Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Tosk @ 2006 02 05, 00:17)
Nukrypsiu nuo temos truputy... Kazhkoks danu laikrashtukas ishpaudino pora karikaturu, norvegu kazhkoks krikshchionishkas laikrashtukas perspaudino. Ir uzhvire visa koshe - Sirijoj deginamos skandinavu veliavos, padegtos ambasados. Vel religijos pagrindu kirshijami zhmones doh.gif Norvegijoj gyvenantys musulmonai ir jau pradejo bluditi, ragina rengti bojkotus. O is norvegu puses pasigirsta yzheidinejimai, tipo reikia ant kiekvienu soc ystaigu duru ishkabinti tas karikaturas ir tada tipo musulmonai prades dirbti. Ir t.t. ir t.t. Kokio velnio is vis tos religijos blink.gif

man tai čia protu nesuvokiama doh.gif
Atsakyti
visi tik blogus dalykus rašo. o kas ką gero pasakys?
negi nėra nė vieno gero turko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2006 02 05, 06:05)
Ne laikrastukas, o vienas is pagrindiniu Danijos dienrasciu.
Ir del tokio niekalo dabar tokia kose uzvire. Bet tas laikrastis irgi kvailai pasielge. Cia tas pats kaip atsistoti pries sirsiu lizda, mesti i ji akmeni ir laukti kas bus. Is karto pasimate visas aklas musulmonu fanatizmas.

Na pas jus ishvis dabar durdomas. Musulmonai pradejo gatvese melstis, nacistai ir nesnaudzhia doh.gif Tie laikraschiai be abejo lauke reakcijos, na gal tik ne tokios ashtrios... Ir vis delto Europoje spauda nepriklausoma ir jie gali spausdinti kas jiems uzhplaukia. O dabar vyriausybes turi atsiprashineti, kad pas mus demokratija g.gif Man skambejo debilishkai, kada LT vyriausybe atsiprashinejo Izraelio visos tautos vardu uz kazhka, kas yvyko dar negimus mano tevams blink.gif
Dabar pagalvojus. Atvazhiavo musulmonai y Europos shalis, kurios jiems suteike VISAS galimybes normaliam gyvenimui, leido net maldos namus statytis. Bet jiems vis nedashyla, kad vis tik reikia gerbti tas shalis. Kazhkodel nemanau, kad jie taip tolerantishkai pazhiuretu, jei butu norima pastatyti musulmonishkoj shaly kikshionishka bazhnychia... ax.gif Gaila, kad pasaulyje yra tik viena bazhnychia, kurioje nera jokiu stabu ir ten laukiami bet kokio tikejimo zhmones!
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2006 02 05, 17:02)

Uzhsienyje gyvenu jau virs 5metu... Labai liudna, bet normalaus turko nesu sutikusi ax.gif Bet tikiu kad tokiu yra! Tik jie kazhkodel gerai uzhsislaptine tongue.gif
Atsakyti
padėstyk kuo turkų nenormalumas pasireiškia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 05, 17:24)
padėstyk kuo turkų nenormalumas pasireiškia... smile.gif

Man tuomet niekas net 20 neduodavo, atrodzhiau jauna, naivi ir nepatyrusi. Dar ir dabar atrodau kaip geriete biggrin.gif O kad mano dushia jau seniai zhinojo kas yra cinizmas ir realus gyvenimas. Vistik praejau nebloga cinizmo mokykla - 7metai su VMI.
Pirmuosius metus dazhnokai eidavau y kavines, diskotekas. Norejosi bendravimo, draugu, nauju yspudziu... Zhinai kas pirmiausia prieidavo kabinti? Ogi turkai biggrin.gif Nesvietishkai ykyrus, retai kuris suprasdavo zhodzhio NE reikshme. Ir visu kaip vienas kalbos tipishkumas - na makaronu kabinimas... Ishpradzhiu buvo linksma, o veliau pradejo nervinti. Nes pirma bendravimo val girdi vis tuos pachius paistalus... O man kaip cinikei, tai buvo gana sunku suvirshkinti. Tai sunku nupasakoti, galechiau visa knyga tokiu nuotykiu prirashyti.
Beje... Mano sesute buvo internetu ant vieno turko uzhsikabinusi. Tai as ja pasikviechiau pas save pasisvechiuoti men. To men pakako, kad ji susivoktu, kad sukasi vis ta pati plokshtele...
Kaip ankschiau minejau, patarchiau su visais pietiechiais buti atsargesnem. Gali buti turkas, graikas, portugalas ir pan. Yra istoriju, kurios baigesi laimingai. Esu skaichiusi, bet mano pazhystamu rate tokiu deja nera...

P.S. O kodel tu tiki, kad jis turtingas? Kuom jis tau tai yrode?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 02 05, 14:41)
  Dabar pagalvojus. Atvazhiavo musulmonai y Europos shalis, kurios jiems suteike VISAS galimybes normaliam gyvenimui, leido net maldos namus statytis. Bet jiems vis nedashyla, kad vis tik reikia gerbti tas shalis. Kazhkodel nemanau, kad jie taip tolerantishkai pazhiuretu, jei butu norima pastatyti musulmonishkoj shaly kikshionishka bazhnychia... ax.gif Gaila, kad pasaulyje yra tik viena bazhnychia, kurioje nera jokiu stabu ir ten laukiami bet kokio tikejimo zhmones!
Papildyta:

Daugumai tavo minčių pritariu, bet labiausiai sudomino ta vienintė bažnyčia, kur laukiami bet kokio tikėjimo žmonės. Gal gali įvardinti?
Atsakyti
turtingas-neturtingas.ne apie tai šnekame. žinau ką ir kur dirba.yra labai užimtas.bet manęs jo pinigai visiškai nedomina. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 05, 14:56)
turtingas-neturtingas.ne apie tai šnekame. žinau ką ir kur dirba.yra labai užimtas.bet manęs jo pinigai visiškai nedomina. tongue.gif

O aš buvau gerą sutikusi. Tokį gerą, kad net žodžiais sunku nupasakoti. Tik kai ištiko bėda, jis pasirodė toks... na, ne tai, kad blogas, bet toks truputį skudurėlis. Myžnius, trumpiau tariant.
Nors, kita vertus, gal mes vienas kito nesuprantams dėl tų kultūrinių skirtumų.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 02 05, 12:41)
Na pas jus ishvis dabar durdomas.

Tosk, ar girdejai, siandien Beirute Danijos ambasada sudeginta. Sakes, kokie nuostabus zmones tie musulmonai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 02 05, 12:41)
nacistai ir nesnaudzhia :

Gerai kad nors nacistai nesnaudzia, o tai tuoj musulmonai lieptu gatviu ir miestu pavadinimus Danijoj pagal juos pakeisti lotuliukas.gif
Ir is viso geriausia butu kad visi danai ir jiems prijauciantys iseitu i lauka dabar, atsiklauptu ant sniego visi ir maldautu atleidimo uz tooooki ziauru nusikaltima lotuliukas.gif
Bliambocki, negaliu, taip juokas ima lotuliukas.gif Beprociai...
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 05, 13:32)

As tai blogu dalyku nerasau, tik sakau, kad jie yra kitokie ir gyvenant kartu tau reiktu prie jo taikytis, o ne jam prie taves.O sutikus geru, na super geru turku esu labai daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 05, 15:08)
O aš buvau gerą sutikusi. Tokį gerą, kad net žodžiais sunku nupasakoti. Tik kai ištiko bėda, jis pasirodė toks... na, ne tai, kad blogas, bet toks truputį skudurėlis. Myžnius, trumpiau tariant.
Nors, kita vertus, gal mes vienas kito nesuprantams dėl tų kultūrinių skirtumų.

blink.gif blink.gif blink.gif
ir lietuvoje tokių pilna blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti