Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Uch... uzuodziu aukso kvapa... Ramiau truputi jau bigsmile.gif tongue.gif

O kada rodys ten tuos SCREAM ar kazkokius apdovanojimus? Gal per koki MTV, arba dar koki...? a? Kas zino... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 19, 18:35)
Uch... uzuodziu aukso kvapa... Ramiau truputi jau  bigsmile.gif  tongue.gif

O kada rodys ten tuos SCREAM ar kazkokius apdovanojimus? Gal per koki MTV, arba dar koki...? a? Kas zino...  rolleyes.gif

http ://www.spike.com/event/scream

Per "Spike TV", realiausia tai rytoj per youtube pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 19 spalio 2010 - 16:46
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 19, 17:42)
http lotuliukas.gif ://www.spike.com/event/scream

Per "Spike TV", realiausia tai rytoj per youtube pamatysim biggrin.gif

blem satelitkes reikia... Geros... unsure.gif
Atsakyti
mergai turiu klausimuka... g.gif kodel kai kuriu tema ir keliu fotkes nerodo kai kuriu... yra kazkoks limitas? g.gif kai istrinu kokia viena tai kita pasirodo biggrin.gif ar tiesiog reikia, kad jos mazai vietos uzimtu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Jamie kalba:

People don’t get it, they think I’m rich. I’m not! I have no money!
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 17:47)
mergai turiu klausimuka... g.gif kodel kai kuriu tema ir keliu fotkes nerodo kai kuriu... yra kazkoks limitas? g.gif  kai istrinu kokia viena tai kita pasirodo  biggrin.gif ar tiesiog reikia, kad jos mazai vietos uzimtu? ax.gif  4u.gif

Yra nuotrauku limitas... Arba gal formatas netinka, bet jei pratrini ir rodo, reiskiasi limit isnaudojai...
Papildyta:
princas mano:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 19 spalio 2010 - 16:52
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 19, 16:21)
"Saulelydzio" filmavimo pradzioje Nikki kabinosi, kabino ar jie abu buvo susikabine su Robertu (trumpam). Kristen tuo metu draugavo su savo dabartiniu exs, ir tuomet jos stipriai draugavo. Per "Jaunaties" filmavima Kristen mete saviski, Robertas prie Kristen, Nikki supyko. Merginu draugystei atejo galas biggrin.gif

tai Robertėlis nuo Niki ant jos užšoko nu jo nu jo... lotuliukas.gif

QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 19, 16:33)
Aciu kas balsavo!! thumbup.gif
reik man pasivyti ta moteri kuri turi 42balsus  doh.gif

ale ta matyt išsireklamavusi per visur...
Atsakyti
Grazios foto wub.gif
Man kaip nepatinka Dzeine(Kajaus pana) schmoll.gif labai nuobodi atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 19, 18:03)
Grazios foto wub.gif
Man kaip nepatinka Dzeine(Kajaus pana) schmoll.gif  labai nuobodi atrodo doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Daugiau daugiau tokiu komentaru lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
biggrin.gif

Dar karta pasikartorsiu (gal nesupyksit).Labai laimet noriu 4u.gif blush2.gif

Ant mano komentaro paspauskit patinka.
http://www.facebook.com/home.php?#!/po...150753878300749
(Gabrielė Radzevičiūtė)
Atsakyti
o ka sitas reiskia: Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.?
Blem mergos uzknisiu jum doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Egliosha gaudyk-----
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

u la la
user posted image user posted image

Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 19, 18:15)
o ka sitas reiskia: Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.?
Blem mergos uzknisiu jum doh.gif  biggrin.gif

man irgi taip rase, as tiesiogiai ignoravau, man buvo dzin... ir vistiek sukuriau tema bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 19, 19:17)

man irgi taip rase, as tiesiogiai ignoravau, man buvo dzin... ir vistiek sukuriau tema  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif bet apklausos apziuret negalima ane? g.gif
Atsakyti