Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 18, 22:20)
aš padori motera, žinau su kuo miegu biggrin.gif

O su kuo jis miega, irgi žinai? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ar labas rytas dar nakti g.gif 4u.gif
Ne, si palata ir daktarai mane pribaigs...jokio pagerejimo schmoll.gif
Atsikeliau 3 ryto, kad galeciau paskaityti ir paveizoti i Kristen biggrin.gif

Nika89, kaip man patiko tavo fantazija...dviratis...Robertas...mineralinis...atsegti marskiniai... blush2.gif wub.gif

Zane, tam video tai ir man taviskio jau tokia miela sypsena, net silta ziurint ax.gif

Linksmoms naujokems sveikinimai prisijungus 4u.gif

Uzsispyrele27, dekui uz info ir dar kokia info thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 19 spalio 2010 - 03:49
Kristen Niujorke, filmo"Welcom to the Rileys" premjera 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 19 spalio 2010 - 04:35
Kas Kristen visazistas? g.gif
Kam ten reikia rankas nukapoti gun_bandana.gif

Sudarke grazia mergaite doh.gif bash.gif

Nesakau, kad ji baisiai atrodo...patinka man Kristen visokia...bet cia su tuo raudonu lupdaziu doh.gif Makiazas is baisuokles padaro grazuole, o blogas makiazas is grazuoles ...na suprantate... verysad.gif

Ir is jos matyti, kad ji blogai jauciasi...
Pamenu, viename interviu, kai jos paklause, ar ji visada buna patenkinta stilistu ir visazistu kuriamu jos ivaizdziu, ji atsake, kad ar ji patenkinta, matyti is nuotrauku ir veido israiskos, is elgesio ir t.t. T.y., kai ji patenkinta, tai ir elgesys jos laisvesnis ir sypsenu negaili....

Pikta esu baisingai
devil.gif
Papildyta:
O gal man vienai kliuna makiazas g.gif
Kai prabusite, pasidalinkite savo mintimis.
Kristen labai nepulti, nes as labai skausmingai i tai reaguoju ir galiu apsiverkti arba pradeti trankytis durimis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Man gal verkti, ar juoktis reikia... jau 4 posta viena cia sau rasineju...nu marazmas kazkoks doh.gif lotuliukas.gif

Arti, joparesete, gal jau teiksies kada pasirodyt ir vaistu kokiu duot, nes bijau, kad ligai isisaiutus viena nakti visa tema pati su savim prakalbesiu doh.gif lotuliukas.gif Pabendravai su Lamelaa, tai ta mygom isgijo ir dabar ktioje temoje teigia, kad Twilight net neprisimena ir nenori prisiminti...Man tokiu stipriu vaistu, kaip davei Lamelaai nereikia, bet lengvai atpalaiduojanciu (nesumaisyk su liuosuojanciais) tai galima mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labu mergai ax.gif
Negaliu atmerkt akiu.. miegu... doh.gif du plyselius akyse padarius bandau kazka iziuret, tai jei ka sorry uz klaidas biggrin.gif
Faina, kad Robas su Kristen jau taip AKIVAIZDZIAI kartu ax.gif drinks_cheers.gif isgerkim friends.gif dirol.gif
Daiva41 zinok man ir nepatiko makiazas schmoll.gif o vat suknele ir bateliai tai leeeeeeedas man wub.gif labai grazu, bet vat raudonas luptdazis prie tokios aprandos doh.gif kazkaip labai graziai ziuretus toks sodrus lupu blizgesys wub.gif Bet siaip Kristen tokia ne SUPER grazuole (ei cia tik mano nuomone bigsmile.gif jei ka nevaziuokit bicycle.gif ) , beeet tikrai kazka turinti tokio isskirtinio ax.gif atsisukciau, pastebeciau blink.gif ax.gif
Papildyta:
Daiva41, o del fantazijos, tai bandziau siandien susapnuot, bet niekaip nepavyko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labadiena ax.gif kur čia priimamasis? kas mane apžiūrės?? lotuliukas.gif
sergu, nesveikuoju, galva ūžia.. reikia lovos. ir greitai lotuliukas.gif

Pradžia. Na turim trečią filmą. Reik pažiūrėt. Hmm. Reik prisimint istoriją.
Saulėlydis. Knyga rankose. SUVALGYTA. Staigiai. Filmas. Feeee, palyginus.. Kooookia knyga įdomi!!! Koks filmas TRUMPAS!!! doh.gif
Jaunatis. Laukiu laukiu knygos. Gavau. NURYTA NEKRAMTANT. Super! thumbup.gif Filmas. Feeeee.. Koks TRUMPAS... lotuliukas.gif
Saulėlydis. Knyga visur. Valgant, maitinant. Vos ne miegant.. Paskutinis puslapis.. Filmas. Jau su vyru žiūrim. Jis irgi nori pažiūrėt. Nematęs irgi smile.gif Na, galėtų būt geriau. Ir ..TRUMPAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Brėkštanti aušra. MĖGAUJUOSI. Tikrai. Jėga. Noriu dar. LAUKIU FILMO. Visa laimė, ilgesnio, 2 dalių... Gal jau nebus trumpa knygos santrauka... Ir galėtų pareitinguot aukščiau.. Kokia N-18 ax.gif Nesupykčiau lotuliukas.gif
Vidurnakčio saulė. Skaičiau kažkur bloge vertimą. Pradžia, ten, kur rašė pati autorė, super.. Kai prasidėjo fanų kūryba .. o dar vos ne googlo vertimas, tai buvo katastrofa.. Žiauriai nervavo.. O dar ne iki galo... Ai.. unsure.gif

Meilės objektas sagoje: MEILĖ lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesipyksiu nei su Džeikobistėm (hahaha jis visas jūsų), nei su Edvardistėm (na, jei reikėtų rinktis, plėšyčiausi hahaha).. MANE VELKA JŲ MEILĖ!!! Ypač kai tai ir realybėje wub.gif wub.gif

Aš. 2 vaikų motka metuose (KAIP PALENGVĖJO, kai supratau, kad ne aš viena į paauglišką istoriją įsikabinau) lotuliukas.gif Laiko daug tikrai neturėsiu lotuliukas.gif Bet be jūsų jau negaliu doh.gif

Priimsit? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Miško uoga totali ligone irnesakyk.gif thumbup.gif prigulk, sveika atvykus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Super aprasei knygu skaityma doh.gif biggrin.gif praryji taip greit, jog pasisotint nespeji ax.gif tik dar dar dar... rolleyes.gif
Atsakyti
Misko uoga, sveika prisijungusi 4u.gif
Tai kaip supratau, megaujiesi Robsten? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 06:58)
Miško uoga totali ligone  irnesakyk.gif  thumbup.gif prigulk, sveika atvykus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Super aprasei knygu skaityma  doh.gif  biggrin.gif praryji taip greit, jog pasisotint nespeji  ax.gif tik dar dar dar... rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip su kūdikiu ant rankų ir beveik 2 metų vyresnėliu, tai ir man čia buvo NEREALU biggrin.gif biggrin.gif Nieko tooookio - galiu dar skaityt - knygos MANO, niekam NEDUOSIU lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 19, 07:01)
Misko uoga, sveika prisijungusi 4u.gif
Tai kaip supratau, megaujiesi Robsten? g.gif  bigsmile.gif

mėgaujuosi visais smile.gif labiausiai Bella ir Edwa ax.gif 4u.gif
einu maitint vaikų smile.gif) Susitiksim ..kažkada doh.gif sunku bus blush2.gif
Atsakyti
laba ryta biggrin.gif

Misko uoga thumbup.gif ir sveika prisijungus 4u.gif

Daiva41,man ygi makiazas toks nelabai..o ir kaip sake,net raudonos lupos prie sukneles kazkas nito schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 19 spalio 2010 - 07:30
labas rytas, labas rytas smile.gif smile.gif smile.gif
naujos foto clap.gif clap.gif
Daiva seip Kristen atrodo jegiskai, bet lupas tai ir as nuvalyciau nepernesu raudonu lupdaziu doh.gif
misko uoga, sveika prisijungus 4u.gif

pas Kristen suknele Valentino, o bateliai Brian Atwood wub.gif

ir dar kelios foto ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 19 spalio 2010 - 07:36
Labs ryts.. prisiduodu karsta.gif
Eikit svilpaut mergiotes..tikrai tiek neskaitysiu blink.gif Sugalvojo jos matai..be manes susirasinet biggrin.gif Zizija, Kristinaa, Petrike ir kitos is "ano galo" kaip jus taip kaskart atsakingai viska perskaitot? blink.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 18, 15:03)
Arti pakviesi i gimshe? nail.gif
O su meiluziu tai geras  thumbup.gif  taip gal ir koks Robke pasikabintu  g.gif  :

Tai aisku..per mano gimse bus Kauno Vilniaus ir Klaipedos meetas cool.gif lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 18, 18:30)

doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 10 18, 19:02)
Žane kai pamatau tave kazka parasius taip ir matau brunete ilgu plauku lotuliukas.gif matai ka padare tavo pasakymas is avataru jus isivaizduot doh.gif  Arti blondine mano akyse vis biggrin.gif pas ja avatarai vis su blondem gi buvo

As tai avataruose ivairi bunu biggrin.gif Ir man zinok taip buvo..ir Zanei vis dar apie ja galvodama peruka uzdedu lotuliukas.gif

QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 18, 19:27)
Ai nu kaip nors atsisaudysim gal, juk musu tiek daug 

Oooo ...Drasi naujoke biggrin.gif labas naujoke gun_smilie.gif

Einu toliau blyn skaityt doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 19, 05:15)
Arti, joparesete, gal jau teiksies kada pasirodyt ir vaistu kokiu duot, nes bijau, kad ligai isisaiutus viena nakti visa tema pati su savim prakalbesiu doh.gif  lotuliukas.gif Pabendravai su Lamelaa, tai ta mygom isgijo ir dabar ktioje temoje teigia, kad Twilight net neprisimena ir nenori prisiminti...Man tokiu stipriu vaistu, kaip davei Lamelaai nereikia, bet lengvai atpalaiduojanciu (nesumaisyk su liuosuojanciais) tai galima mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Apie kokias tu cia piliules kalbi Robertsvaigunoli ar Stefsapnatanoli? biggrin.gif Rimtai Lamelaa ant musu pletkija g.gif biggrin.gif ? Reiks eit paauklet..siaip labai faina panele ta Lamelaa..gaila, kad pabego nuo musu..

QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 06:24)
Bet siaip Kristen tokia ne  SUPER grazuole (ei cia tik mano nuomone  bigsmile.gif  jei ka nevaziuokit  bicycle.gif ) , beeet tikrai kazka turinti tokio isskirtinio  ax.gif atsisukciau, pastebeciau  blink.gif  ax.gif

Man tai zinok Kristen grozis toks "atvirkstinis"..ta prasme buna pamatai grazia mergina ir kuo ilgiau i ja ziuri..su laiku tas grozis blanksta blanksta ir nublanksta.. O Kristen atvirksciai..kuo ilgiau i ja ziuriu..ji man vis grazeja grazeja biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 19 spalio 2010 - 07:48