Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(petrike @ 2010 10 17, 20:49)
O kokia daina? Kazko nesupratau...

vesta:6 buvo įdėjus, dabar nerandu doh.gif einu ieškot biggrin.gif

neradau doh.gif
bet va ta daina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 17 spalio 2010 - 19:56
QUOTE(donata222 @ 2010 10 17, 20:54)
vesta:6 buvo įdėjus, dabar nerandu  doh.gif einu ieškot biggrin.gif

neradau  doh.gif
bet va ta daina

Ane, buvau praleidus jos ta posta... O sita daina tik dabar isgirdai? As jau geras pusmetis jos klausausi, sedi ji mano telefone, jau as ir dukterecios ir padainuot mokam... Isprotejus juk as nuo to Twilighto... Bet dainike tai kieta! Man ji laaabai patinka! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 17, 21:09)
Ane, buvau praleidus jos ta posta... O sita daina tik dabar isgirdai? As jau geras pusmetis jos klausausi, sedi ji mano telefone, jau as ir dukterecios ir padainuot mokam... Isprotejus juk as nuo to Twilighto... Bet dainike tai kieta! Man ji laaabai patinka! mirksiukas.gif

Jo, tik šiandien blush2.gif Kažkaip nelabai mėgstu tokią muziką, bet va šita daina tikrai faina thumbup.gif
Atsakyti
Bet kaip Kristen graziai per tuos apdovanojimus atrode! Tikra grazuole! Bet kablai galingi, jei ne Egliosha ir demesio i juos atkreipus nebuciau. Kaip nemegstantis kablu zmogus ji vis apsiauna atsakancius... doh.gif Na, sikart stilistai gerai padirbejo... thumbup.gif
Papildyta:
Nu dabar man vel iskilo durnas klausimas... Tai kokie cia apdovanojimai buvo? Kiek skaiciau, kas laimejo Scream 2010 suzinosim tik 10 19... Tai kas cia buvo? Kazko as cia nepagaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 17, 21:28)
Nu dabar man vel iskilo durnas klausimas... Tai kokie cia apdovanojimai buvo? Kiek skaiciau, kas laimejo Scream 2010 suzinosim tik  10 19... Tai kas cia buvo? Kazko as cia nepagaunu blush2.gif

Tai buvo Scream apdovanojimu filmavimas, per TV rodys spalio 19 d. Daugelio nominaciju nepaskelbe galbut del to, kad nebuvo aktoriu, kurie juos turi atsiimti. Sklando gandai, kad geriausio fantastikos zanro aktoriaus apdovanojima pelne Robertas, bet tai bus aisku tik kai rodys per TV, jo apdovanojimuose nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 17, 21:37)
Tai buvo Scream apdovanojimu filmavimas, per TV rodys spalio 19 d. Daugelio nominaciju nepaskelbe galbut del to, kad nebuvo aktoriu, kurie juos turi atsiimti. Sklando gandai, kad geriausio fantastikos zanro aktoriaus apdovanojima pelne Robertas, bet tai bus aisku tik kai rodys per TV, jo apdovanojimuose nebuvo.

Aciu! 4u.gif Matai, kaip cia viskas sudetinga g.gif g.gif Tai kaaip supratau, atskrido abu, o Roberto nebuvo apdovanojimuose. Kazi kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 17, 23:05)
Aciu! 4u.gif  Matai, kaip cia viskas sudetinga g.gif  g.gif Tai kaaip supratau, atskrido abu, o Roberto nebuvo apdovanojimuose. Kazi kodel? g.gif

Viskas gandu lygyje. Raso, kad Kristen privaciu lektuvu atskrido is Luizianos i LA, siandien - ryt ji isskrenda i Niujorka, savo filmo premjera, o po keletos dienu vel grys i BA filmavima. Neaisku, kur Robas - galbut atskrido su ja (gal ja lydes ir i filmo premjera). Nors tvirtina, kad jis liko su Tayloru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 17, 23:15)
Viskas gandu lygyje. Raso, kad Kristen privaciu lektuvu atskrido is Luizianos i LA, siandien - ryt ji isskrenda i Niujorka, savo filmo premjera, o po keletos dienu vel grys i BA filmavima. Neaisku, kur Robas - galbut atskrido su ja (gal ja lydes ir i filmo premjera). Nors tvirtina, kad jis liko su Tayloru  bigsmile.gif

Tikiuosi, kad Robertas lydės Kristen į premjerą... Gi Kristen "Remember me" premjeroje tai buvo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 17, 23:18)
Tikiuosi, kad Robertas lydės Kristen į premjerą... Gi Kristen "Remember me" premjeroje tai buvo biggrin.gif  wub.gif

Jei jis ten pasirodys, tai demesio centre bus ne filmas, o Robertas biggrin.gif Na, nebent "after party" jis gali sudalyvauti... ax.gif
Pasvajokim rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 17, 23:21)
Jei jis ten pasirodys, tai demesio centre bus ne filmas, o Robertas  biggrin.gif Na, nebent "after party" jis gali sudalyvauti...  ax.gif
Pasvajokim  rolleyes.gif  biggrin.gif

Is tikruju tai jooo... Jei jie ten, filmo premjeroje bus abu, tai demesio centras nukryps i ji... Negerai kazkaip gaunasi g.gif Cia Kristen sloves valanda unsure.gif
Nu bet butu smagu jei abu butu, nuotrauku tokiu graziu pasirodytu wub.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Style, bandeles gavosi liuksusines, dekui uz recepta 4u.gif

Uzsispyrele27, naujienos fantastiskos mirksiukas.gif biggrin.gif

Noreciau, kad Robertas atvyktu i Kristen filmo premjera...butu grazu... wub.gif

Viename interviu Kristen sake, jog tikisi, kad iki "B.A." filmavimo jos plaukai ataugs ir jai nereikes vaidinti su peruku. Kaip donata222 minejo, matyt prides sruogu ir bus Bela grazuole smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Per apdovanojimus ji tikrai labai graziai atrode wub.gif

Atsakyti