.gif
Atsakyti