Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

na va visos ir dingo kaip i pabaiga einame tema smile.gif o jau ir kitoje pradejome rasyti rolleyes.gif tad butu gerai damusti ia .....

na apie ka padiskutuojame ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 11 03, 11:25)
o plautuve  labai jau su daug navarotu  bigsmile.gif  tik as rinkciaus mazesne ,bet siaip  faina smile.gif

kranas man patiko ,forma manau patogi ,o ir isitraukia dusiukas  thumbup.gif

o as nesirinkciau mazesnes tongue.gif Visai patogu, kai salia yra kur indus sudeti ir nereikia ranksluostuku kloti. Faina kriaukle, tik man to metalo perdaug biggrin.gif kiek blizginimo biggrin.gif Is cekaunumo klausiu kokia kaina tokio gerio? Kranas irgi fainas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 11 03, 13:03)
na va visos ir dingo kaip i pabaiga einame tema  smile.gif o jau ir kitoje  pradejome rasyti  rolleyes.gif tad  butu gerai damusti ia .....

Apie dusu kabinas ir duso duris nisoms tongue.gif ermitaze nuolaida, tai sumasciau,kad bent i merginu dusine butu gerai duris istatyti. Kai trys dusai, tai doh.gif I metus bent po viena ir tai gerai biggrin.gif
As ziuriu i baltijos brastos kabinas, tai man sis variantas visai patiko http://www.baltijosb...n...t&Itemid=54
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 11 03, 11:47)
esi supermama šiame forume lotuliukas.gif
albume sukurtas atskiras albumas femei, gali parašyti komentarą  4u.gif

tik gerai arba nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 11 03, 13:03)
na va visos ir dingo kaip i pabaiga einame tema  smile.gif o jau ir kitoje  pradejome rasyti  rolleyes.gif tad  butu gerai damusti ia .....

nu jo, dar reikia biski ir padirbti lotuliukas.gif doh.gif jetus apturesiu sveciu mazumele, pilna ofisa... tai jau susitiksim naujoje temoje ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=femme_fatale,2010 11 03, 13:33]
tik gerai arba nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Oi prirasiau as apie tave.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 11 03, 13:23)
o as nesirinkciau mazesnes tongue.gif  Visai patogu, kai salia yra kur indus sudeti ir nereikia ranksluostuku kloti. Faina kriaukle, tik man to metalo perdaug biggrin.gif kiek blizginimo biggrin.gif Is cekaunumo klausiu kokia kaina tokio gerio? Kranas irgi fainas smile.gif
Papildyta:

Apie dusu kabinas ir duso duris nisoms  tongue.gif ermitaze nuolaida, tai sumasciau,kad bent i merginu dusine butu gerai duris istatyti. Kai trys dusai, tai doh.gif I metus bent po viena ir tai gerai biggrin.gif
As ziuriu i baltijos brastos kabinas, tai man sis variantas visai patiko http://www.baltijosb...n...t&Itemid=54

Jo, del plautuves dydzio - as kaip tik ieskojau su tuo ,,stalu". Tada ir pjaustymo lenteles, darzoviu plovimo ir pjaustymo reikalai labai patogus mirksiukas.gif

Kaina, ne paslaptis, didoka - sutariau uz 1700 lt. Dar kranas 300 lt.

O apie dusu duris - man reikia 3 vnt. Ir jos nestandartines - viena sienele isvis po slaitu - kazi ar Baltijos brasta tokias daro? Kokia nuolaida Ermitaze siems gaminiams?
Atsakyti
ermitazas
Nedidele ta nuolaida, bet vis sis tas. Baltijos brasta daro ir nestandartinius gaminius, tik tada kainos isauga. Nezinau ar ermitazas darys uzsakomoms kabinoms nuoliada, nors turetu, nes kitoms uzsakomoms prekems darydavo.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 11 03, 13:57)
ermitazas
Nedidele ta nuolaida, bet vis sis tas. Baltijos brasta daro ir nestandartinius gaminius, tik tada kainos isauga. Nezinau ar ermitazas darys uzsakomoms kabinoms nuoliada, nors turetu, nes kitoms uzsakomoms prekems darydavo.

Jauciu reiks pasikalbint ir Celsi - gal ten man didesne nuolaida darys g.gif
Aciu uz info - 25 proc. irgi nemazai. Tik kazi ar tik kabinoms, ar ir sienelems taikys nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 11 03, 08:04)
geoterminis pats geriausias pasirinkimas  thumbup.gif

Na jei vertinant ir islaidas ilgalaikiame laike, bei kitus minusus (nors ne pilnai isigilines i ta sisitema) tai nelabai noreciau sutikti, kad tai geriausias pasirinkimas.
Jei 300 islaidos su geoterminiu tai labai neblogai, taciau su kietu kuru turetu buti visvien pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 11 03, 13:23)

gražios baltijos brastos sienelės thumbup.gif Norėjau sau, bet persigalvojau, dabar noriu dušo užuolaidos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 11 03, 14:05)
Na jei vertinant ir islaidas ilgalaikiame laike, bei kitus minusus (nors ne pilnai isigilines i ta sisitema) tai nelabai noreciau sutikti, kad tai geriausias pasirinkimas.
Jei 300 islaidos su geoterminiu tai labai neblogai, taciau su kietu kuru turetu buti visvien pigiau.

Nu bet radai ka palyginti..KKK ir geotermini. Geotermini turedamas nebusi peckurtiu,ko nepasakytum apie KKK cia ir yra didziausias skirtumas. Vienas pypke mus namuose,kitas lakstys aplik peciu ir t.t. O uz apsildyma mokes labai panasiai. Vat tik pradine investicija skausminga geoterminiui.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti