Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(mis_gintare @ 2007 02 08, 22:57)
Sveikutes... Esu naujoke, taciau labai noriu daugiau suzinoti apie Islama. Noreciau suzinoti, ar gali krikscione mergina isteketi uz musulmono turko, nepriemusi musulmonisko tikejimo? ir jei gali, tai kaip tokios vestuves atrodys, ir kur jos turetu vykti (baznycioj, mecetej..)? Ir apskritai, ar reikia bijoti musulmonu? Nes daug kas mane gasdina, o man mano mylimasis (turkas) atrodo geresnis uz visus lietuviu vaikinus, su kuriais as draugavau..  biggrin.gif

Kodel anoj temoj neklausi tongue.gif Gali teketi mecetej nepriimdama islamo, bet vat tuokiantis baznycioj jam gali liepti pasirasyti dokumenta, kad jis aukles vaikus krikscioniskai. O bijoti zmoniu nereikia, nesvarbu nei tautybe, nei religija smile.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu prisijungti prie jusu temos ax.gif
beje, apie islama internete galima pasiskaitineti ir www.musulmonai.lt

QUOTE(Smurka @ 2006 01 26, 13:00)
Jei reikia apie katalikės ir musulmono santykius, kreipkis į mane asmeniškai rolleyes.gif

idomu butu suzinoti, ar istekejus esi uz musulmono? ir is kokios salies jis yra?
Papildyta:
QUOTE(maiiia @ 2006 02 02, 13:01)
o kas liečia islamą kaip religiją - tai labai gražus, švarus tikėjimas, labai doroviškas ir aukštas...

labai graziai apibudinai islama. gal esi priemus si tikejima?
Atsakyti
QUOTE(ginte_b @ 2007 02 25, 11:58)
idomu butu suzinoti, ar istekejus esi uz musulmono? ir is kokios salies jis yra?

Neištekėjusi ji, tik dažnai į Turkiją važinėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2006 11 16, 19:33)
man asmeniskai gejai ir lezbietes tai visai neishkrypeliai schmoll.gif nu ka daryt zhmogui jei jis nejaucia potraukio kitos lyties atsotvui?
o seip islamas ju nepripazista,nes tokie negales tureti palikuoniu ir neplis islamas po pasauli....

biggrin.gif man taip pat ax.gif juk zmogus arne mirksiukas.gif

Yra visur tu geju ir lesbieciu ,bet jie nesirodo . Jie delto prasosi prieglopsio kituose salyse . ax.gif Zinau turiu faktu nes nemazai tokiu pazystu tongue.gif
Dar , turiu viena drauge kuri turi seseri ax.gif kuri gyvena su draugu nesantokoje jau 12 metu blush2.gif bet tai niekas net nezino ,nesireklamuoja ax.gif o kie dar tokiu yra blush2.gif aisku jei kas pastebes bus akmenimis uzmetitas ...
Atsakyti
sveikutes,

na ir as noreciau prisijungti prie jusu.esu istekejus uz musulmono tai norisi pabendraut su tokia pacia patirti turinciom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2007 03 25, 16:50)
sveikutes,

na ir as noreciau prisijungti prie jusu.esu istekejus uz musulmono tai norisi pabendraut su tokia pacia patirti turinciom  smile.gif

Labas smile.gif

Įdomu, iš kokios šalies tavasis mirksiukas.gif Ir kur jūs patys gyvenate ax.gif Ši tema apmirusi..
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 03 25, 16:12)
Labas smile.gif

Įdomu, iš kokios šalies tavasis mirksiukas.gif Ir kur jūs patys gyvenate ax.gif Ši tema apmirusi..

pastebejau,kad isvis jau numirus ta tema verysad.gif
na maniskis kurdas is irako.gyvenam airijoj.
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2007 03 26, 05:33)
pastebejau,kad isvis jau numirus ta tema  verysad.gif
na maniskis kurdas is irako.gyvenam airijoj.

Atgyja šita tema karts nuo karto biggrin.gif Kai kam nors užeina noras savo "tiesas" įrodyti ax.gif

Imen iš Airijos. Irgi nestuke.gif ir ištekėjus už alžyriečio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 03 26, 08:22)
Atgyja šita tema karts nuo karto biggrin.gif Kai kam nors užeina noras savo "tiesas" įrodyti ax.gif

Imen iš Airijos. Irgi  nestuke.gif ir ištekėjus už alžyriečio mirksiukas.gif

o as uz marokiecio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina83 @ 2007 03 26, 09:25)
o as uz marokiecio  tongue.gif

Tai maniškis irgi arabas mirksiukas.gif

Tik va jos abi Airijoj būdamos ir dar nestuke.gif galbūt turėtų daugiau apie ką pasibendrauti ax.gif
Atsakyti

tai jus visos gal kokioj kitoj temoj bendraujat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2007 03 26, 14:46)
tai jus visos gal kokioj kitoj temoj bendraujat? ax.gif

Nėra bendros temos musulmonų žmonoms. Kiek žinau gausiausia yra Turkijos tema, o kitos bendrauja bendrose šalies, kurioje yra temose arba gali prisijungti prie temos Mano diedas užsienietis laugh.gif
Atsakyti